وی ادامه داد: اهمیت درختکاری با توجه به تغییر شرایط اقلیم، توسعه ناپایدار و آلودگی محیط زیست مقوله ای ضروری است به طوری که در آیات و روایات بر درختکاری تاکیدشده است.
رنجبر افزود: با توجه به خشکسالی ها و بحران آب، شاهد خشکشدن رودخانه زاینده رود بودیم وامروز خدا را شکر می کنیم که آب در رودخانه زنده رود جاری است.
وی افزود: شهر گنبدهای فیروزه ای با جاری بودن آب در رودخانه زتینده رود حال و هوای خاصی دارد و متاسفانه باید بگوییم با خشکی زاینده رود از هر 30 نفرایرانی، یک نفر تحت تاثیر خشکی این رودخانه قرار می گیرد.
رنجبر تصریح کرد: ما برای جاری بودن رودخانه زاینده رود باید تلاش کنیم چرا که خشکسالی درختان، مزارع و باغ های کشاورزی را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی افزود: اگر رودخانه زاینده رود خشک شود، کشاورزی و به دنبال آن اقتصاد منطقه ضربه می خورد و از طرفی تهدیدی جدی برای محیط زیست است.
رنجبر با اشاره به اينكه بر اساس برخي مطالعات انجام شده اصفهان، سرانه فضاي سبز اصفهان به لحاظ اكولوژيكي بايد ۴۹ مترمربع باشد، گفت: به لحاظ استانداردهاي جهاني بايد سرانه فضاي سبز اصفهان به ۳۰ مترمربع برسد.
وی افزود: متاسفانه هنوز نتوانسته ایم این سرانه فضای سبز را برای اصفهان داشته باشیم زیرا رودخانه زاینده رود خشک شده بود، اگرچه از شیوه های نوین آبیاری بهره برده ایم.
معاون خدمات شهري شهرداري اصفهان گفت: در يك استراتژي عملياتي به دنبال كاهش وابستگي فضاي سبز اصفهان به منابع آب رودخانه هستيم.
وی از تدوین يش نويس برنامه محيط زيست خبر داد و گفت: در اين برنامه چشم اندازي براي شهر در نظر گرفته شده است كه محيط زيست شهر پايدار شود.
معاون خدمات شهري شهرداري اصفهان افزود: براي سال ۹۴ با تدابير اتخاذ شده ۲۶۵ ميليارد تومان اعتبار براي توسعه فضاي سبز در نظر گرفته شده است.
پایان پیام/
نظر شما