عجب، خودپسندی و خود بزرگ بینی از  آسیب های محیط های علمی است

خبرگزاری شبستان: علم مفید علمی است که باعث پیشرفت و سربلندی انسان و جامعه شود و حقایق به واسطه آن کشف شود اما  این علم نباید ما را مغرور کند به گونه ای که یادمان برود، بزرگترین و بهترین علم، توحید است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام جعفر عمادی، مسئول نهاد نماینگی مقام رهبری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان در نشست اساتید دانشگاه پیام نور به آسیب شناسی محیط های علمی پرداخت و گفت: یکی از آسیب های محیط های علمی عجب، خودپسندی و خود بزرگ بینی است.

 

وی با بیان اینکه در دانشگاه و هر جایی که کار علمی انجام شود ممکن است این آفت وجود داشته باشد، تصریح کرد: علم داشتن و عالم بودن از صفات خوب و شایسته ای است که سریع شیطان را وارد کار می کند و  شیطان در این زمینه تدابیری می اندیشد که آن را به نقطه ضعف و ضربه برای روح و قلب انسان تبدیل می کند.

 

وی ادامه داد: در روایات عجب و خود پسندی بدتر از گناه ذکر شده است چون اگر کسی خود را بزرگ و خوب دید، دیگر به دنبال رفع عیب خود برنمی آید.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان بیان کرد: اگر خداوند متعال اراده نکرده بود ما از خود علمی نداشتیم و توفیق  علم آموزی را خدا به ما عنایت کرده است و علم می تواند حجاب نورانی شود که سایر علم ها و خوبی ها را نبینیم.

 

وی گفت: بزرگترین و بهترین علم، توحید است و اینکه ما از خود هیچ چیزی نداریم  و شناخت و معرفت پروردگار سودمندترین علم هاست و اگر علم باعث شود که فرد نه خود را ببیند  و نه خدای خود را، این علم حجاب نورانی است.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان بیان کرد: علم باید باعث کشف حقیقت شود نه اینکه مانع آن شود و  باید سعی کنیم از رذایل اخلاقی به دور باشیم تا سعادتمندشویم.

 

پایان پیام/

کد خبر 441043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha