قبولی در آزمون شرط پذیرش درخواست انتقال دانشجویان

معاون مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت موافقت دانشگاه‌های مبدأ و مقصد در نقل و انتقال دانشجویان رامهم خواند و افزود: درخواست انتقال باید بعد از قبولی در آزمون سراسری صورت گیرد، در غیر این صورت قابل قبول نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حشمت‌الله طاهرخانی، معاون مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز در نشست خبری «نهمین آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بورسیه غیر ایرانی» با بیان اینکه در حال حاضر 582 دانشجوی غیرایرانی بورسیه از 33 کشور جهان و در 15 دانشگاه مربوط به وزارت بهداشت مشغول به تحصیل هستند، گفت: از این تعداد 273 نفر بورسیه نوع (الف) هستند یعنی شهریه پرداخت نمی کنند و کمک هزینه تحصیلی به آنها پرداخت می شود و 284 نفر نیز بورسیه نوع (ب) هستند یعنی نه مبلغی پرداخت می کنند و نه مبلغی به آنها پرداخت می شود و 25 نفر نیز بورسیه نوع (ج) هستند یعنی هزینه تحصیل خود را باید بپردازند.

 

وی اظهار کرد: بیشترین دانشجویان بورسیه غیر ایرانی اختصاص به کشورهای سوریه، افغانستان، لبنان، یمن و عراق دارند و بقیه کشورها در سطح پایین‌تری قرار دارند.

 

طاهرخانی بابیان اینکه 87 دانش آموخته بورسیه غیرایرانی دانشگاه های زیرنظر این وزارتخانه در این آئین شرکت می کنند، تصریح کرد:76 نفر از آنها در مقطع دکتری حرفه ای و 11 نفر دیگر در مقطع کارشناسی دانش آموخته شده اند.

 

وی با اشاره به شرایط و ضوابط نقل و انتقال دانشجویان تصریح کرد: موافقت دانشگاه‌های مبدأ و مقصد در نقل و انتقال دانشجویان بسیار مهم است و همچنین درخواست انتقال باید بعد از قبولی در آزمون سراسری صورت گیرد، در غیر این صورت قابل قبول نیست.

 

طاهر خانی افزود: علاوه بر ضوابط و شرایط موجود برای نقل و انتقال دانشجویان، دانشگاه یک سقف 40 درصدی برای پذیرش دانشجویان مهمان دارند که بیشتر از این سقف نیز موافقت نمی‌شود که سقف دانشگاه تهران سال گذشته پنج درصد بوده است.

 

شایان ذکر است، نشست خبری نهمین آیین نکوداشت دانش‌آموختگان غیر ایرانی سه‌شنبه (17 خرداد) در سالن مفتح وزارت علوم برگزار شد.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 44198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha