به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، سرهنگ سید حسین فرهادی مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قم امروز (17 اسفند) در دیدار با آیت الله علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان با بیان این که بسیج سازندگی بنا به دستور مقام معظم رهبری در سال 79 در مجموعه سپاه تأسیس شد، عنوان کرد: بسیج سازندگی به منظور حمایت از اقدامات خودجوش اقشار مختلف بسیج در عرصه های مختلف عمرانی، فرهنگی، آموزشی و اجتماعی در مناطق محروم ایجاد شد.
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قم تصریح کرد: فلسفه وجودی بسیج سازندگی خدمت رسانی به محرومین و محرومیت زدایی و به تبع این دو، رضایت مندی آحاد جامعه است.
جدایی مردم از نظام مهمترین اقدام دشمن
سرهنگ فرهادی اظهار داشت: دشمنان اسلام اقداماتی را ناجوانمردانه علیه دولت مظلوم و انقلابی اریران انجام میدهند و اقدامات بسیج سازندگی می تواند نقطه مقابل این اقدام دشمن باشد.
وی بیان کرد: به فرموده امام خمینی (ره) تا زمانی که مردم پشت نظام جمهوری باشند، دشمن کاری از پیش نمی برد و مهم ترین اقدام دشمن این است که مردم را از نظام جدا کند، در حالی که حضور و خدمت بسیج سازندگی در مناطق محروم کشور، نقطه مقابل اهداف شوم دشمنان است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قم گفت: در اقشار مختلف بسیج این انگیزه و امکان وجود دارد که از طیف های مختلف مردم در امر خدمت رسانی به محرومان جامعه شرکت میکنند.
سرهنگ فرهادی ادامه داد: بسیج سازندگی در بخش دانشآموزی، دانشجویی، بسیج طلاب، بسیج مهندسین و بسیج جامعه پزشکی در راستای اردوهای جهادی و خدمت به محرومین فعالیت میکنند.
شرکت بیش از پنج هزار نفر از مردم قم در اردوهای جهادی
وی با بیان این که بیش از پنج هزار نفر از مردم قم در اردوهای جهادی شرکت کردند عنوان کرد: در ایام نوروز اقشار مختلف بسیج با توجه به توانایی که دارند، در استان قم و چند استان محروم کشور فعالیت میکنند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قم با اشاره به این که بحث اقتصاد مقاومتی از سه سال گذشته توسط مقام معظم رهبری (مد ظله) مطرح شد، اظهار داشت: بسیج سازندگی از سال 91 دربحث اقتصاد مقاومتی به صورت ترویجی ورود یافت و از سال 92 به صورت اجرایی وارد عمل شد.
ارائه بیش از 11 میلیارد تومان تسهیلات در بحث عرصههای مختلف اقتصاد مقاومتی
سرهنگ فرهادی تصریح کرد: در طول دو سال گذشته، بیش از 11 میلیارد تومان در بحث عرصههای مختلف اقتصاد مقاومتی، تسهیلاتی ارائه شده است و در بحث اشتغال و امنیت غذایی بیش از 850 کارگاه راهاندازی شده است.
وی در پایان گفت: محوریت کار اردوهای جهادی، بحث اقتصاد مقاومتی است که افراد در این راستا آموزش هایی می بینند و فرصت هایی که به تولید ملی کمک میکنند را شناسایی میکنند.
پایان پیام/
نظر شما