اجراي طرح «پیوند مسجد، مدرسه و منزل» در استان اصفهان

خبرگزاري شبستان:مسجد و مدرسه دو كانون فراگير عمومي تربيت و پرورش اقشار و گروه هاي سني مختلف جامعه و عامل پيوند با خانه و خانواده است كه استفاده از اين فرصت و ظرفيت براي اجراي كارهاي فرهنگي ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان در اصفهان، حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد استان اصفهان، یکشنبه شب در همایش مسوولین واحد خواهران کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان کاشان در تالار فرهنگ این شهرستان گفت: مقدمات پیشنهاد این طرح پس از ارائه به كارگروه استانداري انجام شده و به تصویب رسیده است.

 

وی، مسوولیت پیگیری و اجرای طرح پیوند مسجد، مدرسه و منزل را بر عهده آموزش و پرورش دانست و گفت: آموزش و پرورش می تواند در راستای پیوند همکاری و هماهنگی و تعامل سه مجموعه مسجد و مدرسه و منزل نقش موثري در سازندگي  هدايت جامعه ايفا كند.

 

به گفته وی، مأموریت هاي هر یک  از این سه مجموعه براي كاهش دغدغه های اين مراكز در جامعه تعریف شده است که می تواند با افزايش بهره مندي از اين مراكز در راستاي تقويت و استحكام تربيت اخلاقي و اعتقادي جامعه دستاوردهای خوبی را به منصه ظهور برساند.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد استان اصفهان، ابلاغ اساسنامه و آئین نامه این طرح به دستگاه های ذیربط را خاطرنشان كرد و گفت:اين طرح در اولين گام همزمان با اوقات فراغت اجرا خواهد شد.

 

*ظرفيت کانون های فرهنگی هنری كاركرد تربيتي در حوزه هاي مساجد،مدارس و خانواده

 

حجت الاسلام معتمدی با تاكيد بر استفاده از حضور فراگير نمازگزاران در مساجد گفت: ظرفيت  مساجد فرصتي قابل تامل و تدبر براي اجراي برنامه هاي فرهنگي با مديريتي برنامه ريزي شده و جذاب است كه نبايد از ديد مسوولان آن مغفول بماند.

 

به گفته وي، حوزه وسیع و مجموعه بزرگ مساجد کارکردهای فراوانی از جمله مسجد و اخلاق، مسجد و خانواده دارد که می تواند از طريق اجراي برنامه هاي مدبرانه و حكيمانه فرهنگي تربيتي مورد نياز جامعه  ي‍ه نسل جوان به نحو مطلوب مدیریت شود.

 

*شناسایی یک هزار کانون فرهنگی هنری خواهران در سطح استان اصفهان

 

به گفته وي، شناسایی یک هزار کانون فرهنگی هنری خواهران در سطح استان با توجه به جمعیت 50 درصدي بانوان  برنامه ریزی منسجم، متمركز و مطلوبي در حوزه فرهنگي با توجه به كاركرد اين قشر تاثير گذار را مي طلبد.

 

وی فعال شدن واحد خواهران کانون های فرهنگی هنري در شهرستان های استان اصفهان از جمله شهرستان كاشان را تاكيد كرد و گفت:حضور خواهران به عنوان قشر تاثيرگذار تربيتي و ژرورش دهنده افراد اجتماع نيز فرصت مضاعف و قابل توجهي در استفاده بهينه از اين فرصت و موفعيت فرهنگي ممتاز است.

 

* هماهنگي مردم و امام جماعت ركن اصلي مسجد در تراز اسلامي است

 

مسئول دبیرخانه كانون هاي فرهنگي مساجد استان اصفهان گفت: مردم و امام جماعت مساجد دو رکن اصلی و اساسی مسجد در تراز اسلامی هستند كه امروز رسيدن به اين تراز  نيازمند هماهنگي مردم و امام جماعت مساجد است.

 

حجت الاسلام معتمدی با اشاره به اينكه مسجد در زمان پیامبر اکرم(ص) محور تمام سیاست ها و فعاليت هاي آن حضرت براي مسلمانان بود، افزود:تمام اقدامات رسول الله در عرصه مختلف اقتصادي، سیاسي، فرهنگ، دفاع و جنگ با محوريت  مسجد انجام می شد.

 

وي، شهرستان كاشان با 165 كانون فرهنگي هنري، قدمت تاريخي، پیشینه فرهنگي و  سبقه مذهبي بودن آن را تاكيد كرد و گفت: همه اين ظرفيت ها با وجود مفاخر، علما و فقهاي متقدم و متاخر برجسته آن مي تواند كاركرد مساجد را در حوزه هاي مختلف به ويژه فرهنگي اثرگذارتر و سازنده تر كند.

 

*گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی عملياتي نشده است

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد استان اصفهان،گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی را یکی از مباحث در دستور کار عنوان كرد و گفت: سیاست های اقتصاد مقاومتی كه رهبر معظم انقلاب در 28 محور ابلاغ کرده است، اجرايي نشده است.

 

حجت الاسلام معتمدي برنامه ریزی برای هر دو بخش توسط كانون ها را تاكيد كرد و گفت:كانون ها  ابتدا بحث گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی را آغاز كردند تا انشاالله پس از تهیه  نقشه راه گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی با استفاده از ظرفیت مساجد در سطوح مختلف هیأت امنای مساجد، امام جماعت و کانون های فرهنگی مساجد انجام شود.

 

وي،رسيدن به يك فهم و ادبیات مشترک جامعه در بحث اقتصاد مقاومتی را تاكيد كرد و گفت: رسيدن به اين فهم و ادبیات مشترک جامعه از طريق کانون های فرهنگی مساجد اجرایی مي شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 443335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha