پدیده های جوی غیر معمول هشدار جدی برای مردم و مسئولان

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشکده فناوری کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: رویت پدیده های جوی غیر معمول در برخی فصول یک هشدار جدی برای مردم و مسئولان است تا در حفظ محیط زیست و منابع طبیعی جدی باشند وگرنه در آینده شاهد فجایع زیست محیطی خطرناکی خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، علی رسول زاده، رئیس دانشکده فناوری کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی، پیش از ظهر امروز (4 اسفند ماه) در نشست خبری همایش نکوداشت فرهنگ صیانت از طبیعت، اظهار کرد: جامعه دانشگاهی استان به جد پیگیر مسایل زیست محیطی و منابع طبیعی استان است زیرا به عنوان جامعه پژوهشی در این حوزه شاهد قدرت تخریب و سرعت آن هستیم.

وی، با اشاره به اینکه دانشکده کشاورزی شاهد حضور دانشجویان فعال رشته های کشاورزی در سطح تحصیلات تکمیلی است، تصریح کرد: دانشکده کشاورزی در دو محور آموزش و پژوهشی حرکت می کند که سرفصل های آموزشی مطابق با دستورالعمل های خاص برگزار می شود اما در حوزه پژوهش به خاطر گستردگی توانسته ایم کارهای ارزشمندی ارائه دهیم.

رسول زاده، با بیان این مطلب که پژوهش با هدف ارائه راهکارهای کاربردی در حوزه کشاورزی انجام می شود تا ارگان های اجرایی بتوانند از این پژوهش ها استفاده لازم را ببرند، خاطر نشان کرد: نتایج تحقیقات محققین در کنفرانس های علمی منتشر و در نشریات حوزه تخصصی کشاورزی به چاپ می رسد تا این یافته ها در اختیار عموم قرار گیرد.

رئیس دانشکده فناوری کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی، با اعلام اینکه گردشگران شاید از دیدن مناظر طبیعی منطقه حیران لذت ببرند اما تخریب منابع طبیعی در این منطقه برای پژوهشگران و محققین آزار دهنده است، ادامه داد: اکوتوریسم به عنوان یک منبع درآمدی برای کشورهای در حال توسعه است و زیبایی طبیعت را حفظ می کنند تا آن را به درآمد تبدیل کنند و دیگر منابع نفتی و ایجاد صنایع برای آنها به عنوان منبع درآمد محسوب نمی شود.

این مقام مسئول، با اشاره به اینکه حفظ طبیعت یک سرمایه گذاری بسیار ارزشمند است، افزود: همایش نکوداشت فرهنگ صیانت از طبیعت با هدف ارتقا این بخش از منابع طبیعی خواهد پرداخت که بدون تخریب منابع طبیعی نیز می توان به سود آوری و رونق اقتصادی کمک کرد.

وی، در پایان سخنان خود، با بیان این مطلب که مدیریت اکوتوریسم سرمایه گذاری برای نسل آینده و زیبا سازی منابع طبیعی کشور است، یادآور شد: بزرگترین دغدغه زیست محیطی استان از بین رفتن فرسایش خاک، سیل خیز شدن منطقه و تغییرات ناگهانی جوی است که همه اینها ناشی از تغییر کاربری اراضی و عدم آشنایی به مسایل زیست محیطی بین عموم مردم است.

 

پایان پیام/

کد خبر 441708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha