به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ علیرضا آشناگر، در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری کردستان تشکیل شد، اظهار داشت: دولت در مورد کالاهایی که سلامتی مردم را تهدید می کنند هیچگونه اغماض و چشم پوشی نمی کند زیرا سلامت و امنیت روانی مردم بیش از هر چیزی مهمتر است.
وی با بیان اینکه قاچاق یک آسیب جدی برای مملکت است و به کسب و کار و تولید و تجارت داخل ضربه می زند، افزود: یکی از سیاست های مهم دولت یازدهم در برنامهریزی ها تقویت تجارت و بازرگانی در مناطق مرزی است علی الخصوص در مناطقی که توسعه یافته نیستند و مردم محرومیت بیشتری دارند.
بهترین راه مبارزه با قاچاق ارتقای کیفیت تولیدات داخل است
این مقام مسئول ادامه داد: بهترین راه مبارزه و مقابله با قاچاق فرهنگ سازی است و این فرهنگ سازی باید از سوی تولید کنندگان با ارتقای کیفیت کالاهای ساخت داخل صورت پذیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: مردم ما خود توانایی سنجش و ارزیابی کالاها را دارند و قطعاً اگر کیفیت بالا برود مردم کالای داخل را بر کالای خارجی ترجیح می دهند.
آشناگر افزود: برخورد با پدیده قاچاق کالا در کشور ما از حساسیت بالایی برخوردار است و همین امر باعث شده که ابلاغ آیین نامه اجرایی قانون مقابله با قاچاق به تاخیر بیفتد.
وی یکی از وظایف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را برنامه ریزی و هماهنگی برای ایجاد وحدت رویه در بین دستگاهها برای مقابله با پدیده قاچاق عنوان کرد.
علیرضا آشناگر خاطر نشان کرد: وقتی استان ما 227 کیلومتر مرز مشترک با اقلیم کردستان دارد قطعاً باعث می شود که در برخورد با پدیده قاچاق کامل نباشیم و کاستی هایی بوجود بیاید که ستاد باید بر عملکرد دستگاههای مرتبط با این پدیده نیز نظارت داشته باشد.
وی ابراز امیدواری کرد با تلاش استاندار کردستان و پیگیری ها در دولت تدبیر و امید بزودی طرح ایجاد مناطق آزاد بانه و مریوان تصویب شود تا علاوه بر رونق صنعتی و اقتصادی این مناطق، شاهد کاهش قاچاق و کاهش بیکاری در استان باشیم.
در کردستان حدود 11 هزار دفترچه کولبری رسمی صادر شده است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان عنوان کرد: یکی از برنامه های کلان دولت در برخورد با پدیده قاچاق ساماندهی مرزها و مبادی ورود و خروج مرزی است و خوشبختانه در چند ماه گذشته شاهد بازگشایی معبر مرزی مله خورد در شهرستان سروآباد بودیم.
وی مرزهای کردستان را از فعال ترین و در عین حال امن ترین مرزهای کشور نام برد و گفت: در کردستان حدود 11 هزار دفترچه کولبری رسمی صادر شده است.
به گفته آشناگر در بازگشایی معبر مرزی مله خورد همکاری و هماهنگی خوبی بین استانداری، سپاه و مرزبانی و دیگر دستگاه ها صورت گرفته و ابراز امیدواری کرد: بازگشایی این معبر به توسعه کسب و کار در منطقه سروآباد و روستاهای اطراف کمک کند.
پایان پیام/
نظر شما