ضرورت ورود حوزه‌های علمیه درمدارس/جامعه نیازمند داشتن تعلیم وتربیت اسلامی است

خبرگزاری شبستان: مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش امروز می‌بایست با توجه به نیاز روز در تعلیم و تربیت ما نقش داشته باشد و بر همین اساس ما نیازمند داشتن تعلیم و تربیت اسلامی هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام مجتبی ملکی، مشاور وزیر آموزش و پرورش امروز(۵ ۵ اسفند) در دیدار اعضای کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش استان گیلان با آیت‌الله قربانی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت بیان کرد: تلاش برای تحقق تعلیم و تربیت اسلامی باعث شد تا در نشست امروز دور هم جمع شویم.

وی با بیان اینکه ارتباط بین علم و دین از قدیم الایام مورد توجه بوده است اظهار کرد: در دین اسلام، علم و ایمان ارتباط مستقیمی با یکدیگر دارند و در اسلام علمی ارزش دارد که برآمده از ایمان باشد. علمی که موجب نزدیک به خداوند شود و ایمانی که پایه و ساختار آن برگرفته از اساس دین باشد.

حجت الاسلام ملکی با تصریح اینکه در گذشته آموزش و پرورش یک غفلت طولانی بین علم و دین داشته و متاثر از علمی که غرب برای آموزش و پرورش بنیان گذاشته شده، بود، افزود: این نوع بنیان بر توانمند کردن انسان‌ها بر اساس علم بود.

وی آموزش و پرورش قبلی را محصول غرب دانست و اضافه کرد: آموزش و پرورش امروز می‌بایست با توجه به نیاز روز در تعلیم و تربیت ما نقش داشته باشد که بعد از پیروزی انقلاب این دغدغه را بیشتر احساس کردیم و بر همین اساس در تلاش برای حفظ این اصل هستیم، ما نیازمند داشتن تعلیم و تربیت اسلامی هستیم

مشاور وزیر آموزش و پرورش با توجه به رویکرد این سازمان در تدوین سند تحول بنیادین اذعان کرد: رویکرد این سند تربیت اسلامی است و این تربیت حیات طیبه است.

وی ادامه داد: حوزه‌های علمیه برای این تربیت اسلامی باید در مدارس وررود می‌کردند، چراکه نگاه ما بیش از اینکه طولی باشد باید عرضی باشد.

حجت الاسلام ملکی چهار مورد عرصه پژوهش، آموزش و برنامه ریزی، درسی- تبلیغی- تربیتی و عرصه آموزش منابع انسانی را از اهداف کمیته همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش دانست و گفت: این اهداف در عرصه پژوهش چه خرد و چه کلان باید به صورت کاربردی انجام شود.

وی تصریح کرد: در عرصه آموزش منابع انسانی باید به مشارکت حوزه‌های علمیه در آموزش کنار معلمان و فرهنگیان در همه رشته‌ها توجه شود.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه فراگیری دانش در سیراب کردن سرچشمه‌های تعلیم و تربیت یعنی معلمان باید انجام گیرد، خاطرنشان کرد: باید توانمندسازی نیروهای انسانی و متخصص کردن آنها در راستای مبانی دین و اسلام باشد.

پایان پیام/

کد خبر 442034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha