دشمنان با تبلیغات گسترده، درصدد کم رنگ کردن  تولیدات داخلی هستند

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: دشمنان نظام و اسلام با تبلیغات گسترده، درصدد کم رنگ کردن تولیدات داخلی با ایجاد شبهه هایی در کیفیت کالاهای ایرانی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، اسدالله بیات، مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان، ظهر امروز (18 خرداد) در مراسم گردهمایی هنرمندان و صاحب نظران صنایع دستی در محل سالن جلسات معاونت صنایع دستی همدان گفت: صنایع دستی هر کشوری بیانگر ذوق، هنر، دیرینه، هویت فرهنگی و استعداد بشری آن منطقه است.


وی با بیان اینکه یکی از محورهای عمده تشخیص تمدن و فرهنگ هر کشوری متکی به صنایع دستی است، اضافه کرد: کشور اسلامی ایران و استان همدان در در جهان در داشتن هویت فرهنگی جایگاه والایی دارند.


وی با اشاره به جایگاه و اهمیت خاص صنایع دستی در دنیا تصریح کرد: این رشته رابطه تنگاتنگی با مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دارد.


مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: صنایع دستی به عنوان یکی از راهکارهای اساسی در جهت حل بحران بیکاری در سطح جامعه اسلامی است.


بیات با بیان اینکه ایران به عنوان مهد صنایع دستی دنیا بر همگان شناخته شده است، اضافه کرد: استان همدان در بخش صنایع دستی در رتبه دوم کشور قرار دارد.


وی با اشاره به وجود بیش از 225 رشته صنایع دستی در سطح کشور تصریح کرد: توسعه فرهنگ مصرف کنندگی و گرایش به دوری از تولیدات داخلی موجب کند نمودن روند توسعه جامعه اسلامی می شود.


وی اظهار داشت: دشمنان نظام و اسلام با تبلیغات گسترده درصدد کم رنگ نمودن تولیدات داخلی با ایجاد شبهه های در کیفیت کالاها هستند.


مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: بیشترین اشتغال ایجاد شده در سطح کشور از طریق توسعه رشته های صنایع دستی است که به این مسئله باید توجه خاصی شود.


بیات با بیان اینکه رشته های صنایع دستی باید احیا شوند، اضافه کرد: رشته های صنایع دستی به عنوان محورهای توسعه جامعه اسلامی در برابر ترفندهای دشمنان است.


وی تصریح کرد: جامعه هنرمند جوان، مبتکر، خلاق و اندیشمند را باید در جهت احیای رشته های منسوخ شده صنایع دستی تشویق نمود تا هویت ایرانی و اسلامی این کشور پهناور نمایان تر شود.


بر اساس این گزارش، مهدی امجدیان ،مسئول امور آموزش معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در ادامه گفت: آموزش، یکی از ارکان مهم توسعه صنایع دستی اسلامی و ایرانی در سطح کشور و دنیا است.


مهدی امجدیان با بیان اینکه بیش از 70 رشته صنایع دستی در سطح این استان فعال هستند، اضافه کرد: با فعال نمودن رشته های منسوخ شده در سطح این استان می توان بسیاری از معظلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی این استان را حل نمود.


وی تصریح کرد: بیشترین کلاهای صادراتی از این استان طی سال گذشته در بخش صنایع دستی به ویژه سفال از شهر لاله جین بوده است.


وی با اشاره به اختصاص بیش از 10 میلیارد و 200 میلیون ریال به معاونت صنایع دستی این استان طی سال 90 اظهار داشت: صنایع دستی جزو میراث معنوی کشور اسلامی ایران با مردمی متمدن است.


پایان پیام/
 

کد خبر 44502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha