به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از منابع خبری، استعفای عبدربه منصور هادی همانگونه که پیش بینی می شد تبعات وخیمی به دنبال داشت و علاوه بر باز شدن پای قدرت های خارجی به مسائل این کشور توافقات پیشین میان انصارالله و دولت یمن نیز رنگ باخت.
هادی با این استعفا طراحی دقیقی را صورت داده بود تا بتواند یا حوثی ها را متقاعد به عقب نشینی و پذیرفتن شرایط حکومت کند و یا با قطعی کردن کناره گیری خود به نوعی شرایط کشور را برهم زده و انقلابیون را مسئول آن قلمداد کند.
اما شرایط آن طور که رئیس جمهور می خواست پیش نرفت و گروه های سیاسی سریعا با تشکیل شورای سیاسی خلأ پدید آمده را پر کردند و موقتا توانستند هادی را ناکام بگذارند و اتحاد احزاب را احیا کنند.
اما هادی با فرار به عدن در جنوب یمن و اعلام مخالفت با اقدامات حوثی ها و احزاب یمن پرده ای جدید از معادلات را به نمایش گذاشت و با ابراز پایبندی به طرح شورای همکاری خلیج فارس بار دیگر ناسازگاری با تحولات کنونی را نشان داده و به کلی روند تازه ای را تعریف نمود.
به نظر می رسد ادامه روند فعلی به حامیان داخلی و منطقه ای رئیس جمهور مستعفی این کمک را خواهد کرد که با اختلال در وحدت ملی بوجود آمده میان طیف های سیاسی به عنوان بازوی سیاسی جریان های شبه نظامی مستقر در جنوب به ایفای نقش پرداخته و سعی در تحمیل خواسته های خود به انصارالله کنند اما این که تا چه حد موفق باشند منوط به حمایت قدرت های فرامنطقه ای و واکنش حوثی ها به تغییرات اخیر خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما