زمین ها موقوفه نمازی است/ دانشگاه شیراز حق موقوفات را به بیمارستان ارائه کند

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی فارس با اشاره به اینکه زمین ها موقوفه مرحوم نمازی بوده است، گفت: دانشگاه شیراز باید حق موقوفات را به بیمارستان نمازی پرداخت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر محمدهادی ایمانیه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی فارس امروز (10اسفند) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دلم نمی خواهد کسی ناراحت باشد و آنان را دانشمندان کشور می دانیم، گفت: ما آنان را دوست داریم.

 

وی با یادآوری این مطلب اساتید دانشگاه شیراز، حق استادی به گردن من دارند و همکاران آن نیز برادران و خواهران ما هستند، یادآور شد: اگر آنها کم لطفی دارند ما آنان را دوست داریم.

 

دکتر ایمانیه با یادآوری این مطلب در ابتدای دهه 30 هجری خورشیدی مرحوم نمازی در سفری که به چین داشته است، تصمیم می گیرد یک بیمارستان بسازد، افزود: مشاورین وی به او می گویند وقتی آب آشامیدنی مردم سالم نیست به طور حتم بیمارستان ساختن به جایی نمی رسد و ابتدا به آن فکر کنید.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فارس با یادآوری این مطلب که مرحوم نمازی برای نخستین بار در کشور لوله کشی آب آشامیدنی را در شیراز انجام می دهد، اضافه کرد: همزمان به ساخت بیمارستان می کنند و آب را وقف بیمارستان می کنند، وقف نامه بیمارستان را بارها خواندم.

 

وی با یادآوری این مطلب که مرحوم نمازی چند زمین را خریداری کرد که برای توسعه بیمارستان در نظر گرفت، یادآور شد: 300 رقبه می خرد و وقف بیمارستان نمازی می کند که در حدود سال 32 تا 40 بوده است که زمین های امروز دانشگاه شیراز تحت آن رقبات است و این اسناد در اختیار ماست.

 

ایمانیه با تاکید بر اینکه دانشگاه شیراز در سال 39 شکل می گیرد که آن زمان نام پهلوی داشت که این اتفاقات قبل از احداث دانشگاه شیراز بوده است، تاکید کرد: این 400 هکتار زمین از خیابان جام جم، آغاز می شود و تا به بیمارستان چمران می رسد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فارس با اشاره به اینکه در سال 48 مرحوم نمازی قراردادی می بنندد که به مدت 40 سال دانشگاه شیراز (پهلوی سابق) بیمارستان نمازی را در اختیار دانشگاه قرار می دهد که مورد استفاده دانشکده پزشکی قرار بگیرد، یادآور شد: پس از اتمام این قرارداد در سال 88 ما قراردادی با اوقاف کشور بستیم که به مدت 30 سال بیمارستان تحت اختیار دانشگاه علوم پزشکی باشد که تا سال 1418 این قرارداد هست.

 

وی با یادآوری این مطلب که این زمین هایی که می خرد در موارد نوشته شده است، یادآور شد: در اسناد در چند مورد برای ساخت دانشکده ها نوشته شده و میزان قابل توجهی برای وقف بیمارستان نمازی وقف شده است که اسناد آن من درآوردی نیست.

 

ایمانیه افزود: دیروز برخی از دوستان دانشگاه را متهم کردند ما کل زمین ها را نمی گوییم اما قسمت قابل توجهی برای توسعه بیمارستان نمازی است که بیمارستان جدید نمازی را با یک هزار و 200 تخت خواهیم ساخت و در لایحه بودجه 94 هم ردیفی در همین رابطه باز شده است.

 

این مقام مسئول با یادآوری این مطلب که کارهای زیرساختی انجام شده و منتظریم زمین را تحویل بگیریم شروع به ساخت کنیم، افزود: در تمام دنیا مرسوم است که برخی بیمارستان در اطراف شهر و برخی در مرکز شهر ساخته می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه گروهی از خیرین ساخت بیمارستان طوبی را در جنوب شهر اجرایی می کنند، اظهار داشت: شورای اسلامی شهر شیراز اقدام کردند و بیمارستان احمد بن موسی (علیه السلام) در شرق آماده می شود و زمینی در خیابان کاوه در اختیار خیرین قرار می دهند تا بیمارستان ساخته شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فارس با اشاره به اینکه بیمارستان ویژه بانوان در بلوار سیبویه، بیمارستان حضرت زینب (سلام الله علیها) ساخته می شود، اضافه کرد: بیمارستان نمازی در بلوار زند نه امکان پذیر است نه زمین وجود داشت ولی باید در مرکز شهر ساخته شود.

 

دکتر ایمانیه با تاکید بر اینکه بیمارستان جدید نمازی سه راه دسترسی دارد، یادآور شد: دانشگاه شیراز باید اجاره این زمین های موقوفه نمازی را به بیمارستان نمازی دهند.

 

وی با یادآوری این مطلب که با اوقاف به عنوان متولی کار است و پس از سال 1418 هرچه اوقاف و یا پسر مرحوم نمازی بگوید آن می شود، افزود: ما نمی توانیم با اعتصاب پیش ببرویم و نباید برای رسیدن به حق از تحصن استفاده شود.

 

دکتر ایمانیه با تاکید بر اینکه کل پرونده به معاون حقوقی رئیس جمهور ارائه شده است، اظهار داشت: دوستان برخی اوقات کم لطفی می کنند و دولت در نظر دارد 36 هکتار از این زمین ها در اختیار دانشگاه علوم پزشکی برای ساخت بیمارستان و دانشکده های پزشکی در اختیار ما قرار بگیرد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فارس بیمارستان را محل کارورزی و کارآموزی دانشجویان پزشکی دانست و تاکید کرد: زمین را در اختیار بگذارند فردا اجرایی می کنیم و اگر هم هیئت دولت تصویب نکند آرام سرجایمان می نشینیم و اگر بخواهند حاضریم مشترکا کار را قوه قضائیه پیگیری کنند.

 

وی افزود: دفتر معاون رئیس همه این مستندات را دارد و 6 ماه دقت کردند که با حضور استاندار فارس بود، ما مستندات را داریم اما دوستان به یک پیش نویس بند کرده اند و همه مستندات را کنار می گذارند.

 

ایمانیه با یادآوری این مطلب که توافق نامه سال 69 برای املاک دانشگاه شیراز بوده و کاری به موقوفات نمازی نداشته است، اضافه کرد: برای زمین ها از اداره ثبت اسناد کشور و استان با تاییدیه گرفتیم.

 

وی با اشاره به اینکه منطقی نیست در زمینی که متعلق ما و آنها نیست که بخواهند طرح جامع اجرا کنند، افزود: اگر امضای دکتر نمازی را ببینید به طور حتم به جواب می رسید، نیت مرحوم نمازی بهداشت و سلامت بوده و پژوهش و علم را پشتوانه قرار داده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فارس با اشاره به اینکه روح مرحوم نمازی را با ساخت بیمارستان جدید شاد می کنیم، اظهار داشت: اگر دانشکده های آنان پراکنده است ما هم چنین وضعی داریم و از حق خودمان عقب نشینی نمی کنیم اگر مشکل دارند بروند و در میانرود پژوهشکده هایشان را بسازند.

 

وی با اشاره به اینکه اگر واقف خودش هم پشیمان شود نمی توان وقف را تغییر دهد، اظهار داشت: ما نمی خواهیم زمین را به آنها دهیم و می خواهیم بیمارستان بسازیم و اگر جایی پیدا کردیم به طور حتم می دهیم به آنها زمین می دهیم تا دانشکده بسازند.

 

خاطر نشان می شود،‌ زمین های بین دانشگاه شیراز و جاده کوهسار مهدی که گفته می شود متعلق به دانشگاه شیراز است، در هفته گذشته به علت آنکه دانشگاه علوم پزشکی می خواهد آن را به عنوان محل احداث بیمارستان جدید نمازی استفاده کند،‌ محل اختلاف بین این ۲ نهاد دانشگاهی شده که با تجمع اساتید دانشگاه شیراز و متعاقب آن مصاحبه رئیس دانشگاه علوم پزشکی با برخی از رسانه ها بر آتش این اختلاف افزوده شد.

 

امروز (10اسفند) تمامی کلاس های دانشگاه شیراز به علت تحصن اساتید و کارکنان دانشگاه در ساختمان مدیریت این دانشگاه در اعتراض به این اتفاق تعطیل شده بود، همچنین نشست خبری دکتر ایمانیه به درخواست برخی از اصحاب رسانه حوزه علوم پزشکی ترتیب داده شده بود که روابط عمومی این دانشگاه در این خصوص دخلی نداشته است.

 

پایان پیام/

کد خبر 443277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha