تدوین دانشنامه سیره اهل بیت (ع) و دایره المعارف قرآن کریم

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام و المسلین ‌واعظی با بیان این که دستگاه های بزرگ باید کارهای بزرگ انجام دهند، عنوان کرد: در سال ۹۱ دانشنامه سیره اهل بیت (ع) توسط شورای عالی پژوهش طراحی شد که امید است که هر سال ۴ هزار صفحه تولید شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی قم امروز (14 اسفند) در مراسم رونمایی از موسوعه شهید ثانی که در سالن همایش های همایش های پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، عنوان کرد: تدوین موسوعه شهید ثانی به مدت 15 سال به طول انجامید، اما در طول این سال ها، حدود 156 جلد کتاب در 51 عنوان توسط پژوهشگران تدوین و منتشر شده است.

 

حجت الاسلام و المسلین واعظی اظهار داشت: پژوهشگران در کنار کارهای موسوعه ای، کارهای موضوعی را شروع کردند که بحث هلال از جمله این کارهاست و هدف این است که بحث تاریخ علم با کارهای موضوعی توأم شود.

 

موسوعه شیخ بهایی در 20 جلد آماده نشر است

 

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی قم بیان کرد: موسوعه شیخ بهایی در 20 جلد آماده نشر است، همچنین موسوعه شیخ محمد حسین کاشف الغطا نیز در سال آینده منتشر خواهد شد.  

 

وی افزود: مجموعه «انوار الفقاهه» در 10 جلد آماده و چاپ شده است که از آثار بسیار ارزشمند است.

 

تدوین دانشنامه سیره اهل بیت (ع) با ظرفیت تولید 4 هزار صفحه در سال

 

حجت الاسلام و المسلین ‌واعظی با بیان این که در دفتر تبلیغات اسلامی، دو کار کلید خورده است، گفت: دانشنامه سیره اهل بیت (ع) کاری است که در شورای عالی پژوهش طراحی شده است و امید است که هر سال 4 هزار صفحه تولید شود.

 

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی قم افزود: در تدوین دانشنامه سیره اهل بیت (ع) هیچ حد مالی وجود ندارد و هر چه حجم کار افزایش یابد، اعتبارات آن تأمین می شود.

 

وی با بیان این که دستگاه های بزرگ باید کارهای بزرگ انجام دهند، عنوان کرد: دانشنامه سیره اهل بیت (ع) در سال 91 که دفتر تبلیغات اسلامی از وضعیت مالی خوبی برخوردار نبود شروع شد که امید است این دانشنامه به ثمر برسد.

 

حجت الاسلام و المسلین واعظی اظهار داشت: دایره المعارف قرآن کریم با ظرفیت سالی 2 هزار صفحه انجام می شود که چند جلد آن چاپ شده است و امید است که حجم کار در سال افزایش یابد.

 

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی قم بیان کرد: مرکز احیای آثار اسلامی و همچنین پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نظر دارد که با مشورت بزرگان حوزه علمیه یک طرح 10 ساله  و برنامه ریزی کارهای احیای آثار با رویکرد علمی جدید انجام دهد تا افق کار در 10 سال آینده روشن شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 444337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha