به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام محمود رضا جمشیدی قائممقام مدير حوزه علميه قم، امروز (۱۰ اسفند) در مراسم معارفه و تکریم معاونین محترم مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: حوزه علمیه خواهران که امروز یکی از نعمتهای جامعه دینی و اسلامی است توسط آیت الله شرعی تاسیس شد و بن و اساس کار از ابتدا بر مبنای تقوا و درستی بنا نهاده شد.
وی افزود: مسائل حوزه خواهران و برادران از یکدیگر جدا نبوده و با هم در ارتباط هستند که مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران به عنوان شاخص اول در ارتقای شهر و یا شهرستان می باشد که توانسته در زمینه های مختلفی اعم از پژوهش، آموزش، تعلیم و تعلم به مدد نیت خالصانه در تاسیس این مرکز گامهای مؤثری بردارد.
حجت الاسلام جمشیدی ادامه داد: انسان برای خوب شدن و خوب ماندن نیاز به ابزار و لوازمی دارد که اگر مراقبت و نظارت نشود قطعا دچار مشکل خواهد شد به همین جهت انصاف در برخورد را باید همواره رعایت کنیم که خوشبختانه حوزه علمیه خواهران در برخورد خود با مسائل و موارد اموزشی و تربیتی از انصاف رفتاری برخوردار می باشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با بیان اینکه بذر خوب ثمر خوب خواهد داشت تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم تا پرچم حوزه های علمیه خواهران در ایران و سراسر کشور برافراشته باشد و این یعنی خدمت به ساحت ولی عصر(عج) و پیامبر اعظم که این امر لطف خداست که در مجموعه ای قرار داریم که خوب بوده و خوب عمل می کند و این خوب عمل کردن و خوب خواستن سرمایه ارزشمندی است که در اختیار ما قرار دارد.
وی اظهار داشت: مدیران نیز باید نگاهی وسیع به طلاب داشته باشند شاید بانوان طلاب رسم و نشانی در دنیا و عنوانی در دنیا نداشته باشند اما جایگاه آنان بسیار ارزشمند است .
حجت الاسلام جمشیدی یاد آور شد: یکی از امتیازات مجموعه ما تعاون در مجموعه حوزه خواهران است هرچند اختلاف سلیقه بسیار زیادی در بین افراد مجموعه وجود دارد اما تعاون و همکاری و همدلی بی نظیری در کنار همه این اختلاف سلیقه ها در مسیر پیشبرد اهداف مرکز مدیریت خواهران وجود دارد.
قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم، خاطر نشان ساخت: یک مجموعه بی جهت رشد نمی کند و این مراقبت از حوزه بوده است که این مجموعه را محفوظ نگه داشته وباید بدانیم که عمر ما که گران ترین سرمایه ما در دنیاست و در حال صرف شدن است و اگر کسی در مجموعه احساس می کند گزینه بهتری برای پیشبرد اهداف در ذهن دارد حتما به دنبال آن برود چراکه انسان باید از این سرمایه به بهترین نحو استفاده کند.
وی گفت: مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران به لحاظ مدیریت قوی ترین مجموعه را در بین مراکز حوزه علمیه خواهران بر عهده دارد .
حجت الاسلام جمشیدی عنوان کرد: در همین راستا طلاب و مدیران جهت بهره وری از امکانات علمی طلاب ظرفیتهای مجموعه خود را شناسایی کنند تابتوانند با شناخت این ظرفیتها به توفیقات علمی، اموزشی و پژوهشی دست پیدا کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علیمه قم اذعان داشت: مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در گذشته 88 مدرسه داشته که در حال حاضر به 413 مدرسه افزایش پیدا کرده است و جای بسی امید واری است که در سطح دو 90 درصد اساتید خواهر و 10 درصد برادران می باشد.
وی در پایان گفت: باید از تمام امکانات و فرصتهای ایجاد شده در مباحث آموزشی و پژوهشی که در اختیار ما قرار گرفته است استفاده نموده و تمامی نگاهمان را معطوف به کارهای ستادی که می توان با همکاری و همیاری انجام داد محول کنیم .
پایان پیام/
نظر شما