به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي اداره كل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان، اين تفاهمنامه با هدف تعامل، همياري و مساعدت در گسترش امور گردشگري و اطلاعرساني در خصوص شناسايي آثار باستاني و ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري سمنان و اروميه با محوريت اسكان مسافران و پيشگيري از تصادف و كاهش خسارات جاني و مالي مسافران در طول سال به ويژه در ايام تعطيلات نوروزي و تابستاني منعقد شد.
فرماندار سمنان در مراسم انعقاد اين تفاهمنامه كه در سالن جلسات فرهنگسراي خانه جوان ارومیه برگزار شد، با تاَكيد بر اهميت صنعت گردشگري در كشور، اظهار داشت: همانگونه كه گردشگري يكي از محورهاي توسعه در آذربايجان غربي است، اين مولفه به همراه صنعت و آموزش عالي از محورهاي توسعه استان سمنان است.
حسن سعدالدین افزود: امضاي تفاهمنامه همكاري توسعه گردشگري گامي مثبت در راستاي توسعه همكاريهاي دو شهرستان بوده و ما نیز ضمن انتقال گردشگران به آذربايجان غربي تمام امکانات رفاهی، خدماتی و اسکان استان سمنان را براي مسافرانی که عازم اين ديار شده و يا به قصد زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) از سمنان عبور میکنند را فراهم کرده و ميزبان خوبي براي مردم آذربايجان غربي خواهيم بود.
وي با تاَكيد بر اينكه استان سمنان به لحاظ گردشگري از ظرفيت بالاي برخوردار است، افزود: ۳۷ امامزاده، از جمله امامزاده يحيي بن موسي الرضا برادر امام هشتم(ع) در سمنان قرار گرفته كه اين خود نشان دهنده ظرفيت بالاي گردشگري مذهبي در اين استان است.
فرماندار ارومیه نيز در اين نشست اظهار داشت: شهرستان ارومیه يكي از 10 كلان شهر كشور به رنگين كمان اقوام و زندگي مسالمت آميز اديان و مذاهب ، زادگاه زرتشت شهرت داشته و با توجه قدمت تاريخي بالاي آن، نوزدهمين شهر تاريخي ايران است كه در سازمان علمي و فرهنگي يونسكو به ثبت رسيده است.
عباس حسنخاني افزود: شرایط اقلیمي، طبيعت بكر و آثار تاريخي ارزشمند استان آذربايجان غربي زمينههاي خوبي برای مسافرت گردشگران داخلی و خارجي فراهم كرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان نيز در ادامه اين جلسه گذرگاهي بودن سمنان به سمت مشهد حرم امام رضا(ع) را ظرفيت خوبي براي اين استان دانست و گفت: حدود 650 كيلومتر از اين مسافت از اين استان عبور ميكند و قطعاَ زائرين در اين مسير نياز به اقامتگاههايي براي استراحت دارند.
حسين خواجه بيدختي افزود: در اين راستا به منظور فراهم ساختن سفري سالم براي مسافران، ظرفيتهاي اقامتي استان براي استراحت و اسكان مسافران آماده بوده و با تمام امكانات آماده پذيرايي از گردشگران ورودي به استان هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی نيز در اين جلسه با تاَكيد بر ضرورت توجه به مقوله گردشگري به عنوان يكي از محورهاي توسعه استان، گفت: همه مكاني و همه زماني كردن مسافرتها ، سياست و خط مشیهای اصلي سازمان میراث فرهنگی در راستاي توسعه گردشگري داخلي است و انعقاد تفاهمنامه توسعه امور گردشگری با استانها شرایط را برای توسعه گردشگری و افزایش مسافران فراهم میکند.
جليل جباري افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی و تاکیدات در خصوص گردشگری داخلی پیشبینی میشود شاهد افزایش مسافران نوروزی و تابستانی در آذربایجان غربی باشیم.
پایان پیام/
نظر شما