به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، سید علی حسینی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش گلستان، امروز (6 اسفند) در جمع خبرنگاران استان گفت: مقام معظم رهبری سال جاری را با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری کردند که این یک فرصت بسیار مغتنمی است.
وی با اشاره به سیاست های حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش گلستان، افزود: متولیان فرهنگی باید از تعالیم روح بخش اسلام، وصایای امام راحل (رحمه الله علیه) و رهنمودهای مقام معظم رهبری و با پرهيز از شيوه آزمايش و خطا و نظرات فردي و استفاده از توشه گذشته و دورنماي آينده به تبيين دقيق اهداف و انتظارات پرداخته و با بهره گيري از تمامي قابليتها، روشهاي مناسب و مؤثر را طراحي و زمينه اجرای مطلوب طرحها را فراهم کنند.
حسینی اظهارداشت: دهه چهارم انقلاب اسلامي همراه با به بار نشستن نسلي است كه مي بايست در حركت تكاملي جامعه اسلامي، ضمن بهره گيري از دستاوردهاي گوناگون سه دهه در حوزه هاي اعتقادي، فرهنگي و اجتماعي با درک نيازهاي زمان رسالت آينده سازي خود را ايفا کنند.
وی در خصوص خط مشی آینده این حوزه، تصریح کرد: معاونت پرورشی و فرهنگي با اعتقاد به توانمندي و قابليتهاي بالقوه دانش آموزان از نظر گرايشات فطري و تعلقات معنوي در بستر موجود بنا دارد مساعي خويش را معطوف به بهره گيري از اين ظرفيت کند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش گلستان با اشاره به مفهوم تربیتی، گفت: عمده ترين ويژگي فعاليتهاي تربیتي در عنايت به مفهوم تربيت نهفته است كه متفاوت از تعليم و داراي خاستگاه دروني است.
وی، ساحت اعتقادی، عبادی، اخلاقی، ساحت اجتماعی و سیاسی، ساحت زیستی و بدنی، ساحت زیباشناختی و هنری، ساحت اقتصادی و حرفه ای و ساحت علمی و فناورانه را از ساحت های شش گانه تربیت در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اعلام کرد.
حسینی افزود: مدرسه مکان آموزش نیست بلکه مکانی برای تحول جامعه است که باید برای این موضوع اهمیت ویژه ای قائل شد.
وی اظهارداشت: اثرگذاری یکی از دیگر سیاست های این حوزه است که باید آسیب شناسی جدی نسبت به برنامه ها صورت گیرد.
پایان پیام/
نظر شما