به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد عصر امروز در گردهمایی مسئولان ستادی و استانی خبرگزاری شبستان در مورد بیمه خبرنگاران گفت: خبرنگاران قشر زحمتکشی هستند و متاسفانه مساله امنیت شغلی و حرفه ای ان ها که دو مقوله مستقل است، مورد توجه قرار نمی گیرد.
انتظامی ادامه داد: مطابق سیاست هایی که در وزارتخانه دنبال می شود خواهش ما این است که خبرنگاران از طریق رسانه های خود بیمه شوند، با بیمه تثبیت حرفه ای رخ می دهد و خانه به دوشی خبرنگاران رفع خواهد شد و خبرنگاران به رسانه خود متصل می شوند.
به گفته وی بیمه خبرنگاران هزینه هایی دارد که در بسته حمایتی وزارت فرهنگ، چنانچه رسانه ای خبرنگارانش را بیمه کند، وزارتخانه به میزان همان مبلغ به رسانه پرداخت می کند.
معاون وزیر ارشاد افزود: برای رابطین خبر در خبرگزاری ها نیز سهمیه جداگانه ای در نظر گرفته شده و وزارتخانه حداکثر صدنفر را در این قالب حمایت می کند.خبرنگاران حق التحریر نیز بسته به نوع فعالیت خبری از حقوق بهره مند می شوند.
انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تغییر الگوی مصرف رسانه ای اظهار داشت: امروزه، رسانه هایی در ابعاد ملی چه رادیو و تلویزیون و چه سایر رسانه ها، با تهدید مواجه هستند. در این میان، رسانه های بین المللی، محلی، تخصصی و شبکه های اجتماعی چهارگونه رسانه ای هستند که فرصت جذب مخاطب را یافته اند.
معاون مطبوعاتی با بیان این که خبرگزاری شبستان با فرصت جذب مخاطب مواجه است، عنوان کرد: چهل خبرگزاری در کشور داریم که تعدادی از آن ها عمومی اند و آنهارا نباید با خبرگزاری های تخصصی مقایسه کرد و هیچ کدام نباید ادای یکدیگر را در آورند.
ظهور شهروند-خبرنگار موضوع دیگری بود که انتظامی به آن اشاره کرد و افزود: اتکای شما در خبرگزاری شبستان به کسانی است که در کانون های مساجد هستند. این افراد می توانند تولیدکننده باشند و تولید اختصاصی ارائه دهند. شما به جایی دسترسی دارید که خاص و ویزه خودتان است.
پایان پیام/
نظر شما