فعالیت ۱۰ خانه فرهنگ دیجیتال در آذربایجان شرقی

خبرگزاری شبستان: مدیرمجتمع استانی فرهنگی دیجیتال ۲۹بهمن تبریز گفت: تعداد ۱۰ خانه فرهنگ دیجیتال در این استان راه اندازی شده و در حال فعالیت هستند.

علی قلی نواز، مدیرمجتمع فرهنگی دیجیتال 29بهمن تبریز، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با اشاره به ویژگی های شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران ابراز داشت: ایجاد ارتباط علمی و ساختاری بین دانشگاه ها با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اجرای طرح، اتصال با مراکز پژوهشی، گسترش فرهنگ انقلابی اسلامی از طریق گسترش ابزارهای نوین اطلاعاتی و استفاده از ابزار فن آوری اطلاعات برای تحقق اهداف نظام، تقویت هویت ملى جوانان متناسب با آرمان هاى انقلاب اسلامى و فراهم کردن محیط رشد فکرى از مشخصات بارز طرح شبکه ملی فرهنگ به شمار می رود.

وی با بیان تعریف شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران، مجموعه ای است سازمان یافته از مراکز فرهنگی دیجیتال و اقدامات حمایتی، آموزشی و اطلاع رسانی که با هدف استفاده بهینه از فن آوری های اطلاعاتی و ارتباطی برای تحقق اهداف فرهنگی دیجیتال، طراحی و اجرا گردیده و متناسب با فن آوری های روز توسعه و ارتقا می یابد.

  قلی نواز همچنین ارتقای فرهنگ عمومی کاربری رسانه ها و آثار و محصولات فرهنگی دیجیتال، افزایش آگاهی، مهارت در زمینه امور فرهنگی، هنری و رسانه ای، انتشار و بهره گیری از رسانه ها، آثار و محصولات فرهنگی دیجیتال، کشف و پرورش استعدادهای فرهنگی، هنری و رسانه ای، تسهیل دسترسی عمومی به آثار و محصولات فرهنگی دیجیتال و کاهش شکاف برخورداری مناطق مختلف کشور از امکانات فرهنگی، هنری و رسانه را از اهداف تشکیل شبکه ملی فرهنگ دانست.

تولید 100 نرم افزار قابل نصب بر روی تلفن همراه

مدیرمجتمع استانی فرهنگی دیجیتال 29بهمن تبریز در بخش دیگری به تعداد خانه های دیجیتال استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: تعداد 10 خانه فرهنگ دیجیتال در این استان راه اندازی شده و در حال فعالیت هستند.

قلی نواز با اشاره به تعداد نرم افزارهای تولید شده قابل نصب بر روی تلفن همراه ابراز داشت: تعداد یکصد نرم افزار قابل نصب بر روی تلفن همراه با حمایت دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی و با همکاری مراکز خانه فرهنگ دیجیتال این استان در حال تولید است.

وی ادامه داد: تعداد 52 نرم افزار تولید شده و 25 نرم افزار نیز در مرحله تولید می باشد و 23 نرم افزار نیز در مرحله کارشناسی است.

برگزاری کارگاه های آموزشی رایگان

قلی نواز در ادامه با تشریح اهم فعالیت های صورت گرفته در مجتمع فرهنگی دیجیتال 29 بهمن اظهار داشت: برگزاری مسابقات رایانه ای از جمله مسابقات کشوری بازی های رایانه ای جام خلیج فارس و برگزاری مسابقه نقاشی دیجیتال، شرکت در نمایشگاه قرآن و رسانه های دیجیتال در سال جاری از جمله فعالیت های صورت گرفته در این مجتمع است.

مدیرمجتمع استانی فرهنگی دیجیتال 29بهمن تبریز همچنین نرم افزار مالتی مدیا، نرم افزار موبایل برای پلتفرم های مختلف، تولید نرم افزار ارسال پیام کوتاه براساس کدپستی از روی نقشه، نرم افزار موبایل خواص سنگ، سیستم ثبت تماس برای پیگیری های فروش، چک و .. و سیستم رزرواسیون تابلوهای تبلیغاتی را از جمله تولیدات این مجتمع برشمرد.

وی افزود: فروشگاه آنلاین متصل به باشگاه مشتریان و سرویس های ارزش افزوده، سیستم رزرو بلیط و فضاهای فرهنگی و مدیریت مشتریان و سیستم ثبت تماس از جمله نرم افزارهای در حال تولید است.

قلی نواز همچنین از برگزاری کارگاه های آموزشی تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: کارگاه امنیت اطلاعات و آسیب شناسی رسانه های دیجیتال برای کارکنان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و کارکنان کارخانه فولاد صائب در سال جاری برگزار خواهد شد.

مدیرمجتمع استانی فرهنگی دیجیتال 29بهمن تبریز در ادامه از برگزاری برخی کارگاه های رایگان در این مجتمع خبر داد و اظهار داشت: تعداد 36  کارگاه از جمله خانواده و دیجیتال، دیجیتال در عرصه مدیریتی، قدرت جنگ نرم، امنیت اطلاعات در محیط های دیجیتال، آسیب شناسی روابط در شبکه های اجتماعی، تجارت الکترونیک، کاراکترسازی، آشنایی با وبلاگ نویسی و ... در این مجتمع به صورت رایگان برگزار می شود.

وی ابراز داشت: برگزاری دوره های آموزشی علمی و فرهنگی به صورت عمومی مثل عکاسی دیجیتال و تخصصی تولید محتوا از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مجتمع است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 443303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha