مدیریت نامناسب ابتکار/برگزاری انتخابات مجلس در اسفند ماه

خبرگزاری شبستان: انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری ۷ اسفند ۹۴ برگزار می‌شود، اگر بخواهیم به دشمن «شوک» وارد می‌کنیم، تعبیر «تفاهم» بازی با کلمات است، رئیس مجلس با مکارم‌شیرازی و مقتدایی دیدار کرد،توسعه مردم سالاری مهمترین رکن فعالیت احزاب است، ابتکار" بدترین شیوه مدیریتی را انتخاب کرده‌ است برخی از اخبار پارلمان ایران در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری 7 اسفند ۹۴ برگزار می‌شود، اگر بخواهیم به دشمن «شوک» وارد می‌کنیم، تعبیر «تفاهم» بازی با کلمات است، رئیس مجلس با مکارم‌شیرازی و مقتدایی دیدار کرد،توسعه مردم سالاری مهمترین رکن فعالیت احزاب است، ابتکار" بدترین شیوه مدیریتی را انتخاب کرده‌ است برخی از اخبار پارلمان ایران در هفته گذشته بود. ادامه اخبار رادر گزارش زیر بخوانید:

فارس: انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری 7 اسفند ۹۴ برگزار می‌شود

سخنگوی شورای نگهبان از برگزاری انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری در 7 اسفند ۹۴ خبر داد.

نجات‌الله ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد که انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی و دوره پنجم خبرگان رهبری همزمان ۷ اسفندماه ۹۴ برگزار می‌شود. پیش‌تر وزارت کشور طی نامه‌ای به شورای نگهبان تاریخ‌های ۷ و ۱۴ اسفند ۹۴ را برای برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان پیشنهاد کرده بود که اعضای شورا در جلسه امروز تاریخ فوق را برگزیدند.

مخازن و خطوط انتقال انرژی در دست ماست/اگر بخواهیم به دشمن «شوک» وارد می‌کنیم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه منابع انرژی و خطوط انتقال انرژی در دست ما قرار دارد، گفت: ما هم می‌توانیم از این طریق به دشمن شوک وارد کنیم.

منصور حقیقت‌پور عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «دیکته دشمن را هم بپذیریم تحریم‌ها لغو نمی شود، ملت ایران هم می‌تواند تحریم کند و این کار را خواهد کرد»، اظهارداشت: منابع انرژی و خطوط انتقال انرژی در دست ما قرار دارد و ما هم می‌توانیم از این طریق به دشمن شوک وارد کنیم.

دستگاه دیپلماسی به جای بازی با کلمات به دنبال توافق خوب باشد/کلمات تفسیر‌پذیر برای مردم قابل پذیرش نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه استفاده از اصطلاحاتی همچون «تفاهم» به جای «توافق» بازی با کلمات است، گفت: دستگاه دیپلماسی به جای بازی با کلمات، به دنبال توافق خوب باشد

ابراهیم آقا‌محمدی نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر سخنگوی وزارت امور خارجه مبنی بر به کار بردن تعبیر تفاهم درباره  مذاکرات، گفت: استفاده از کلمه تعبیر تفاهم به جای توافق درباره مذاکرات بازی با کلمات است و این کار با هدف خارج کردن مذاکرات از مجاری نظارت قانونی انجام می‌شود.

تعبیر «تفاهم» بازی با کلمات است/ ایران به دنبال توافق خوب یک مرحله‌ای است

عضو فراکسیون روحانیت مجلس با بیان اینکه تعبیر «تفاهم» بازی با کلمات است، گفت: استفاده از تعابیری همچون تفاهم در مورد مذاکرات هسته‌ای تغییری در سیاست‌های نظام ایجاد نمی‌کند.

حجت‌الاسلام سید‌مهدی موسوی‌نژاد نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی ،با اشاره به اظهارت اخیر سخنگوی وزارت خارجه در مورد مذاکرات هسته‌ای که ما به دنبال تفاهم در مذاکرات هستیم، گفت: بازی با کلمات و اصطلاحات تغییری در روند سیاست‌های اتخاذ شده نظام در مورد مذاکرات هسته‌ای ایجاد نمی‌کند.

مهر: داعش زاییده آمریکاست/ غرب در زمینه حقوق بشر فقط شعار می دهد

​عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: امریکا در زمینه حقوق بشر فقط شعار می دهد و این شعار آن قدر زیاد و بلند است که گوش جهان را کر کرده است.

احمد شوهانی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سکوت رسانه ای امریکا درباره مرگ سه دانشجوی مسلمان در این کشور گفت: شما کافی است نگاهی گذرا و اجمالی به نحوه برخورد امریکاییان و دولتمردان این کشور نسبت به اقلیت ها و مهاجران بیندازید تا اوج بی عدالتی و رفتارهای تحقیر آمیز را مشاهده کنید.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: نمونه اخیر این گونه رفتارها را می توان در قتل سه دانشجوی مسلمان در این کشور مشاهده کرد که مسئولان ارشد امریکا با فاصله چند روز از حادثه و زمانی که این مسئله در فضای مجازی همه گیر شد، به آن ورود و درباره آن اظهارنظر یا اظهار تاسف کردند.

مخالفت مجلس با اختصاص بودجه به سازمانهای مردم نهاد محیط زیست

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اختصاص ۶۰ میلیارد تومان از عوارض آلودگی به سازمان محیط زیست برای کنترل آلودگی محیط زیست و آموزش سازمانهای مردم نهاد مخالفت کردند.

در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی بخش‌های درآمدی لایحه بودجه در دستور کار مجلس قرار گرفت. در این همین خصوص محمدرضا تابش پیشنهاد بازگشت به لایحه دولت در بندی از گزارش کمیسیون تلفن از لایحه بودجه را داد که محل مناقشه مجلس و سازمان محیط زیست بود.

بر اساس این بند در لایحه دولت، سازمان امور مالیاتی کشور مکلف می شد مبلغ ۶۰ میلیارد تومان از درآمدهای وصولی ناشی از عوارض آلایندگی موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده را به حساب درآمد عمومی نزد خزانه داری کل کشور وارد کند تا سازمان محیط زیست آن را بابت اجرای عملیات کنترل آلودگی محیط زیست آموزش و توانمندسازی جوامع محلی و سازمان‌های مردم نهاد برای مشارکت در اجرای حفظ محیط زیست، احیای تالاب ها و رودخانه های کشور و تقویت امر نظارت و پایش محیط زیست هزینه نماید.

این بند در کمیسیون تلفیق حذف شده بود و در جریان افزایش ریزگردها در استان خوزستان، ابتکار رئیس سازمان محیط زیست به حذف این بند از لایحه بودجه و کاهش درآمدهای سازمان محیط زیست اشاره کرده و آن را مرتبط با موضوع ریزگردها خوانده بود.

ایسنا: علی لاریجانی: حماسه‌آفرینی‌ها هیچگاه از حافظه ملت فراموش نمی‌شود

رییس مجلس شورای اسلامی با ارسال پیامی به اجلاسیه بزرگ شهدای دامغان از «شهادت» به عنوان نقطه اوج دلدادگی و ایمان به جهاد در راه خدا یاد کرد.

علی لاریجانی در این پیام آورده است:

«گرامیداشت و تکریم مقام شهدا در واقع تقدیر از ایثار، فداکاری، مقاومت و پایداری در برابر دشمنان می‌باشد که نتیجه آن عزت و سربلندی برای مردم بزرگ ایران و برای تاریخ یک ملت پرافتخار می‌باشد.

بخشی از تاریخ و هویت هر ملتی را دلاوری‌ها و پایمردی‌ها در مقابل هجوم بیگانگان و یورش متجاوزین تشکیل می‌دهد که این حماسه‌آفرینی‌ها هیچگاه از حافظه تاریخی ملت فراموش نخواهد شد.

شهادت مرتبه عالی و تجلی عینی از آرمانخواهی، رشادت و ایثار است و به واقع نقطه اوج دلدادگی و ایمان به جهاد در راه خدا می‌باشد که باید در برابر این همه عظمت و بزرگی سر تواضع فرود بیاوریم. شهیدان بزرگوار رویاها و آرمان‌های صادقانه‌ای داشتند که سر و جان خویش را در راه آن نثار کردند تا آن‌چه از سعادت و نیکبختی در نظر خداوند طلب می‌کردند به آن دست یابند و سرافرازی دنیا و آخرت را به دست بیاورند.

رئیس مجلس با مکارم‌شیرازی و مقتدایی دیدار کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با آیات ناصر مکارم‌شیرازی از مراجع تقلید و مرتضی مقتدایی دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه دیدار و گفت‌وگو کرد.

منطقه قم، علی لاریجانی در ادامه سفر خود به استان قم با حضور در بیت آیت‌الله مکارم‌شیرازی با این مرجع تقلید دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس مجلس در این دیدار گزارشی از وضعیت داخل کشور، مسائل بین المللی و منطقه‌ای ارائه کرد.

لاریجانی همچنین با آیت الله مقتدایی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گزارشی درباره مسائل مطروحه داخلی و بین‌المللی ارائه کرد.

تایید طرح جامع کاداستر از سوی شورای نگهبان

شورای نگهبان طرح جامع حدنگار (کاداستر) کشور را با توجه به اصلاحات انجام شده مغایر با موازین شرع و قانون اساسی ندانست.

طرح جامع حدنگار (کاداستر) کشور که با اصلاحاتی در جلسه مورخ دوازدهم بهمن ماه یکهزار و سیصد و نود و سه به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است؛ در جلسه مورخ 1393/11/29 شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با توجه به اصلاحات به عمل آمده مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

پول نفت ما را تنبل کرده است

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس گفت: اقتصاد وابسته به نفت بسیاری از صنایع قابل صادرات ما را از بین برده است.

بهرام بیرانوندمنطقه لرستان، بیان کرد: باید از کالاهایی که به کشور وارد می‎شوند برای ارتقای سطح کیفیت تولید خود استفاده کنیم؛ ما هم می‎توانیم به خارج از کشور صادرات داشته باشیم به شرط اینکه تولید ما از محصول دیگر کشورها مرغوب‎تر باشد.

وی اضافه کرد: متأسفانه پول نفت ما را تنبل کرده است و اقتصاد وابسته به نفت باعث شده بسیاری از صنایع ما که قابلیت صادرات داشتند به علت نبود بازار از بین روند و انگیزه تولیدکنندگان برای تولید مرغوب و باکیفیت کم است.

بیرانوند ادامه داد: تولیدکننده ما باید کالایش را در بازار 7 میلیاردی به فروش برساند و به 75 میلیونی بسنده نکند. البته در حال حاضر نیز بسیاری از محصولات ما به اقصی نقاط دنیا صادر می‎شود اما باید این سطح توسعه پیدا کند.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس افزود: قشر تولیدکننده مردم هستند خانم‎ها می‎توانند بخشی از زینت‎آلات خود را در این بخش جهت رونق اقتصاد وارد کنند.

وزارت خارجه زمینه استرداد مجرمین ایرانی را فراهم کند

یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت خارجه با پیگیری‌های مکرر زمینه انعقاد معاهده استرداد مجرمین ایرانی در کشورهای جنوب شرق آسیا مانند مالزی و اندونزی را فراهم کند.

عوض حیدرپور شهرضایی درباره وضعیت نگران‌کننده زندانیان ایرانی در برخی کشورهای جنوب شرق آسیا از جمله مالزی اظهار کرد: در ماه‌های اخیر برخی نمایندگان کمیسیون‌های امنیت ملی و سیاست خارجی و حقوقی و قضایی در قالب هیئت‌های پارلمانی از کمپ‌های نگهداری زندانیان در مالزی و اندونزی بازدید کرده و با برخی از آن‌ها صحبت کرده‌اند.

وی از ارسال نامه کمیسیون‌های امنیت ملی و حقوقی درباره وضعیت این زندانیان به وزارت خارجه در روزهای گذشته خبر داد و افزود: در این نامه از مجموعه وزارت خارجه و به‌ ویژه آقای ظریف خواسته ‌شده تا هر چه سریع‌تر به وضعیت قضایی این زندانیان رسیدگی شود.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: به‌ طور حتم زندانیان حاضر در کشورهای جنوب شرق آسیا برای دفاع از خود در دادگاه‌ها به وکیل نیازمند هستند. همچنین لازم است وزارت خارجه با پیگیری‌های مکرر زمینه انعقاد معاهده استرداد مجرمین را فراهم کند.

 باشگاه خبرنگاران: کمک به تامین کادر مسئولیتی سازمان رزم در دفاع مقدس بر عهده روحانیت بود

دبیر کل کنگره شهدا و ایثارگران روحانی گفت: کمک به تامین کادر مسئولیتی سازمان رزم و یگان‌های ما در دفاع مقدس به عهده روحانیت بود که در بدنه یگان‌ها حضور داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین «مجتبی ذوالنور» دبیر کل کنگره شهدا و ایثارگران روحانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته تهران با اشاره به سالروز صدور منشور روحانیت توسط امام خمینی(ره) گفت: سالگرد شهادت نماینده فقید امام(ره) در سپاه آیت‌الله «شیخ فضل‌الله محلاتی» و 37 نفر روحانی دیگر، در روز اول اسفند سال 64 در خوزستان به عنوان روز روحانیت و دفاع مقدس نام‌گذاری شد.
 
وی ادامه داد: در چنین روزی بود که هواپیمای حامل شخصیت شهید آیت‌الله محلاتی، 8نماینده روحانی مجلس، 6 نفر از روحانیون و قضات قوه قضاییه و تعدادی از جامعه روحانیت مبارز تهران و مبلغین در این هواپیما مورد هجوم رژیم بعثی قرار گرفت و در منطقه شرق اهواز نزدیک نیروگاه رامین سقوط کرد که همه این عزیزان به شهادت رسیدند.

توسعه مردم سالاری مهمترین رکن فعالیت احزاب است

عضو مجمع تشخیص مصلت نظام با بیان اینکه هیچ راهی جزء‌ رفتار و کردار مبنتی بر اخلاق نداریم گفت: نباید به هر قیمتی برای حذف رقیب عمل کنیم و نباید برای اهداف کوتاه مدت اخلاق را ندیده بگیریم.

«محمدرضا عارف» عضو مجمع تشخیص مصلت نظام در هفتمین کنگره سالانه حزب اراده ملت ایران که صبح امروز(جمعه اول اسفندماه) برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب ما یک انقلاب مردمی بود اظهارداشت: نماد مردمی بودن انقلاب ما، تحزّب گرایی و فعالیت سازمان‌ها و تشکل‌های شناسنامه دار است.

وی تأکید کرد: به طور طبیعی تلاش دولتمردان و نخبگان جامعه برای گسترش تحزّب‌گرایی، در جهت اجرایی شدن قانون اساسی است.

عارف ادامه داد: برگزاری انتخابات و پیش‌آمدهای سیاسی بهترین فرصت برای فعالیت و حضور احزاب است.

عضو مجمع تشخیص مصلت نظام با اشاره به اینکه هیچ حزبی نمی‌تواند بدون همکاری با احزاب دیگر به کسب موفقیت و اکثریت آراء‌ در پیش آمدهای سیاسی برسد گفت: اصالت فعالیت‌های سیاسی در گرو اعضاء و تشکل‌هاست؛ باید احزاب مبنای حرکات سیاسی باشند.

وی با ذکر این مطلب که هدف احزاب کسب قدرت مشروط برای تحقق آرمان‌ها خود است تصریح کرد: باید هدف از فعالیت‌های سیاسی؛ توسعه مردم سالاری و تلاش برای افزایش مشارکت مردم باشد.

چهاردهمین سفر استانی رئیس‌جمهور به قم

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی از چهاردهمین سفر استانی رئیس‌جمهور به استان قم خبر داد و گفت: در مجمع نمایندگان قم مباحثی که باید در حضور هیئت دولت بازگو شود را پیگیری خواهیم کرد.

"احمد امیرآبادی‌فراهانی" نماینده مردم قم د از چهاردهمین سفر استانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به استان قم خبر داد و گفت: هیئت دولت در ادامه سفرهای استانی خود روز چهارشنبه (6 اسفند ماه) به قم سفر خواهد کرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: تاکنون دولت در مورد این سفر با نمایندگان قم صحبتی نکرده است و ما نیز در همین ایام بررسی لایحه بودجه سال 94 در مجلس از مسئول سازمان مدیریت برنامه و بودجه در ارتباط با این سفر پرس و جو کرده‌ایم.

امیرآبادی‌فراهانی خاطرنشان کرد: مسلما ما در مجمع نمایندگان قم مباحثی که باید در حضور هیئت دولت بازگو شود را پیگیری خواهیم کرد.

شایان ذکر است؛ رئیس‎جمهور در این سفر بعد از حضور در جمع مردم استان دیداری با مراجع عظام قم، اساتید دانشگاه و طلاب خواهد داشت و همچنین در جلسه شورای اداری استان نیز شرکت خواهد کرد.

گفتنی است؛ چهاردهمین سفر استانی هیات دولت قرار بود به خراسان شمالی باشد که با تغییر ناگهانی برنامه "قم" در اولویت قرار گرفت. سفری که از آغاز به کار دولت یازدهم به بعد بارها زمزمه انجامش صورت گرفته بود و بعد زمزمه لغوش به گوش می‌رسید، بالاخره نهایی شد اما تاکنون توضیحی درباره علت تغییر در برنامه سفر رئیس‌جمهور عنوان نشده است.

روند کاهش پدیده "زیرمیزی" قابل قبول است/ گزارش تأثیر طرح تحول سلامت در جامعه

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس معتقد است که پدیده زیرمیزی تاکنون به کلی ریشه‌کن نشده است ولی روند فعلی در جهت رفع پدیده زیرمیزی روند قابل قبولی است.

«رسول خضری» نماینده مردم پیرانشهر و سردشت با اشاره به رفع پدیده زیرمیزی، گفت: نمی‌توان به کلی ادعا کرد که پدیده زیرمیزی به کلی از بین رفته است ولی می‌توان گفت که این معضل تا حدودی کاهش پیدا کرده است.  
 
وی با اشاره به فعالیت‌های سازمان نظام پزشکی در جهت رفع و رسیدگی به شکایات مردمی در موضوع زیرمیزی افزود: مسئولان نظام پزشکی در موضوع رفع پدیده زیرمیزی فعالیت‌های زیادی داشته‌اند.  
 
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: آخرین آماری که شورای عالی نظام پزشکی در جهت بررسی پدیده زیرمیزی مطرح کرد نشان از این دارد که پدیده زیرمیزی خوشبختانه تا حدودی رفع شده است. 

خضری متذکر شد: بی‌شک اقدامات مطلوب در طرح تحول سلامت دغدغه‌ها در زمینه پدیده زیرمیزی را رفع کرده است.
 
نماینده مردم پیرانشهر در ادامه تصریح کرد: به اعتقاد بنده با یک رویکرد به سوی اقدامات مطلوب در جهت رفع پدیده زیرمیزی می‌توان به  اهداف مطلوب در این زمینه دست پیدا کرد.  
 
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به  نقش بیمه‌ها در جهت پدیده زیرمیزی بیان داشت: ما اگر بیمه‌های پاسخگویی داشته باشیم دیگر حلقه ارتباطی بین بیمار و پزشک بیمه‌ها خواهند شد که این موضوع حتی در بسیاری از کشورهای جهان مدنظر قرار گرفته است چرا که در این کشورها بیمه‌ها دقیقا واسطه بین پزشک و بیمار بوده و دغدغه‌های طرفین از بین رفته است. 

اختصاص 500 میلیارد تومان برای نشر فرهنگ دینی در بودجه 94

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: برای نشر فرهنگ دینی در سال آینده بودجه‌ای 500 میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است.

علی لاریجانی امروز در آیین گشایش دهمین نمایشگاه کتاب استان قم در مجتمع ناشران با بیان اینکه قم مرکزی مهم برای تولید تفکرات دینی شده است، اظهار کرد: در حقیقت می‌توان قم را بستری مناسب برای تأملات نظری دینی معرفی کرد و البته لازم است از این ظرفیت در سطح ملی و بین‌المللی بهره کافی برده شود.
 
وی با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، قم درخشش خوبی در این عرصه داشته است، افزود: امروز شاهد هستیم که تفکر دینی را از منظر علما و اندیشمندان قم مورد ارزیابی قرار می‌دهند.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: قم باید در حوزه تولید کتاب از نظر کمی و کیفی به پیشرفت بیشتری برسد.
 
وی ادامه داد: جامعه‌ای از نظر عقلانیت در سطح بالاتری قرار می‌گیرد که از نظر تولید کتاب به رشد بیشتری رسیده باشد و رشد اندیشه دینی هم به تولید کتاب‌های دینی بستگی خواهد داشت.
 
لاریجانی با بیان اینکه قم از نظر کمی و کیفی در حوزه نشر کتاب‌های دینی رشد خوبی داشته و یکی از مراکز تولید این نوع از کتاب‌ها به شمار می‌رود، گفت: مولفان و ناشران خوبی در قم حضور دارند که کتاب‌های محققانه‌ای را روانه بازار می‌کنند علاوه بر این راه‌اندازی چاپخانه‌های خوب در قم به این روند کمک کرده است و این روند باید حمایت شود.

تسنیم: "تفاهم سیاسی" با "توافق سیاسی" فرقی ندارد

عضو کمیسیون امنیت‌ ملی و سیاست‌ خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تفاهم سیاسی با توافق سیاسی فرقی ندارد. با تفاهم سیاسی مسیر توافق به ۲ یا چند بخش تقسیم می‌شود و این خیانت به کشور بوده و منافع ملی را زیر سؤال می‌برد.

محمدصالح جوکار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  در واکنش به سخنان اخیر سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان مبنی بر لزوم انجام تفاهم سیاسی برای ورود به جزئیات مذاکرات هسته‌ای، گفت: راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته‌ای توافق یک‌مرحله‌ای و رسیدن به یک توافق مشترک جامع و کامل است.

وی افزود: تفاهم سیاسی خواسته غربی‌هاست و با این کار می‌خواهند نقشه‌های خود را پیاده کنند. قطعاً اگر مروری بر تاریخ داشته باشیم می‌بینیم جایی که آمریکایی‌ها به‌دنبال توافق کلی و کاغذی بودند هیچ‌گاه وارد جزئیات نشده‌اند و به‌نوعی با حیله‌گری به خواسته‌های خود رسیدند، بنابراین همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب مقرر کردند توافق باید در یک مرحله صورت گیرد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: لغو تحریم‌ها براساس همان توافق یک‌مرحله‌ای باید یکجا لغو شود؛ تفاهم سیاسی تضمینی برای حفظ منافع ملی ندارد و اساساً برای ما قابل قبول نیست و به هیچ عنوان راهگشا نبوده و خوب است مذاکره‌کنندگان ما نیز هوشیارانه عمل کنند.

جوکار گفت: تفاهم سیاسی با توافق سیاسی فرقی ندارد. با تفاهم سیاسی مسیر توافق به 2 یا چند بخش تقسیم می‌شود و این خیانت به کشور بوده و منافع ملی را زیر سؤال می‌برد

مردم و مجلس زیر بار "تفاهم سیاسی" نمی‌روند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مطرح کردن تفاهم سیاسی‌بازی با کلمات است، آن توافق بوده، این تفاهم؛ فقط کلمات عوض شده، مقصد و هدف یکی است و قطعاً نه مردم و نه مجلس زیر بار تفاهم و یا دومرحله‌ای کردن مذاکرات نخواهد رفت.

باقر حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به صحبت‌های افخم سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری مبنی بر انجام تفاهم با طرف‌های مذاکرات هسته‌ای، گفت: وقتی سخنگو این بیان را داشته باشد، یعنی اینکه موضع وزارت خارجه کشورمان نیز همین است.

وی افزود: فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم انجام توافق یک‌‌مرحله‌ای حجت را بر همه تمام کرده و مطرح کردن تفاهم سیاسی بازی با کلمات است، آن توافق بوده، این تفاهم؛ فقط کلمات عوض شده و مقصد و هدف یکی است، یعنی طرف می‌خواهد وعده دهد و تحریم‌ها را نگه دارد و درمقابل ما را از پیشرف بازدارد و وابسته کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه قطعاً هرگونه دستورالعملی برای دومرحله‌ای کردن توافق شکست را برای ایران به‌همراه خواهد داشت، اظهار داشت: وقتی رهبر انقلاب خط قرمز را تعیین کردند و گفتند تنها در یک مرحله باید توافق کرد، یعنی احدی حق ندارد خلاف مصالح و منافع ملی به‌هربهانه‌ای برای دومرحله‌ای کردن توافق راهی را باز کند.

حسینی تصریح کرد: به هر حال هم در تفاهم و هم در توافق تعهداتی به وجود می‌آید، به‌عبارتی هر دو یکی است و فقط شکل نوشتار آن فرق می‌کند؛ تفاهم دومرحله‌ای کردن است و دومرحله‌ای کردن یعنی اینکه راهی برای سوء استفاده دشمنان باز می‌شود و این کاملاً شفاف و روشن است.

وی خاطرنشان کرد: غربی‌ها که دیدند ایران تنها به‌دنبال فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای بوده به‌دنبال محدود کردن این فناوری رفتند و باید هوشیاری لازم را داشته باشیم و قطعاً نه مردم و نه مجلس زیر بار تفاهم و یا دومرحله‌ای کردن مذاکرات نخواهد رفت.

"ابتکار" بدترین شیوه مدیریتی را انتخاب کرده‌ است

نماینده مردم مسجد سلیمان با اشاره به سخنان رئیس سازمان محیط زیست در مورد حذف اعتبار مقابله با گرد و غبار در مجلس گفت: خانم ابتکار بدترین شیوه مدیریتی را انتخاب کرده‌ و با این گفته‌ها به دنبال عدم پاسخگویی است.

اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجد سلیمان و عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1394 کل کشور با انتقاد سخنان اخیر معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست در مورد حذف اعتبارات مقابله با ریزگردها در کمیسیون تلفیق اظهار داشت: خانم ابتکار به جای برنامه‌ریزی برای مقابله با گردوغبار و ریزگردها در مقابله با نمایندگان برآمده است.

وی با اشاره به نحوه رسیدگی به پیشنهادات در زمان بررسی لایحه بودجه گفت: برای اطلاع مردم عرض می‌کنم که در دوره رسیدگی به لایحه بودجه هر پیشنهادی که در کمیسیون تلفیق یا کمیسیون‌های تخصصی مطرح می‌شود، ابتدا ثبت شده سپس در جلسات رسیدگی می‌شود. بنابراین ایشان که چنین ادعایی دارد یک پیشنهاد از نمایندگان استان‌های مواجه با ریزگردها مبنی بر حذف اعتبارات مقابله با ریزگردها بیاورد یا آدرسی بدهد که گفته ایشان را تایید کند.

نماینده مردم مسجد سلیمان برهمین اساس تصریح کرد: متاسفانه اظهارات هانم ابتکار غیرصادقانه است چراکه هیچ یک از نمایندگان استان‌های خوزستان، کرمانشاه یا لرستان در کمیسیون تلفیق پیشنهادی برای حذف اعتبارات مورد اشاره ایشان نداشته‌اند و خانم ابتکار با این گفته قصد فرافکنی و تهمت زدن داشته و به دنبال عدم پاسخگویی است.

جلیلی با بیان اینکه خانم ابتکار بدترین شیوه مدیریتی را انتخاب کرده‌ است، تاکید کرد: این‌گونه اظهارنظرها مشکلی را برطرف نمی‌کند، بلکه هدف اصلی که مقابله با گرد و غبار است، در حاشیه موضوعاتی قرار می‌گیرد که جز اتلاف وقت و انرژی چیزی عاید مردم نخواهد شد. البته برای حل این مشکل نیاز به منابع مالی، انسانی و تکنولوژیکی است، اما به اراده جمعی عملگرا نیز شدیدا نیاز است.

وی در پایان با بیان اینکه خوشبختانه دولت برای تامین منابع مورد نیاز موافقت کرده است، اظهار امیدواری کرد که سازمان محیط زیست به جای پرداختن به حاشیه‌ها، وظیفه و ماموریت‌های محوله خود را به طور اثربخش دنبال کند.

نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس جنایات داعش را محکوم کردند

نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس در بیانیه‌ای ضمن محکومیت جنایات داعش، خواستار پاکسازی خاورمیانه از این شیطان صفتان و گسترش صلح در جهان شدند.

نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای کشتار سبوعانه داعشی‌ها را محکوم کردند.

در این بیانیه که به امضای یوناتن بت‌کلیا نماینده آشوریان، اسفندیار اختیاری کسنویه نماینده زرتشتیان، روبرت بگلریان نماینده ارامنه جنوب، کارن خانلری نماینده ارامنه شمال و سیامک مره‌صدق نماینده کلیمیان رسیده، آمده است:

ملت بزرگ ایران، ملتی که آنچنان ریشه در تاریخ و تمدن و فرهنگ بشری دارد که خود از آغاز گران تاریخ آگاهی و فرهنگ‌سازی بشریت بوده و نیازی به برساخته‌های ذهنی و کاذب برای طرح و نمایش هویت خود ندارد در اوقات و ایام کنونی جنایاتی از منطقه و همسایگی خود است که از ابعاد و کم و کیف آن نه تنها به تعجب بلکه به اشمئزار و خشم می‌آید.

ملت دوستی‌ها و مدارا و ایمان و اراده از وقوع فجایعی که شاهد آن است هم به اندوه و دردمندی دچار می‌گردد و هم به اندیشه تقابل و عمل اثربخش برای ممانعت از بروز چنین پدیده‌های شومی می‌افتد.

ما نمایندگان و جوامع اقلیت‌های دینی که بخش لاینفک از ملت شریف و با عظمت ایران هستیم با ابراز مجدد همدلی و یگانگی خود با ایران بزرگ اعلام می‌کنیم که جنایاتی که گروه حیوان صفت داعش در منطقه و همسایگی ایران عزیز صورت می‌دهد با کشتار سبوعانه 21 مسیحی مصری و زنده زنده سوزاندن 45 عراقی به حد اعلای خود رسید. قتل عام سه جوان مسلمان در آمریکا نیز در تصادفی خوفناک حکایت از سقوط معنوی و اخلاقی دارد که همچون شبکه‌ای شوم و نامرئی بشریت را تهدید و تضعیف می‌کند.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 440964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha