به گزارش خبرگزاری شبستان، وال استریت ژورنال در هفته جاری خبر داد که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) دکترین جدید جنگ سایبری را در یک سند 42 صفحه ای در ماه آینده ارایه می دهد که براساس آن استفاده از ویروس ها و کرمهای مختلف رایانه ای قانونی خواهد شد.
مقامات پنتاگون مدعی شده اند که این اقدام برای مقابله با حملات سایبری از سوی کشورهای دیگر انجام می گیرد این در حالی است که آمریکا خود یکی از متهمان در قضیه انجام عملیات تخریبی رایانه های ایران با کرم استاکس نت است که چندی پیش برای مختل کردن فعالیت های هسته ای ایران انجام گرفت.
این مقامات مدعی شده اند که حملات سایبری تخریب کننده علیه آمریکا از سوی کشورهای دیگر نوعی اقدام جنگی به حساب می آید و باید اقداماتی تلافی جویانه علیه آنها انجام شود.
روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشته است که پنتاگون لیستی از سلاح های سایبری شامل ویروس ها و کرم های مختلف را ارایه داده است که با تایید و حمایت کمپین نظامی موجود در آمریکا از آنها استفاده می کند و در سطح استراتژیک نیز این اقدامات با تایید رییس جمهوری انجام می شود.
براساس دکترین جنگ سایبری فرماندهان نظامی آمریکا این اختیار را دارند تا در فضاهای جنگی موجود از سلاح های سایبری برای جمع آوری اطلاعات از شبکه های دشمن و حمایت از عملیات تاکتیکی در کمپین های نظامی وسیع تر استفاده کنند.
بنابرگزارش کامان دریمز، در سطح استراتژیک تایید رییس جمهوری آمریکا برای حمله به ساختارهای صنعتی مانند حمله به تاسیسات هسته ای ایران با استفاده از کرم استاکس نت لازم است.
یکی از بزرگترین اشکالاتی که در زمینه به کارگیری دکترین جنگ سایبری از سوی آمریکا وجود دارد این است که اگر هم به ادعای آنها این اقدام برای مقابله با عملیات تخریبی رایانه ای از سوی کشورهای دیگر انجام شود آیا آمریکا قادر است به طور قطع منشاء اصلی این حملات را مشخص کند یا اینکه براساس فرضیه های خود دست به اقدامات تلافی جویانه در این زمینه خواهد زد؟
مقامات نظامی آمریکا اعلام کرده اند که آمریکا باید نشان دهد که حملات سایبری آمریکا به میزان حملات سنتی موثر خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما