سلامت صرفا با ارتقاء تكنولوژي حاصل نمي‌شود

خبرگزاری شبستان: رئيس دانشگاه علوم پزشكي وخدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: اگر چه پيشرفت تكنولوژي لازمه ارائه خدمات مورد نياز به بيماران است اما تضمين كننده سلامت جامعه نيست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد،دكتر مرتضي هاشم‌زاده، رئيس دانشگاه علوم پزشكي وخدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري امروز(2اسفند) در دومين جشنواره آموزش وارتقاي سلامت استان در شهركرد ضمن تاكيد بر امر پيشگيري قبل از درمان گفت: ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه از طريق بهره گيري از پتانسيل‌هاي مراكز آموزشي،‌ رسانه‌هاي جمعي و از سنين كودكي و كنترل عوامل خطر تا ۵۰ درصد از وقوع مرگ و ميرها جلوگيري مي کند.

 

به گفته وي علي رغم دستيابي كشور به موفقيت‌هاي بزرگ در امر كنترل بيماري‌هاي عفوني و پيشرفت علوم پزشكي و تكنولوژي هاي مدرن اما متاسفانه هر روز شاهد افزايش تعداد بيماران و حجم مراجعات به مراكز درماني هستيم.

 

رئيس دانشگاه علوم پزشكي وخدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري بيماري‌هاي قلبي عروقي، حوادث و سرطان‌ها را عامل وقوع ۵۰ درصد مرگ وميرها دانست و افزود: بخش قابل توجهي از اعتبارات تخصيص يافته به حوزه سلامت در بخش درماني مصرف مي شود در حالي كه مي توان با صرف هزينه اندك در بخش بهداشت و ارتقاي سطح سلامت مردم از هزينه هاي هنگفت درماني جلوگيري كرد.

 

دكتر هاشم‌زاده  حجم بالايي از مراجعات بي مورد به مراكز درماني را ناشي از ضعف سيستم بهداشت و درمان و نظام ارجاع بيماران عنوان كرد و بيان داشت: با اجراي طرح پزشك خانواده به عنوان يكي از ضروريات جامعه از مراجعات مكرر و روزانه بيماران به بخش هاي تخصصي وتحميل هزينه وبار مالي به دولت كاسته خواهد شد.

 

دكتر هاشم زاده تصريح كرد: هم اكنون طرح پزشك خانواده در روستاها وشهرهاي زير ۲۰ هزار نفر استان در حال اجراست وبزودي در ديگر شهرها نيز اجرا مي‌ شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 441092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha