فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با محوریت جشنواره شیوههای نوین تدریس معارف دین تصریح کرد: از دیرباز تحصیل در حوزههای علمیه و آموختن ادبیات عرب، فقه و اصول و شرکت در دروس خارج بزرگان و مراجع، از افتخارات هر طلبه فاضل محسوب میشد.
وی با بیان اینکه تبلیغ دین و بیان معارف قرآنی، امری جدایی ناپذیر از تحصیل است گفت: به لطف خدا و در سایه انقلاب اسلامی به همت حوزههای علمیه، طلاب جوان با نیازهای مخاطبان در سنین مختلف و شیوههای جذب آنان آشنا و به نقاط مختلف اعزام میشوند.
فاضلی با بیان اینکه با پیشرفت علوم و افزایش آگاهی در جامعه خصوصاً نسل نوجوان و جوان نیاز به آموزش با شیوههای جدید و نو در بیان معارف عمیق دینی بسیار بیشتر از گذشته احساس میشود، اظهارکرد: امروزه دیگر نمیتوان تنها با شیوه سنتی تبلیغ دین پاسخگوی همه نیازهای جوانانی بود که تشنه یادگیری معارف اسلامی هستند.
وی اضافه کرد: در روزگاری که دشمنان هر روز سوال و شبههای جدید در ذهن جوانان ما ایجاد می کند باید در شیوه تبلیغ تجدید نظر کرد و با حفظ منبر و مسجد، راههای جدیدی گشود که پاسخگوی نیازها و متناسب با شرایط امروز باشد.
مدیرکل ارشاد گیلان با تاکیدبر اینکه اسلام، دینی جهانی است اذعان کرد: باید جهانی فکر کنیم و برای دعوت پیروان دیگر ادیان و مکاتب به اسلام و تربیت جوانان آشنا به دین، بیندیشیم و با نوآوری و خلاقیت ابزارهای لازم آن را هم فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه جشنواره شیوههای نوین تدریس معارف دین که امسال سومین دوره خود را تجربه میکند، گامی است که با حمایت مراجع و علمای دینی شکل گرفت افزود: برگزاری این جشنواره نشان داد که میتواند پایه گذار و منشاء خدمات بسیاری در بخش آموزش دین باشد.
فاضلی تاکید کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد با اتکا به آموزش نوین معارف دین دریچه ای هستند برای ارتباط موثر و جدید با نسل آینده.
وی خاطرنشان کرد: خوشحال و مسرور هستم که مردم دین دار و فرهیخته گیلان که در طول تاریخ همیشه خلاقیت و نوآوری را در حد عالی به دنیا نشان داده اند ؛ میزبان این جشنواره در استان خود هستند.
پایان پیام/.
نظر شما