به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید موسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز (۱۶ اسفند) در نشست هماهنگی برنامه ریزی سفر رئیس جمهوری به استان، گفت: نیازها و نقاط قوت استان مشخص و همه جوانب کار سنجیده شده است و باید مدلی از آنها به نهاد ریاست جمهوری ارائه داد که مدنظر آنها قرار گیرد.
خادمی افزود:این که هیئتی از نهاد ریاست جمهوری به استان ها برای هماهنگی، شناسایی و معرفی طرح ها و برنامه ها و بیان مشکلات و ضرورت ها به استان ها اعزام می شوند تدبیر ارزنده ای است تا با اجرای برنامه های سفر دولت تدبیر و امید اعتماد عمومی که بزرگترین سرمایه بین دولت و مردم است، یایدار بماند.
وی با بیان این که هنوز زمان مشخصی برای سفر ریاست جمهوری به استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام نشده، بیان داشت: باید آمادگی داشته باشیم تا طرح ها و برنامه ها را به هیئت اعزامی از نهاد ریاست جمهوری ارائه دهیم تا کارشناسی دقیق تر و پایش های لازم صورت گیرد.
مسئول ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این که دولت تدبیر و امید براساس ضرورت استان مصوبات مختلفی دارد، تصریح کرد: این استان با مجموعه ای از نیازهای انباشته شده تاریخی خود مواجه است و باید ضرورت ها و نیازهای پایه ای استان بر اساس اولویت ارائه و برای اجرا با منابع کشور سنجیده شود.
خادمی با بیان این که می توان با امکان سنجی بیشتری مصوبات و کارها در سفرهای دولت های گذشته را که هم دغدغده استان بوده اند اما امکان و شرایط برای اجرا مهیا نبود را مورد مطالعه و کنترل مجدد و دقیق قرار داد از مدیران خواست پیشنهادهای سازنده، نو و راهبردی برای توسعه و پیشرفت استان ارائه دهند.
وی یادآور شد: در سفر سه روزه از برخی شهرستان ها و جلساتی که هیئت کارشناسی از دفتر ریاست جمهوری حضور داشتند، تمامی ظرفیت ها و مسایل مهم استان مطرح و بررسی شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که فرصت خوبی است تا مشکلات و تنگناهای اصلی و مهم استان به بهترین شکل ممکن در سفر ریاست جمهوری مطرح شود، عنوان کرد: در بحث جنگل ها و راه که از اولویت هاست، پیشنهادهای نرم افزاری و سخت افزاری که بتواند به توسعه استان کمک کند، ارائه داده می شود.
وی افزود: استان در بحث آب برای کشاورزی و آشامیدنی، موضوعات عمران شهری، دانشگاه ها، بهداشت و درمان و گردشگری و ... که از دیگر اولویت های مهم آن است، ضروری ترین و مهم ترین طرح ها و برنامه ها تبیین شده و پیشنهادی را دارد تا در نهاد ریاست جمهوری مورد ارزیابی قرار گیرد.
خادمی با بیان این که به دلیل محدودیت منابع و ضعف در حوزه سرمایه گذاری استان، این بخش شاید از حوزه عمران مهم تر باشد، گفت: در این خصوص با هماهنگی دستگاه های مرکزی چند طرح و پیشنهاد مهم به صورت روشن و مشخص ارایه می شود که قابلیت اجرا داشته و متفاوت با نیاز کشور و مردم نباشد.
پایان پیام/
نظر شما