به گزارش خبرنگار شبستان، غلامعلی حدادعادل در مراسم اختتامیه نخستین دوره مسابقه کتاب و زندگی با محوریت کتاب من زنده ام گفت: از جمله کسانی هستم که توفیق مطالعه کتاب را داشته ام. کتاب توسط خانم آباد به دستم رسید آن را خواندم و در مسابقه شرکت کردم و دلم می خواهد قرعه به دل من اصابت کند.
حدادعادل با بیان اینکه کتاب من زنده ام مرا تحت تاثیر قرار داد، اظهار داشت: همه کسانی که کتاب را خواندند، برنده اند؛ کتاب سرگذشت و داستان یک نفر نیست بلکه بیان روزگار یک نسل است و یک دوران در زندگی یک نفر مجسم شد.
وی ادامه داد: شما جوانان قبل از انقلاب را ندیدید خود انقلاب را ندیدید و با خواندن این کتاب تصویر و تصوری پیدا کنید از آن نسلی که قدم به میدان گذاشت و انقلاب را به وجود آورد.
رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی بیان کرد: به خانم معصومه آباد به سبب زندگی هدفدار، مکتبی، پاک و با افتخاری که داشتند و توفیقی که برای نوشتن این کتاب پیدا کردند، تبریک می گویم.
حدادعادل با اشاره به کتابی که به تازگی منتشر کرده است، عنوان کرد: بنده در این کتاب بخشی از کتاب من زنده ام را نقل کرده ام.
وی قسمتی از کتاب من زنده ام را در کتاب خود نوشته است را قرائت کرد و در اواسط قرائت کتاب در واکنش به صحبت دانش آموزان حاضر در جمع عنوان کرد: ما معلم هستیم هر جا باشیم شاگرد نباید شلوغ کند. به احترام مجلس خانم آباد و زنان و مردانی که زجر کشیده اند سکوت کنید و صلوات بفرستید.
رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی اظهار داشت: از خانم آباد تشکر می کنم که با نوشتن این کتاب 500 صفحه ای یک حرف از هزاران حرف ناگفته و ناشنیده انقلاب را به گوش نسل آینده رساندند.
حدادعادل با بیان اینکه فایده ادبیات فقط پر کردن اوقات فراغت و سرگرمی نیست، افزود: فایده ادبیات حقیقی این است که ملت و نسل های پس از یکدیگر را با ارزش ها و حقایق آشنا کند.
وی کتاب من زنده ام را جزو سرمایه ادبیات فارسی و ادبیات انقلاب اسلامی و ارزشی دانست و گفت: حقایقی در این کتاب بازگو شده که اگر نویسنده نقل نمی کرد هیچ جا بازگو نمی شد.
وی با تاکید بر ادامه راه آزادگان و انقلابیون تصریح کرد: اینکه در مراسم قرعه کشی عدد 1357 را پیشنهاد کردم به دلیل این بود که سال تولد حقیقی ما سال 57 است.
رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی پس از سخنرانی خود نسخه ای از کتاب تازه منتشرشده اش را به معصومه آباد نویسنده کتاب من زنده ام تقدیم کرد.
پایان پیام/
نظر شما