درس ‌گفتارهایی درباره‌ ناصرخسرو و فلسفه‌ نوافلاطونی

خبرگزاری شبستان: هماهنگی عوالم محسوس و معقول، لزوم همراهی عمل و علم، ارتقای نفس از جهان محسوسات به عالم معقولات، از آموزه‌های بارز نوافلاطونی است که نزد ناصرخسرو جایگاهی کلیدی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، آثار ناصرخسرو را باید آینه‌ی تمام نمایی از ایده‌ها و اعتقادات رسمی دستگاه فاطمی مصر در قرن پنجم تلقی کرد و دستگاه فکری ناصرخسرو در سنت افلاطونی- نوافلاطونی جای می‌گیرد. وی در آثارش، خود را با افلاطون و نظریاتش مقایسه می‌کند و ساختار اندیشگی ناصرخسرو را به لحاظ فلسفی باید در دنباله‌ سنت نوافلاطونی جای داد.

 

بر اساس این گزارش، هماهنگی عوالم محسوس و معقول، لزوم همراهی عمل و علم، ارتقای نفس از جهان محسوسات به عالم معقولات، از آموزه‌های بارز نوافلاطونی است که نزد ناصرخسرو جایگاهی کلیدی دارد.

 

بنا به گزارش مرکز فرهنگی شهر کتاب، در همین راستا هفتمین مجموعه درس ‌گفتارهایی درباره‌ ناصرخسرو ساعت 16 و30  دقیقه عصر روز چهارشنبه، 13 اسفندماه  با سخنرانی سیدمحمد عمادی حائری، مصحح کتاب زادالمسافر ناصرخسرو برگزار می شود.

 

گفتنی است، علاقه مندان برای حضور در این نشست می توانند به مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم مراجعه کنند.

پایان پیام/

 

کد خبر 443220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha