به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی گلستان، ابراهیم کریمی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان، در نشست با کارکنان حوزه گردشگری وسرمایه گذاری این اداره کل بر ارائه ایده های جدید وخلاقانه و نگاه کاربردی و عملکردی به امور تاکید کرد و گفت: با توجه به وجود قابلیت ها و ظرفیت های گردشگری متنوع در استان گلستان و تاکید بر نهادینه کردن این صنعت مهم دراستان، تا رسیدن به جایگاه اصلی گردشگری استان درکشور فاصله داریم ونیاز به گام های محکم تر واستوارتری در این مسیر است.
وی ضمن تشکر از مدیریت های سابق این اداره کل، افزود: با تلاش مدیران قبلی نسبت به فراهم شدن زیرساخت های مناسب گردشگری و سرمایه گذاری در استان اقدام شده و باید تلاش شود تا با گام های استوارتر از این ظرفیت های فراهم شده و قابلیت های موجود در استان در راستای توسعه و رونق استان بهره برد.
کریمی ضمن تاکید بر ارائه آمار صحیح و مستند بر برنامه ریزی صحیح دراین راستا تاکید کرد و گفت: گردشگری تاثیر مطلوبی درایجاد اشتغال و درآمدزایی استان دارد و از ظرفیت های 3 حوزه این اداره کل می توان در راستای توسعه و رونق این مهم استفاده کرد.
وی برنقش صدا وسیما و مستند سازی از قابلیت ها و جذابیت های طبیعی و تاریخی استان در راستای معرفی و شناساندن هرچه بهتر جذابیت های استان اشاره و تصریح کرد: با بهره مندی از ظرفیت های شهرستان های استان و تعامل خوب با شهرداران و فرمانداران و اجرای تفاهم نامه های مختلف با آنها، می توان در راستای توسعه این مهم گام برداشت.
مدیرکل میراث فرهنگی گلستان اذعان داشت: برنامه ریزی جهت اجرای تورهای مسافرتی در استان تاثیر به سزایی در جلب و جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد و باید دراین امر اهتمام ورزیده شود.
وی ضمن اشاره به اهمیت رضایتمندی مسافران و گردشگران ورودی به استان، بر تلاش جهت فراهم ساختن زیرساخت های مطلوب گردشگری تاکید داشت و بر تاثیر تعامل وهمکاری تشکل های غیردولتی دراین مهم اشاره کرد و افزود: با توجه به روزهای پایانی سال در اجرای سیاست های ستاد اجرایی خدمات سفر در استان همت گمارده شود تا رضایتمندی مسافران نوروزی حاصل شود.
رونق صنایع دستی در جلب و جذب گردشگران داخلی و خارجی موثر است
کریمی در نشست با کارکنان معاونت صنایع دستی استان نیز، بر ارائه ایده های جدید و خلاقانه و نگاه کاربردی و عملکردی به امور تاکید کرد.
وی ضمن تشکر از مدیریت های سابق این اداره کل، افزود: با تلاش مدیران قبلی نسبت به فراهم شدن زیرساخت های مناسب و توسعه صنایع دستی دراستان اقدام شده و باید تلاش شود تا با گام های استوارتر از این ظرفیت های فراهم شده و قابلیت های موجود در استان در راستای توسعه و رونق استان بهره برد.
کریمی ضمن تاکید بر نقش صدا وسیما و مستند سازی از رشته های مختلف صنایع دستی استان، معرفی و شناساندن این هنر- صنعت اصیل را ضروری برشمرد و تصریح کرد: با بهره مندی از ظرفیت های شهرستان های استان و تعامل خوب با شهرداران و فرمانداران و اجرای تفاهم نامه های مختلف با آنها، می توان درراستای توسعه این مهم گام برداشت.
وی بخش های مختلف این اداره کل را مکمل یکدیگر دانست و بر تعامل این حوزه ها تاکید کرد و اذعان داشت: تعامل و هم پوشانی3حوزه مختلف زمینه های اجرایی شدن سیاست های اجرایی و توسعه و رونق بیش ازپیش استان را فراهم می آورد.
کریمی رونق صنایع دستی را در جلب و جذب گردشگران داخلی و خارجی موثر دانست و بر اهمیت این مهم در توسعه ورونق صنعت گردشگری استان تاکید کرد.
تاکید بر حفاظت و بهره مندی از ظرفیت های آثار تاریخی و باستانی استان گلستان در راستای جذب گردشگران داخلی وخارجی
مدیرکل میراث فرهنگی گلستان در دیدار با کارکنان معاونت میراث فرهنگی استان، بر حفاظت از آثار باستانی و تاریخی استان و بهره مندی مطلوب از ظرفیت های تاریخی و باستانی موجود در راستای جذب گردشگران داخلی و خارجی تاکید شد.
وی گفت: با توجه به قدمت 7 هزار ساله استان گلستان ووجود جذابیت های تاریخی وباستانی ارزشمند همچون گنبد قابوس، شهر تاریخی جرجان ودیوار دفاعی گرگان، بهره مندی مطلوب از این ظرفیت ها زمینه های توسعه ورونق استان را فراهم خواهد آورد.
کریمی با اشاره به حوزه های مختلف میراث فرهنگی استان، برارائه ایده های جدید وخلاقانه و نگاه کاربردی و عملکردی به امور تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه حفظ و احیای بناها، بافت ها و محوطه های تاریخی، ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی، کمیته حرایم و تملک آثار و ابنیه تاریخی- فرهنگی، امور موزه ها و اموال منقول تاریخی- فرهنگی، باستان شناسی و پایگاه های میراث فرهنگی در حیطه فعالیت های این معاونت تعریف شده، شایسته است با تعامل وهمکاری با دستگاه های مختلفو تشکل های غیردولتی نسبت به اجرای امور اقدام شود.
مدیرکل میراث فرهنگی گلستان در ادامه بر نقش صدا وسیما و مستند سازی از قابلیت ها و جذابیت های طبیعی و تاریخی استان در راستای معرفی و شناساندن هرچه بهتر جذابیت های تاریخی و باستانی استان اشاره کرد و اظهارداشت: با بهره مندی از ظرفیت های تاریخی و باستانی شهرستان های استان و حفاظت مطلوب از آثار تاریخی و باستانی، ضمن پاسداری از فرهنگ و تمدن غنی استان، در معرفی هرچه بیشتر این مهم تلاش شود.
پایان پیام/
نظر شما