پرداخت مالیات لازمه اصلاح اقتصاد ملی/ ایران قدرت سیاسی بزرگ در جهان

خبرگزاری شبستان: امام جمعه موقت قزوین گفت: مالیات سهم ملت ایران است و باید پرداخت شود و از ارکان اصلاح اقتصاد ملی، پرداخت مالیات است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد ظهر امروز (8 اسفند) در خطبه های نماز جمعه که در مسجد النبی قزوین برگزار شد، بیان کرد: ما از نظر اقتصادی در جایگاه مناسبی قرار نداریم و در این حوزه به یک تحول بنیادین نیاز است.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی، امروز در حوزه امنیت در منطقه و جهان، حرف نخست را می زند و نه تنها در عالی ترین سطح امنیت قرار دارد بلکه برای کشورهای منطقه نیز پیام آور امنیت بوده و برای آمریکا و متحدانش تهدید است.

امام جمعه موقت قزوین اضافه کرد: هنگام پیروزی انقلاب اسلامی، این کشور از سوی صدام مورد تهدید قرار گرفت و یک هزار کیلومتر مرز ایران و عراق مورد تجاوز واقع شد ولی امروز ایران اسلامی به قدرت دفاعی بزرگی تبدیل شده است که آمریکا و متحدانش نمی توانند هزینه کمترین تعرض به آسمان و زمین ایران را برآورد کنند چه برسد که پرداخت کنند.

وی با اشاره به قدرت سیاسی ایران عنوان کرد: ایران قدرت بزرگ سیاسی در جهان است؛  در مذاکرات 1+5، همه قدرت های بزرگ در یک طرف میز و نمایندگان ایران اسلامی نیز یک طرف میز هستند و این قدرت سیاسی ایران را نشان می دهد.

حجت الاسلام ابوترابی افزود: طراح تحریم جمهوری اسلامی ایران و عضو برجسته کنگره آمریکا می گوید که موضع آمریکا در این مذاکرات موضع ضعف است و این یعنی که موضع جمهوری اسلامی قدرت است.

وی تأکید کرد: امروز ایران در جایگاه فاخری است و اینکه رهبری تأکید دارند که از عزت و اقتدار ایران حراست شود به این دلیل است که ملت ایران در این جایگاه فاخر قرار دارد و نباید برای مسائل حاشیه ای این جایگاه آسیب ببیند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی توضیح داد: ایران می رود به قدرت بزرگ علمی تبدیل شود و کاروان علمی ما در حرکت است و از طرفی این کشور با این ظرفیت، استقلال و مردم سالاری باید قدرت بزرگ اقتصادی باشد و افتصاد ایران باید متناسب با قدرت سیاسی، دفاعی، امنیتی، سرمایه علمی و نیروی انسانی ایران باشد که این تناسب وجود ندارد.

وی اعلام کرد: اقتصاد ما از بیماری های رنج می برد که از جمله اقتصاد رانتی است و از رانت نفت، گاز و انرژی استفاده می کند، اشکال دیگر این است که اقتصاد ما دولتی است، منابع شرکت های دولتی که در بودجه 94 ذکر شده 500 هزار میلیارد تومان است، در حالی که 190 شرکت دولتی در مرحله واگذاری است که عدد بودجه آنها نزدیک 200 هزار میلیارد تومان است که در لایحه بودجه دولت دیده نشده است.

امام جمعه موقت قزوین گفت: با اقتصاد دولتی به اقتصاد پویا و کارآمد تبدیل نمی شویم و همانطور که رهبری نیز تأکید کردند اقتصاد باید مردمی باشد و مردم بار اقتصاد را بر دوش گیرند و دولت باید سیاستگذار بوده و حمایت کند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت پرداخت مالیات در رفع مشکلات اقتصادی کشور اظهار کرد: ریاست سازمان امور مالیات کشور اعلام کردند که از کسانی که باید مالیات پرداخت کنند، 30 درصد پرداخت مالیات دارند و نظام مالیات با چالش روبرو است و باید اصلاح شود و معنای اینکه 70 درصد مالیات پرداخت نمی کنند این است که بی عدالتی را مشاهده می کنیم.

حجت الاسلام ابوترابی افزود: عدالت اقتضاء می کند همه کسانی که باید مالیات پرداخت کنند و سود مطمئن لازم را به دست می آورند، مالیات دهند و هیچ کس ادعا نمی کند باید سطح درصد مالیات را افزایش داد و هم دولت و مجلس متفق القول هستند که نباید سطح مالیات را افزایش دهیم بلکه همین سطح مالیات باید پرداخت شود.

وی تصریح کرد: مالیات سهم ملت ایران است و باید پرداخت شود و نظام مالیاتی باید دقیق و عادلانه آن را دریافت کند و از ارکان اصلاح اقتصاد ملی، پرداخت مالیات است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر منابع درآمد دولت با کار و تولید گره خورد، دولتمردان دغدغه صاحبان سرمایه را خواهند داشت و در ایران اگر درآمدهای نفت از اداره کشور جدا شود این ثروت ملی به عنوان موتور حرکت اقتصاد به کار گرفته می شود.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تربیت اسلامی بیان کرد: همه ما نسبت به فرزندان خود نقش مربی را داریم و آنها از ما می آموزند، بنابراین باید خود را تربیت کنیم تا شایسته نام مربی باشیم و پیامبر گرامی اسلام مربی عالم و جامعه بشریت است زیرا خداوند متعال مربی ایشان بودند.

حجت الاسلام ابوترابی اضافه کرد: رسالت نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب، تربیت جامعه است و ما در این حوزه در اندازه ظرفیت نظام مقدس موفق نبوده ایم و ظرفیت نظام قراتر از این است و کاری که باید انجام می دادیم در حوزه تربیت انجام نداده ایم.

وی خانواده را نخستین محل تربیت فرد دانست و عنوان کرد: کلاس اول تربیت خانه و اولین مربیان پدر و مادر هستند، بنابراین خانواده از اهمیت بسیاری برخوردار است و خانه ای که بنیان آن بر دین و اخلاق باشد، طلاق در آن معنا ندارد.

امام جمعه موقت قزوین افزود: خانه و خانواده ما باید استحکام علمی، عقلی و اخلاقی داشته باشد، قلب زن و شوهر باید به خانه گره بخورد و تمام توجه آنها باید معطوف خانه باشد.

وی گفت: باید استحکام بنیان خانواده در دستور کار ما باشد و امروز طوفانی در دنیا به دنبال از بین بردن این نهاد است و اساس تربیت را هدف قرار داده و باید مراقب باشیم.

حجت الاسلام ابوترابی یادآور شد: اگر تربیت دینی و اسلامی نبود، دفاع مقدس و 22 بهمن شکل نمی گرفت و امروز این یکپارچگی را نداشتیم و تربیت اسلامی باید هدف باشد که حضرت زینب (س) نماد تربیت فاخر دینی است.

پایان پیام/    

کد خبر 442680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha