تشیع انگلیسی به جای فحاشی با منطق از شیعه دفاع کنند

خبرگزاری شبستان: رئیس مرکز جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه حرکت جریانات موسوم به تشیع انگلیسی به هیچ عنوان با دفاع از شیعه قابل جمع نیست، گفت: آنها از هیچ یک از مقدسات شیعه دفاع نمیکنند و آیا کار مهم‌تری در جهان اسلام نیست به جز توهین به مقدسات سنی‌ها که به نوعی برای ما نیز محترم است؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت‌الله محسن اراکی در آخرین شب از دومین همایش تحجر و اسلام آمریکایی که شب گذشته(5 اسفند) و در مجتمع فرهنگی نور مشهد مقدس برگزار شده بود، از تحریف و انحراف به عنوان دشمن‌ترین دشمن پیامبران الهی یادکرد و گفت: تحریف و انحراف در دوران تمامی پیامبران الهی، در مسیر توحید اشکال ایجاد می‌کرد.

 

وی با اشاره به قرآن کریم، به شرح و توضیح دو نوع تحریف در دین پرداخت و تصریح کرد: قرآن کریم قسمتی از تحریف را بدعت‌گذاری، دین‌تراشی، مذهب‌تراشی و افزودن بر دین می‌داند، همچنین کتمان حقایق نیز نوعی از تحریف بوده است که همواره به عنوان یکی از موانع در مسیر توحید، مورد تأکید قرآن کریم قرار گرفته است.

 

مدرس حوزه علمیه قم افزود: در دوران سیاه استعمار انگلیس بر این منطقه، دولت بریتانیا از هر دو شکل انحراف به طور وسیع و همه جانبه پشتیبانی کرد و پس از مدتی در سه منطقه حساس که قلب جهان اسلام به شمار می‌آمدند، سه نهله فکری بهاییت (در ایران)، وهابیت (در عربستان) و قادیانی‌گری (در شبهه جزیره‌ی هند) را به وجود آورد تا این منطقه را همواره در کنترل دستان خود داشته باشد.

 

اراکی مقاومت ایران اسلامی با جریانات بهایی را دلیل حمایت ویژه غرب از این نهله فکری منحرف عنوان و اظهار کرد: جریانات ساخته شده در هند و عربستان مشکل خاصی نداشتند و حتی به قدرت نیز رسیدند، اما مقاومت مردم ایران با بهاییت، به تأسیس مرکزی بزرگ برای این فرقه در اسرائیل منجر شد که آنجا را پایتخت خود می‌دانند.

 

وی به زبان آوردن کلمه تشیع انگلیسی توسط مقام معظم رهبری را برخواسته از یک احساس خطر جدی دانست و ادامه داد: ایشان فرمودند که تشیع انگلیسی نه تنها یکپارچگی امت اسلامی را به‌هم می‌ریزد، بلکه موجودیت شیعه را نیز تهدید می‌کند.

 

عضو هیئت رئیسه حوزه علمیه قم از پایان جنگ تحمیلی به عنوان دوران شروع موج جدید غرب برای تحریف دین یاد کرد و افزود: پس از شسکت جریان غرب در جریان دفاع مقدس و پیروزی مردم غیور ایران به رهبری امام خمینی (ره) بر توطئه غرب، استکبار با برنامه‌ای دقیق، موج جدیدی از حملات گسترده را بر علیه روحانیت و تشیع آغاز کرد.

 

اراکی بخشی از اهداف این جنگ نرم و فرسایشی را ایجاد جریان‌های انقلابی و جایگزین در جهان اسلام دانست و ادامه داد: در عرصه سیاسی تلاش کردند که جریان‌هایی برای جایگزینی با انقلاب اسلامی و جلوگیری از انتشار آن در دیگر کشورها به وجود آورند، زیرا انقلاب اسلامی با ایجاد موج بزرگی در تمام جهان، دانشجویان، متفکرین و اندیشمندان را به خود جذب کرده و تفکرات حضرت امام نیز در جامعه جهانی به عنوان یک الگو برای اقشار مختلف مردم مطرح بود.

 

وی ایجاد تمدن یکپارچه اسلامی با تکیه بر مکتب ناب محمدی (صلی‌الله‌علیه‌وسلم) را ترس اصلی استکبار دانست و تصریح کرد: غرب برای انقلاب اسلامی، بدیل‌های سیاسی ساخت که القاعده و طالبان از جمله اولین‌های آن بودند و دو هدف عمده را پیگیری می‌کردند، اول اینکه لشکر پرخروش جوانان کشورهای اسلامی که در مسیر حرکت انقلاب اسلامی ایران قرار گرفته بودند، به شکلی به کنترل خود درآورند تا خطری برای غرب نداشته باشند.

 

رئیس مرکز جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: در این مرحله با رونمایی از بن‌لادن که تربیت یافته آمریکا بود و شعارهای بسیار زیبای اسلامی سر می‌داد، جوانان را از تمام جهان اسلام به افغانستان گسیل کردند و پس از حادثه ساختگی 11 سپتامبر نیز، خودشان برای از بین بردن آنها پیش‌قدم شدند.

 

اراکی با بیان اینکه باقی مانده آنها نیز همچنان در کشورهای دیگر به استکبار جهانی خدمت‌رسانی می‌کنند، تصریح کرد: اگر حرکت آنها واقعاً بر مبنای جنبش اسلامی و هدف نهایی آنها نیز برپا داشتن پرچم‌های اسلام بود، چرا در خیانت به حکومت‌های اسلامی و خدمت به اسرائیل و آمریکا از یکدیگر پیشی می‌گیرند؟

 

وی با اشاره به تخریب و انفجار مساجد شیعه و مقدسات مسلمانان به دست این عده، اظهار کرد: اسرائیل در دنیا منافع زیادی دارد، چرا این جنبش‌های به ظاهر مسلمان تاکنون به سفارت‌خانه‌ها و منافع اسرائیل و آمریکا تعرضی نکردند، اما در مقابل به هیچ وجه تأخیر در کشتار مسلمانان بی‌گناه عراق یا افغانستان در بازارچه‌ها و معابر را جایز نمی‌دانند.

 

استاد حوزه علمیه قم ایجاد دو جریان تکفیری در شیعه و سنی را گام و هدف دوم استکبار جهانی، پس از پایان جنگ تحمیلی دانست و افزود: البته این دو جریان وجود داشتند، اما غرب به تقویت آنها پرداخت تا به تحریک احساسات شیعیان از یک سو و سنی‌ها از سوی دیگر بپردازند و زمینه درگیری بین شیعه و سنی را در تمام نقاط ایجاد کنند.

 

اراکی با بیان اینکه شیعه و سنی قرن‌ها کنار یکدیگر زندگی کردند، اما یکباره جریاناتی در جهت اختلاف افکنی بین آنها به وجود آمد، ادامه داد: یه سنی می‌گفتند شیعه دشمن اصلی توست و به شیعه نیز می‌گفتند سنی‌ها دشمنان اصلی تو هستند، حتی برای کشتن یکدیگر نیز پاداش بهشت تعیین کرده‌اند که این مهم اوج پلیدی غرب در برنامه‌ریزی خود را نشان می‌دهد.

 

وی با اشاره به رویش یکباره رسانه‌های دو گروه که هر دو نیز از انگلیس تغذیه می‌شوند، تصریح کرد: در هر دو طرف این جریان گل‌آلود، دهها شبکه ماهواره‌ای متولد شد که از طرفی شیعیان را به لعن علنی مقدسات اهل سنت تشویق می‌کنند و ادعا دارند که اگر شیعیان این عمل را انجام ندهند، اصلاً شیعه نیستند و از طرف دیگر به تحریک سنی‌ها علیه شیعیان می‌پردازند.

 

عضو هیئت رئیسه حوزه علمیه قم حرکت جریانات موسوم به شیعه انگلیسی را به هیچ عنوان قابل جمع با دفاع از شیعه ندانست و گفت: آنها از هیچ یک از مقدسات شیعه دفاع نکرده‌اند و آیا کار مهم‌تری در جهان اسلام به جز توهین به مقدسات سنی‌ها که به نوعی برای ما نیز محترم است، وجود ندارد؟

 

اراکی همه‌ی تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه را در جهت خارج کردن اسرائیل از لیست دشمنان مسلمین ارزیابی و تصریح کرد: در آغاز این جریانات مقام معظم رهبری به اهداف شوم آنها پی بردند و بنده را نیز برای مقابله با این جریانات به انگلستان اعزام کردند که پس از کارشکنی‌های فراوان در مورد صدور ویزا، بنده به عنوان مبلغ یک شرکت تجاری، وارد انگلستان شدم.

 

وی با بیان اینکه در انگلستان تصمیم به ساخت مرکز اسلامی گرفتیم، اما همچنان در مسیر ما کارشکنی می‌شد، افزود: هر نقطه‌ای را برای این منظور انتخاب می‌کردیم، در راه ما موانعی ایجاد می‌کردند و مجبور شدیم تا ابتدا شرکتی اقتصادی را ثبت کنیم و سپس آن را به یک خیریه تبدیل کرده و بعد از آن نیز به وسیله آن خیریه، مرکز اسلامی کنونی انگلستان در لندن تأسیس شد.

 

رئیس مرکز جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به مقالات و سخنرانی‌های خود در انگلستان با محوریت پاسخ به شبهه‌های جریان تشیع انگلیسی، ادامه داد: در دانشگاه‌ها سخنرانی برگزار می‌کردم تا اسلام ناب را معرفی کرده و جلوی برخی از حملات جریان مقابل به عرفان و عرفای بزرگ اسلام را بگیرم.

 

اراکی با طرح این پرسش که مگر همه کسانی که در رکاب حضرت علی (علیه‌السلام) جنگیدند، شیعه بودند، تصریح کرد: مگر می‌شود تمام سنی‌ها را ناصبی نامید و حکم به کفر و مرگ آنها داد در حالی که بسیاری از آنها در سپاه اسلام در دوره‌های گوناگون حضور فعال داشتند و حتی در مقابل معاویه در جنگ صفین نیز شمشیر کشیده و به نبرد پرداختند.

 

وی شایعه پراکنی در خصوص رفتارهای جنبش حماس را از موارد دیگر فعالیت‌های این جریان مرموز عنوان کرد و یادآور شد: هدف نهایی آنها تضعیف جبهه مقاومت در مقابل اسرائیل، از بین بردن انقلاب اسلامی و درگیر شدن مسلمین در بین خود است.

 

پایان پیام/

کد خبر 442258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha