به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام مجتبی ملکی، مشاور وزیر آموزش و پرورش امروز(5 اسفند) در نشست کارگروه منطقه یک کشوری کمیته همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش که در محل سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان برگزار شد، با بیان اینکه استان گیلان یکی از استانهای برتر و پیشتاز در عرصه فعالیتهای مشترک میان حوزههای علمیه و آموزش و پرورش است، گفت: فعالان در این عرصه، فرماندهان عالی رتبه تعلیم و تربیت کشور هستند.
وی اظهار کرد: اگر نگاه ما به غرب و شرق و داشتههای غیرواقعی و غیر اصل دیگران باشد دیگر نباید امیدی به موفقیت در اهدافمان داشته باشیم، افزود: آنچه که انقلاب اسلامی را در یک پدیده استثنایی در قاعده به بقاء تبدیل کرد، قرآن بود.
دبیر کمیته همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش، با تاکید بر اینکه ما برای محافظت از دستاورد ارزشمند انقلاب اسلامی باید به سراغ قرآن برویم، تصریح کرد: ما برای رسیدن به مبانی تعلیم و تربیت، روشها و سیاستها و محتوای هر آنچه که برایمان لازم است باید از قرآن بهره بگیریم.
حجت الاسلام ملکی، در ادامه با اشاره به اینکه تهاجم بر ضد داشتههای ارزشمند ما در گذشته زیاد شده بود، گفت: ما امروز اگر بخواهیم دستاوردهایی که ایثارگران با از خود گذشتگی خود در این کشور خلق کردند را حفظ کنیم باید به دنبال تربیت و تعلیمی برویم که قرآن می خواهد و آنرا به ما یاد می دهد که چگونه به آن برسیم.
وی با تاکید بر اینکه چیزی که ما را در انقلاب پیروز کرد خواسته مردم بود و نه دانش، اظهار کرد: اگر چه دانش لازم بود اما قرآن بود که در باور و اعتقاد مردم ریشه داشت.
حجت الاسلام ملکی، اضافه کرد: در نظام تعلیم و تربیت نباید دانش محوری اولویت اول باشد، اگر چه لازم است اما وظیفه ما این است که انسانی تربیت کنیم که همه جنبه های و فطرت الهی را داشته باشد و برای رسیدن به این مهم باید به قرآن رجوع کنیم.
وی بیان کرد: همه اهداف ما چه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... حتی در ابعاد نظامی باید تربیت انسانهای مقاوم باشد که بتوانند در برابر دشمن با تمام قوا ایستادگی کنند.
حجت الاسلام ملکی، در ادامه با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش باید اولویت اول کشور در تامین منابع مالی و اولویت اول در تامین نیروی انسانی باشد، گفت: اولویت اول در تامین نیروی انسانی که همان تقویت دانشگاه فرهنگیان است و باید در عمل محقق شود و این امر این است که، بهترین نیروهای مملکت باید به سراغ آموزش و پرورش بیایند.
وی همچنین اولویت اول و اصلی حوزههای علمیه را آموزش و پرورش دانست و ادامه داد: در حوزههای علمیه هم باید تلاش شود واحدهای درسی که اریه می شود برای تقویت و مهارتهای لازم برای کودکان و نوجوانان باشد.
سه هزار روحانی در آموزش و پرورش شاغل هستند
حجت الاسلام ملکی، در ادامه با اشار به اینکه سه هزار روحانی در آموزش و پرورش به صورت رسمی شاغل هستند، اظهار کرد: اگر این روحانیون شاغل را با برنامه ریزی آموزش دهیم می توانیم برای تحقق اهداف مشترک حوزه و آموزش و پرورش و ارتقاء توانمندی های این دو گروه، گام های مفیدی برداریم.
وی اضافه کرد: ما باید کارهای ارزشمندی را برای تحکیم باورهای دینی دانش آموزان انجام دهیم و آن تلاش برای اعتلای "کلمة الله" است.
گفتنی است، در این نشست معاونین پرورشی ادارات کل استانهای گیلان، مازندران، قزوین، البرز، تهران، شهرستانهای تهران، قم و مرکزی حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر شما