اسماعیل کاویانی، مدیرکل بازرگانی چهارمحال و بختیاری، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: این فرصت های شغلی در بخش اشتغال خانگی و در رسته های صنفی و بازرگانی ایجاد خواهد شد.
کاویانی، رنگرزی، پرداخت و مرمت فرش، تولید نان محلی، نخ ریسی سنتی، گبه بافی، پوستین دوزی، پرده دوزی، بافندگی، ملحفه دوزی، تولید و بسته بندی ترشیجات، نبات پزی، مخمل دوزی، بچه گانه دوزی، قاب سازی و تابلوسازی، مونتاژ اسباب بازی، خدمات برنامه نویسی، ترجمه و تایپ، خطاطی و تراش سنگ های قیمتی را از مهم ترین رشته های مشاغل خانگی در بخش بازرگانی عنوان کرد.
وی افزود: بخش بازرگانی چهارمحال و بختیاری بخشی توسعه یافته است که با برخورداری از شبکههای کارا و رقابتپذیر بهمنظور تامین و توزیع کالاها و خدمات، محو فقر، دسترسی آسان و مطمئن جامعه به کالاهای مورد نیاز با قیمت مناسب و توجه به تولیدات صادرات محور و برخوردار از ظرفیتهای تولید صادراتی رقابتپذیر به شمار می رود.
کاویانی، رشد صادرات غیرنفتی، برقراری، گسترش و تسهیل روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای خارجی، گسترش کاربرد فناوریهای نوین و ارتقای دانش تخصصی تجار و بازرگانان و اصناف، ساماندهی، بهینه سازی و توسعه بازرگانی داخلی و تنظیم بازار کالا و خدمات در استان را از مهم ترین اهداف بخش بازرگانی برشمرد و تصریح کرد: سند آمایش تجاری این استان به زودی تدوین میشود.
مدیرکل بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری، سطح پایین دانش صادرکنندگان در راستای شناسایی بازار هدف را از نقاط ضعف فراروی بازرگانی عنوان کرد و اظهار داشت: عدم برنامهریزی مناسب در استقرار و مکان یابی واحدهای تولیدی، تجاری و خدماتی صنفی، نامناسب بودن فضای اداری سازمان، عدم وجود سطح مناسبی از آموزشها و مهارتهای مختلف در بین اعضای فعال در شبکه توزیع و صنوف تولیدی، عدم وجود درآمدهای مکفی برای نیروی کار از مهمترین این ضعفها محسوب میشود.
کاویانی، سال جهاد اقتصادی را فرصتی مناسب برای مبارزه اقتصادی در دنیا و ایستادگی در برابر تحریمهای اقتصادی دشمن دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری در باب جهاد اقتصادی، لازم است با تمام توان و با استفاده از نیروی جوان کشور برای تحقق این امر مهم اقدام شود.
پایان پیام/
نظر شما