به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی نوبت بعداظهر امروز یکشنبه 10 اسفند و در بند الف تبصره 13 مصوب کردند در اجرای ماده (19) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران به وزارت آموزش و پرورش اجازه داده میشود، به منظور پوشش کامل تحصیلی دانشآموزان لازمالتعلیم، نسبت به خرید خدمات آموزشی ا از طریق پرداخت سرانه دانشآموزی اقدام كند.
همچنین نمایندگان در جز 2 این بند مصوب کردند : در سال 1394 ساختمانهاي متعلق به دستگاههای اجرائي موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری كه به عنوان مدرسه مورد استفاده قرار گرفته است، همچنان در اختيار وزارت آموزش و پرورش باقي ميماند.
وکلای ملت در بند د - این تبصره به دانشگاهها و مؤسسات آموزشي و پژوهشي دستگاههاي مشمول بند (ب) ماده (20) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوري اسلامي ايران اجازه داده ميشود تا سقف درآمد اختصاصي سال 1393 نسبت به أخذ تسهیلات از بانكها اقدام نمايند و در جهت تكميل طرحهاي تملك داراييهاي سرمايهاي خود استفاده نمايند و با تنفس يكساله نسبت به بازپرداخت اقساط از محل درآمد اختصاصي خود اقدام كنند.
نمایندگان در بندزاین تبصره نیز مقرر کردند، وزارتخانههاي علوم، تحقيقات و فناوري(سازمان امور دانشجويان) و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مجازند طبق قوانین و مقررات، درآمد حاصل از خرید عدم انجام تعهدات بورس و ارزبگیر با هزینه شخصی و جریمههای آن را أخذ و به حساب درآمد اختصاصی نزد خزانهداري كل كشور واریز كنند. صددرصد(100%) این درآمد به عنوان درآمد اختصاصی وزارتخانههای یادشده تلقی ميشود و به منظور تحقق برنامههای مؤسسات آموزش عالی درمناطق شهري كمتر از دويست هزار نفر جمعيت به آنها اختصاص مییابد.
وکلای ملت در بند ط این تبصره به وزارتخانههاي علوم، تحقيقات و فناوري (سازمان امور دانشجويان) و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اجازه داده دادند،منابع ريالي حاصل از فروش ارزي كه از منابع خارج از كشور در وجه دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در خارج از كشور يا دانشگاههاي محل تحصيل آنان پرداخت ميشود را وصول و به حساب درآمد عمومي رديف 160147 نزد خزانهداري كل كشور واريز كنند. منابع واريزي از طريق رديف 110-530000 صرف هزينههاي دانشجويان بورسيه داخل و خارج از كشور، يارانه تغذيه، تعمير و تجهيز خوابگاههاي دانشجويي، تربيت بدني و ساير امور دانشجويي دانشگاهها ميشود.
همچنین طبق رای نمایندگان در بند ک مصوب کردند، مازاد درآمد اختصاصی دستگاههای اجرائی در سقف اعتباراتی که برای این منظور در اين قانون پیشبینی شده است، حسب مورد به همان دستگاه اجرائی که درآمد را کسب کرده است، اختصاص مییابد تا مطابق موافقتنامه متبادله با سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور هزینه شود.
پایان پیام/
نظر شما