ورود افراد دارای معلولیت به نظام های آموزشی باعث شکوفایی استعدادهای خلاق می شود

خبرگزاری شبستان: رییس مرکز آموزش علمی کاربردی رعد گفت: فراهم کردن زمینه های ورود هرچه بیشتر افراد دارای معلولیت به نظام های آموزشی به ویژه نظام مهارت و فناوری آموزش عالی باعث رشد و شکوفایی استعدادهای بالقوه و خلاق آنان خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزای شبستان، دکتر حسین علاقه بند، رییس مرکز آموزش علمی کاربردی رعد در مراسم جشن فارغ التحصیلی نخستین دانشجویان این مرکز خاطرنشان کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی رعد با فراهم کردن فضا و امکانات مناسب برای افراد دارای معلولیت کار خود را با 5 دوره کاردانی پودمانی از سال 89 آغاز کرده و در حال حاضر 5 دوره کاردانی حرفه ای ترمی و 2 دوره کارشناسی حرفه ای را دارد.

 

وی با اشاره به اقدامات برنامه های مرکز آموزش علمی کاربردی رعد، خاطرنشان کرد: بخشی از هزینه های آموزشی توانیابان در چهارچوب قانون از طریق سازمان بهزیستی کشور تامین می شود که به یاری خدا همکاری خوبی با ما داشته اند و اینجا از زحمات مسئولان این سازمان قدردانی می کنم.

 

دکتر علاقه بند ادامه داد: بخش عمده هزینه ها شامل هزینه های توسعه ای، رفاهی، توانبخشی و ورزشی، ایاب و ذهاب و دیگر هزینه های مرتبط این دانشگاه از طریق کمک خیرین تامین می شود.

 

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی رعد اذعان داشت: اخیرا با پیشنهاد این مرکز و تایید هیئت امنای مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد، اساسنامه مرکز تهیه و برای بررسی و تصویب نهایی شورای گسترش آموزش عالی برای دانشگاه جامع علمی کاربردی ارسال شده است.

 

وی بیان کرد: این اقدامات گام های اولیه در جهت خدمت به توانیابان کشور، عزیزانی که علیرغم داشتن توانایی های فردی زیاد، ناخواسته از بسیاری امکانات شهروندی، حقوق اجتماعی، فرهنگی و غیره محروم بوده اند که در مواقعی باعث انزوای آنها شده است.

 

دکتر علاقه بند افزود: فراهم کردن زمینه های ورود هرچه بیشتر افراد دارای معلولیت به نظام های آموزشی به ویژه نظام مهارت و فناوری آموزش عالی باعث رشد و شکوفایی استعدادهای بالقوه و خلاق آنان خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: امیدواریم این اقدام با جلب حمایت های مردمی و ایجاد امکانات مناسب آموزشی، پژوهشی و خدمات توانبخشی، ورزشی، خدمات رفاهی و دیگر نیازهای افراد دارای معلولیت از یک سو، مساعدت و همکاری ارگان های ذیربط به ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه جامع علمی کاربردی، توسعه این مرکز را تا حد ایجاد دانشگاه ویژه معلولین محقق سازد.

 

پایان پیام/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 441926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha