به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهدی حاجتی، مدیر کل آموزش و پرورش گیلان امروز(5 اسفند) در نشست کارگروه منطقه یک کشوری کمیته همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش که در محل سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تعامل بسیار خوبی بین آموزش و پرورش با ظرفیتهای تاثیر گذار استان همچون اوقاف، تبلیغات اسلامی و حوزههای علمیه است، گفت: در تلاشیم در راستای تقویت باورهای دینی دانش آموزان گام های مثبتی برداریم.
وی آموزش مفاهیم دینی را با استفاده از ظرفیت تاثیر گذار روحانیون در مدارس، جهت مصونیت بخشی نسل نوجوان و جوان در مقابل همه هجمهها، فضای مجازی و مبارزه با تهدید نرم ضرروی دانست و اظهار کرد: باید بتوانیم فعالیت قرآنی را نشر دهیم.
حاجتی به سند تحول بنیادین اشاره و یکی از فعالیتهای آن را همکاری با حوزه های علمیه عنوان کرد و گفت: باید بتوانیم با این همکاری و مشارکت دانش آموزانی بانشاط، مسئولیت پذیر و مدافع ارزشهای اسلامی داشته باشیم.
حجت الاسلام محمد لاکانی، مدیر حوزههای علمیه استان گیلان نیز با تبریک ولادت حضرت زینب(س)، اظهارکرد: حوزههای علمیه و آموزش و پرورش از ظرفیتهای زیادی جهت همکاری و همیاری و تعامل برخوردار هستند .
وی گفت: اگر بتوانیم از این ظرفیتها و پتانسیلها حداکثر بهره را ببریم، به نتایج خوبی خواهیم رسید.
حجت الاسلام لاکانی با پیشنهاد بومی سازی اینگونه فعالیتها برای ارتقاء سطح معنوی دانش آموزان، که بسیار می تواند ثمر بخش نیز باشد، افزود: نباید یک نسخه واحد را برای همه استانها بپیچیم چرا که هر استان ظرفیتهای خاص خود را دارد.
وی با اشاره به اینکه در لایههای آموزش و پرورش هنوز تعامل بین حوزههای علمیه و آموزش و پرورش جا نیفتاده است، تصریح کرد: حوزههای علمیه نیز باید در امر اعزام روحانی توانمند به مدارس، دقت بیشتری داشته باشد .
حجت الاسلام لاکانی خاطر نشان کرد: هر چه مدارس امین در استان بیشتر شود توفقیقات و اثرات آن هم بیشتر می شود.
وی با اشاره به اجرای طرح هجرت بیان کرد: 70 نفر از یکسال تا 10 سال در مناطق مختلف حضور دارند که به صورت بلند مدت فعالیت میکنند و 500 مبلغ نیز به صورت کوتاه مدت و مناسبتی در مدارس حضور مییابند.
حجت الاسلام جمال یاری، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان نیز با بیان اینکه پیچیدگیهایی که معمولا در کارها به وجود می آید با مدیریت و درایت قابل حل است، اظهار کرد: بحث آموزش و پرورش با حوزههای علمیه می تواند یکی از پدیده های بسیار مبارک برای کشور باشد.
وی بیان کرد: برای رفع شبهاتی که ایجاد می شود باید یک ارتباط فکری، فرهنگی و دینی بین روحانیون و حوزههای علمیه باشد و از نیروهای خوب و تاثیر گذار و روحانیون جوان استفاده کنیم.
حجت الاسلام یاری تصریح کرد: قبل از انقلاب پیشکسوتان بزرگی همچون مطهری و مکارم و.. داشتیم که به مناطق مختلف می رفتند و مردم را با علوم دینی آشنا می کردند .
وی داشتن یک کمیته علمی و ایجاد یک بانک اطلاعاتی را برای گروههایی که وارد مدارس میشوند ضرروی دانست و اضافه کرد: روحانیون با دسترسی به این بانک اطلاعاتی با مباحثی که قبلا به دانش آموزان ارایه شده و مباحثی که باید در آینده اریه شود، خود را آماده می کنند.
حجت الاسلام یاری با تاکید بر اینکه روحانیون باید با علم و روشنفکری به مدارس ورود کنند، گفت: ثمره این کار بسیار بالا است و سرمایه گذاری ارزشمندی خواهد بود.
گفتنی است، در این نشست معاونین پرورشی ادارات کل استانهای گیلان، مازندران، قزوین، البرز، تهران، شهرستانهای تهران، قم و مرکزی حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر شما