به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، علیرضا دباغ عبدالهی، با بیان این مطلب، اظهار کرد: به منظور استانداردسازی رشته های صنایع دستی، از آغاز سال جاری نسبت به تهیه و تکمیل فرم های اولیه درخواست استاندارد ملی برای رشته های صنایع دستی اقدام به عمل آمد.
وی، تصریح کرد: در راستای پیگیری های مستمر، تعاملات انجام شده و تشکیل جلسات متعدد تدوین و کمیسیون های فنی استاندارد در استان و پایتخت کشور، برای سه رشته صنایع دستی بومی استان از جمله گلیم بافی، ورنی بافی و سراجی سنتی، استاندارد ملی با نام اردبیل تدوین شد.
این مقام مسئول، خاطر نشان کرد: استاندارد سازی این سه رشته صنایع دستی پس از طی مراحل تهیه پیش نویس، تدوین، اصلاحات و تجدید نظر، در دویست و بیست و دومین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد خدمات که در ششم و هجدهم بهمن ماه سال جاری برگزار شد، به تصویب رسید.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، عنوان کرد: امید است تا پایان سال جاری، جهت بهره برداری از طریق سازمان ملی استاندارد ایران، چاپ و منتشر شود.
عبداللهی، در پایان سخنان خود، هدف از تدوین استاندارد ملی را حمایت از مصرف کنندگان، حفظ سلامت و ایمنی فردی و عمومی، حصول اطمینان از کیفیت محصولات، ملاحظات زیست محیطی و اقتصادی و حفظ بازارهای بین المللی عنوان کرد و یادآور شد: تدوین استاندارد کوششی همگام با مصالح ملی با توجه به شرایط تولیدی، فناوری و تجاری است که از مشارکت آگاهانه و منصفانه صاحبان حق و نفع شامل تولید کنندگان، مصرف کنندگان، صادر کنندگان و وارد کنندگان، مراکز علمی و تخصصی و ...حاصل می شود.
پایان پیام/
نظر شما