کانون های مساجد بهترین پشتوانه اخلاقی و دینی جامعه است

خبرگزاری شبستان: یکی از اساتید دانشگاه گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد برخاسته از افکار معنوی و بهترین پشتوانه اخلاقی و دینی جامعه است.

حجت الاسلام رمضان اکبری، یکی از اساتید دانشگاه، در آستانه 18 اسفند، سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری، گفت: اولین رسالت و هدف مقدس رسول گرامی اسلام حضرت محمد (صلی الله علیه وآله و سلم)، بحث اشاعه فرهنگ دینی و الهی میان مردم است.

 

وی اظهار کرد: دین و مکتب ما بر محور همین حرکت الهی و اخلاقی است که تمام همت عالمان دینی و طلایه داران فرهنگی بر این است که انسان ها را با این فرهنگ که نشات گرفته از متون دینی و اسلامی است، آشنا سازند.

 

حجت الاسلام اکبری افزود: نقش کانون های فرهنگی و هنری مساجد در این راستا بی نظیر است و می تواند با الگو از آموزه های دینی بهترین نقش را ایفا کند.

 

امام جماعت کانون فرهنگی و هنری مسجد صبوری قائم شهر بیان کرد: کانون های مساجد که امروز برخاسته از دل مردم و افکار معنوی جامعه است بهترین پشتوانه ازنظر اخلاقی و دینی محسوب می شود و تکیه گاه بسیار مناسبی برای نسل جوان امروزبه شمار می آید که عصاره و محصول آن حضور میلیونی نیروهای جوان بسیجی است که همه آنها به نوعی با کانون های فرهنگی و هنری مساجد در ارتباط هستند.

 

حجت الاسلام اکبری تصریح کرد: کانون های مساجد می توانند آنچه که امروز به عنوان دغدغه فرهنگی مقام معظم رهبری(حفظه الله) و مسئولان نظام مطرح است با پیروی و تاسی از بیانات گوهربار معظم له، جامعه و جوانان را به اهداف مقدس انقلاب، سوق دهند.

 

وی ابراز کرد: کانون های مساجد در حقیقت از دل مسجد، نشات گرفته و یک مجموعه مسجد محور است و هنگامی که جوان به عشق نماز به سمت مسجد  روانه می شود، کانون مساجد می تواند بهترین مرجع و پناهگاه و مناسب ترین الگو برای پرکردن اوقات فراغت این جوانان پاک، لایق و شایسته باشد.

 

حجت الاسلام اکبری گفت: امام جماعت و هیئت امنا مهمترین نقش را می توانند در مناسبت های ملی و مذهبی، ایفا کنند و اگر امام جماعت و مسئولان مسجد با عطوفت و مهربانی، مردم و جوانان را از جهت فکر، اندیشه و معنویت سیراب نمایند بهترین هدیه الهی نسبت به آنها است.

 

وی اظهار کرد: هدف از رسالت پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) و امامان معصوم(علیهم السلام) همین بوده است که علما، مراجع و روحانیت را به عنوان هادیان این راه و پناهگاه معنوی برای بشریت و جامعه باشند و هنگامی که به دوران دفاع مقدس مروری می اندازیم، متوجه می شویم که امام جماعت مسجد و روحانی محل، محرم اسرار و راز همین جوان ها بودند و بسیاری از این جوان ها با مشورت و همفکری امامان جماعات به سمت جبهه های جنگ، روانه می شدند.

 

حجت الاسلام اکبری افزود: ائمه جماعات مسجد و روحانیان در حال حاضر نیز در جبهه فرهنگی در کاروان راهیان نور به عنوان مبلغ، راوی و امام جماعت در کنار جوان ها، حضور معنوی دارند.

 

وی بیان کرد: مسئولان به همین اندازه که کانون های فرهنگی و هنری مساجد را به عنوان سمبل هدایت و پیشرفت جوان ها می دانند، خوب و شایسته است که دغدغه های امروز مسئولان مسجد و جوان را نیز درک نمایند و هر مدتی مشکلات آنها را جویا شوند و به ویژه در رابطه با کارهای مادی از قبیل کتاب و سیستم تجهیز کانون های مساجد به این مراکز کمک نمایند و دغدغه آنها، رشد فکری و معنوی جوانان این مرز و بوم باشد.

 

به گزارش شبستان، کانون های فرهنگی و هنری مساجد بر اساس مصوبه شماره 302 شورای انقلاب فرهنگی در 18 اسفند 1371 تشکیل شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 444796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha