اجرایی شدن حسابرسی تعهدی از آغاز سال/ واردات گازوئیل متوقف شد

خبرگزاری شبستان : اجرایی شدن حسابرسی تعهدی از آغاز سال ۹۴، افزایش نرخ بنزین قطعی شد، فهرست واحدهای مسکن مهر مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی نهایی شد، تمام خطوط ریلی منتهی به تهران ۴ خطه می‌شوند، برداشت آب در ۳۱۷ دشت ممنوع شد، افزایش مبادلات تجاری ایران و عراق به ۲۵ میلیارد دلار،برخی از اخبار حوزه اقتصادی کشور در هفته پایانی بهمن بود.

 به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، اجرایی شدن حسابرسی تعهدی از آغاز سال ۹۴، افزایش نرخ بنزین قطعی شد، فهرست واحدهای مسکن مهر مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی نهایی شد، تمام خطوط ریلی منتهی به تهران ۴ خطه می‌شوند، برداشت آب در ۳۱۷ دشت ممنوع شد، افزایش مبادلات تجاری ایران و عراق به ۲۵ میلیارد دلار برخی از اخبار حوزه اقتصادی کشور در هفته پایانی بهمن بود. ادامه این اخبار رادر گزارش زیر بخوانید:

امکان ارزیابی عملکرد در بودجه ریزیهای تعهدی

معاون نظارت مالي و خزانه داري كل كشور در همایش ملی استانداردهای حسابرسی عمومی گفت: بودجه مبتنی بر عملکرد باید مبنای کار قرار بگیرد زیرا بر نتایج تاکید می کنیم امکان ارزیابی عملکرد ایجاد می شود.

رحمت الله اکرمی، معاون نظارت مالي و خزانه داري كل كشور در همایش ملی استانداردهای حسابرسی عمومی گفت: بودجه مبتنی بر عملکرد باید مبنای کار قرار بگیرد زیرا بر نتایج تاکید می کنیم امکان ارزیابی عملکرد ایجاد می شود.

وی با اشاره به اینکه تحقق اهداف انقلاب در بهبود زندگی مردم و مقابله با فقر و ارتقای موقعیت ایران است گفت: در راستای سیاستهای ابلاغی رهبری و با هدف پاسخگویی به نیازهای بین المللی و ایجاد ثبات در اقتصاد و تقویت بخش اقتصاد باید در راستای کار قرار بگیرد.

وی گفت: با توجه به توسعه منابع دولت و افزایش سریع هزینه ها و وضعیت عمومی کشور کنترل منابع بخش عمومی از اهمیت بیشتری برخوردار است.

همچنین مشخص کردن هدفها و نتایج برای افزایش کیفیت خدماتی اکرمی تاکید کرد ضروری است. آنچه باید مبنا باشد بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد است زیرا در این صورت می توانیم نتایج را مشخص کنیم و آن را ارزیابی نماییم؛ در نظام فعلی این امر به صورت نقدی است و آنچه باید کنترل شود بر مبنای عملکرد اتفاق نمی افتد و توجه دولتمردان و سیاستگذاران و توجه سیاستمداران به اقتصاد و کارآ بخش بودن آن به کارگیری بر مبنای عمل است.

آغاز حذف دهک‌های پردرآمد/افزایش نرخ بنزین قطعی شد

نوبخت در حاشیه دومین همایش ملی استانداردهای حسابرسی عمومی از آغاز حذف یارانه ثروتمندان در داخل و خارج از کشور خبر داد.

محمد باقر نوبخت، رییس سازمان مدیریت برنامه ریزی در حاشیه دومین همایش ملی استانداردهای حسابرسی عمومی از آغاز حذف یارانه ثروتمندان در داخل و خارج از کشور خبر داد و گفت: حذف یارانه ایرانیان خارج از کشور از یک ماه پیش آغاز شد و حذف یارانه افراد با درآمدهای بالا با شناسایی وزارت تعاون و رفاه اجتماعی انجام خواهد گرفت.

نوبخت گفت: اگر حذف یارانه درآمدهای بالا انجام بگیرد موجب استرس در جامعه نمی شود. حذف یارانه خانواده پردرآمد در راستای تبصره 21 قانون بودجه 93 آغاز شد اما ضرورتی برای رسانه ای کردن آن وجود نداشت.

وی درباره چگونگی استفاده از منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها گفت: 4 میلیارد و 800 میلیون تومان برای ارزان کردن بهداشت از منابع اجرا در سال جاری بهره گیری شد و 50 درصد منابع هدفمندی باید در بین خانوارها تقسیم شده و بقیه باید صرف افزایش تولید و بهبود وضع بهداشت و درمان شود.

سخنگوی دولت از اختصاص 1300 میلیارد تومان برای تسهیلات ارزان قیمت در سال آتی خبر داد و افزود: در شهرهای بزرگ قرار است تسهیلات 50 میلیون تومانی برای خرید مسکن با نرخ ده درصد پرداخت شود که فاصله ده تا 21 درصدی نرخ سود از محل 1300 میلیارد تومان اختصاص یافته پرداخت می شود.

اجرایی شدن حسابرسی تعهدی از آغاز سال ۹۴

رحیمی از اجرایی شدن حسابرسی تعهدی از آغاز سال آتی خبر داد.

امین‌حسین رحیمی، رییس دیوان محاسبات کشور از اجرایی شدن حسابرسی تعهدی از آغاز سال آتی خبر داد و گفت: انتظار مردم از جمهوری اسلامی نظامی کارآمد در تمام زمینه‌هاست و اینکه ما مسئولان بگوییم کارآمد هستیم کفایت نمی کند و پس از گذشت 36 سال از انقلاب باید این نظام را کارآمد نشان دهیم.

رییس دیوان محاسبات کشور با توجه به منابع محدود و نیازهای نامحدود کشور گفت: اگر اقدامات ما به گونه ای باشد با مصرف بودجه به توصیه کشور برسیم فکر می کنیم که ما کارآمد هستیم اما سالیان مصرف زیادی از بودجه وجود دارد و بیش از 80 درصد صرف هزینه های جاری می شود.

رحیمی با تصریح در اینکه تناسبی بین مصرف بودجه و توسعه کشوری وجود ندارد گفت: باید ایرادات را پیدا کنیم و روشهای غلط را اصلاح نماییم زیرا اگر روشهای قبل را ادامه دهیم علی رغم اینکه دوست داریم نظام کارآمدی را ارایه دهیم این کار را نکرده ایم.

وی افزود: گاهی آنچه باعث ناکارآمدی می شود به دلیل برخی قوانین است که باید آنها را اصلاح نماییم و یکی از مشکلات سازمان ما وجود قانونهای زیادی است که حدود 11 مورد بدون احتساب بخشنامه هاست که رویه ای اشتباه است.

فارس: فهرست واحدهای مسکن مهر مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی نهایی شد/ لیست تهران هنوز آماده نیست

فهرست واحدهای مسکن مهر مشمول تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی از سوی وزارت راه و شهرسازی در حالی نهایی و به زودی پرداخت اضافه تسهیلات مسکن مهر از سوی بانک‌ها آغاز می شود که هنوز فهرست واحدهای مسکن مهر استان تهران به وزارتخانه ارائه نشده است.

وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن طی نامه‌های جداگانه در 15 بهمن ماه امسال پرداخت تسهیلات 30 میلیون تومانی مسکن مهر را به ادارات راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، شهرهای جدید و شعب بانک مسکن ابلاغ کردند.

در این نامه و در دستور‌العملی که توسط وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن توافق و تدوین شده است، تسهیلات 30 میلیون تومانی به پروژه‌هایی تعلق خواهد گرفت که بیش از 75 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند و پروژه‌های آنها نیز فعال باشند.

البته پیش از این قرار بود، این تسهیلات 30 میلیون تومانی به پروژه‌هایی که 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، تعلق گیرد، اما چون تنها 1500 میلیارد تومان از اعتبار مسکن مهر باقی مانده است، تنها 300 هزار واحد مسکونی مهر مشمول این افزایش 5 میلیون تومانی قرار خواهند گرفت.

افزایش نرخ بلیت اتوبوس برای جبران ترددهای یک سر خالی نوروز

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اعتبارات بخش حمل و نقل در بودجه رشد ۳۵ درصدی دارد، درباره علت افزایش ۲۰ درصدی نرخ بلیت اتوبوس در ماه جاری گفت: این افزایش قیمت در راستای جبران تردد یک سر خالی اتوبوس‌ها در نوروز است.

عباس آخوندی امروز در حاشیه مراسم افتتاح محور 4 خطه رباط  کریم- حسن آباد اظهار داشت: کشور در تنگنای مال جدی است اما در بودجه پیش‌بنی اعتبارات مناسبی برای وزارت راه و شهرسازی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال 2 میلیون تن قیر برای این حوزه اختصاص یافته است؛ امسال و سال گذشته روکش جاده‌ها نسبت به قبل 50 درصد رشد داشته است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: میانگین اعتبارات سیستم حمل و نقل در بودجه 35 درصد رشد داشته است که البته امیدواریم امکان تخفیف هم داشته باشد.

تمام خطوط ریلی منتهی به تهران ۴ خطه می‌شوند/ آغاز عملیات خط آهن سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان از هفته آینده

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط آهن سریع‌السیر تهران - قم - اصفهان با ۲.۶ میلیارد دلار هزینه از هفته آینده ساخته می‌شود، از چهار خطه شدن همه خطوط ریلی منتهی به تهران در آینده نزدیک خبر داد.

آخوندی امروز در مراسم افتتاح محور چهار خطه رباط کریم - حسن آباد (جاده قدیم تهران - قم) اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی 5 هزار میلیارد تومان بدهی به شرکت ها دارد و این یعنی بیشترین بار ما بر دوش دفاتر مهندسی است.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی شهر تهران و حومه اظهار داشت: حدود 20 درصد جمعیت کل کشور در استان تهران زندگی می‌کنند و در این راستا توجه به ساماندهی این شهر امری ضروری است.

وی تاکید کرد: گروهی را مامور کرده‌ام تا موضوع طراحی یکپارچه مجموعه شهری تهران شامل استان تهران و استان البرز را پیگیری کنند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه طرح ساماندهی یکپارچه تهران بزرگ در حال تهیه است، اظهار داشت: یکپارچگی شبکه حمل و نقل و یکپارچگی شبکه خدمات شهری از ویژگی‌های این طرح است.

تشکیل دومین جلسه ستاد پروازهای نوروزی/ لزوم اطلاع‌رسانی شفاف به مسافران

به منظور تسهیل در امر جابه‌جایی و تأمین رفاه حال مسافران هواپیما در نوروز 94، دومین جلسه ستاد پروازهای نوروزی امروز با حضور ‌رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تشکیل شد.

دومین جلسه ستاد نوروزی با حضور رئیس این سازمان، مدیران و معاونان سازمان هواپیمایی کشوری، مسئولان و مدیران فرودگاه، ارگان‌های نظامی و انتظامی مستقر در فرودگاه‌ها و مدیران شرکت‌های هواپیمایی برگزار شد.

در این نشست سیاست‌ها، راهبردها و برنامه‌‌ریزی های صورت گرفته در راستای انجام سفرهای نوروزی 94 و راهکارهایی اجرای جهت برگزاری بهتر پروازهای نوروزی اعلام و بر ارائه خدمات مناسب به مسافران، اطلاع‌رسانی به موقع و شفاف تأکید شد.

مهر: تهران ۱۷ سانتیمتر نشست کرد/ برداشت آب در ۳۱۷ دشت ممنوع شد

یک مقام مسئول در وزارت نیرو از فرونشست دشت‌های تهران، ساوجبلاغ، قزوین، مشهد و کاشان خبر داد و گفت: ۳۱۷ دشت به لحاظ ذخایر آبی، ممنوعه شد.

جهانگیر حبیبی با بیان این مطلب که با افزایش جمعیت سرانه، آب تجدیدپذیر کشور رو به کاهش است گفت: در ۴۰ سال گذشته سهم سرانه آب هر نفر در کشور ۷ هزار مترمکعب بوده که در زمان حاضر به ۲ هزار مترمکعب کاهش یافته و این رقم در سال ۱۴۰۴ به ۱۵۰۰ مترمکعب برای هر نفر تنزل خواهد کرد.

این مقام مسئول در وزارت نیرو اظهارداشت: بر اثر وضعیت نامناسب بهره‌ برداری از آب در دشت‌ ها، تا پایان سال جاری تعداد ۳۱۷ دشت در کشور ممنوعه اعلام شده‌ است. وی با اشاره به وضعيت منابع آب كشور و ضرورت حساسيت همگاني و نقش مديران امور آب شهرستان‌ ها و راهبردهاي معاونت حفاظت و بهره‌برداري در مديريت منابع آب گفت: حدود ۸۵ درصد از کشور ما خشک، نیمه خشک و فراخشک است که سهم منطقه فراخشک ۳۵.۵ درصد، سهم منطقه نیمه خشک ۲۰ درصد و سهم منطقه خشک بیابانی ۲۹ درصد است و ميزان منابع آب تجديدپذير در کشور ۲۵ درصد متوسط جهاني است.

افزایش مبادلات تجاری ایران و عراق به ۲۵ میلیارد دلار

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، آینده صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به عراق را روشن دانست و گفت: افزایش مبادلات تجاری با عراق به ۲۵ میلیارد دلار هدفگذاری شد.

ولی‌اله افخمی‌راد گفت: همسایگان ایران از اهمیت بسیار بالایی برای کشور ما برخوردار هستند و با توجه به ماهیت فعالیت‌های اقتصادی، توسعه این فعالیت‌ها به طور طبیعی در کشورهای همجوار راحت‌تر انجام می‌شود و از منفعت اقتصادی بالایی برخوردار است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در صادرات کالاهای لوکال نرخ حمل و نقل تعیین‌کننده است و ما باید به دنبال بازارهای محلی باشیم و عراق از این نوع بازارها است که می‌توان با افزایش صادرات به آنجا بازار کالاهای سنگین و حجیم مثل سیمان، سرامیک و کاشی را تصاحب کرد.

گزارش وزیر نیرو از اوضاع وخیم ذخایر آب/ در شرایط بحران آب هستیم

وزیر نیرو با اعلام اینکه ایران مطابق تمامی استانداردها در شرایط بحران آب قرار گرفته است گفت: نیازمند بازنگری در برنامه ساخت سدها هستیم.

حمید چیت‌ چیان امروز در اولین همایش سراسری مدیران امور و روسای ادارات منابع آب شهرستان‌های کشور گفت: امروز کسی تردید ندارد که موضوع آب و بحرانی که کشور در این مساله دارد در راس تمام مسائل قرار گرفته و رئیس جمهوری نیز بارها با تاکید بر این مساله، آب و محیط زیست را در راس موضوع کشور بیان کرده است.

وزیر نیرو با تاکید بر لزوم کاهش برداشت سالانه 11 میلیارد مترمکعب از آب زیرزمینی اظهارداشت: این تصور که صرفه‌ جویی در مصرف آب یعنی اعمال فشار بر کشاورزان و مردم، یک تصور باطل است. وزارت نیرو نافی کاهش تولید محصول کشاورزی نیست، بلکه می‌گوییم با استفاده از فناوری‌های نوین آبیاری می‌توانیم در قبال کاهش مصرف آب، میزان تولید محصول را افزایش دهیم.

تسنیم: هر مدیری انگیزه کافی ندارد زودتر تکلیف خود را روشن کند

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با تاکید بر لزوم جدیت و قاطعیت مدیران آب کشور برای اجرای طرح احیا و تعادل بخشی به آبهای زیرزمینی، گفت: اگر مدیری احساس می کند انگیزه کافی برای ورود به این عرصه ندارد هرچه زودتر تکلیف خود را روشن کند.

رحیم میدانی در اولین همایش سراسری مدیران امور و روسای ادارات منابع آب شهرستان‌های کشور اظهار داشت: اگر منابع آب زیرزمینی درست مدیریت می‌شد، لازم نبود در شرایط کنونی کشور، سرمایه‌گذاری‌های سنگینی برای این امور انجام پذیرید.

وی افزود: عدم مدیریت درست منابع آب زیرزمینی وضعیت را به گونه ای رقم زده که باید به احیای سفره های آب زیرزمینی اقدام کنیم.

معاون وزیر نیرو با بیان اینکه "دولت نگاه ویژه خود را با تمام توان به موضوع آب معطوف کرده"، گفت: وزیر نیرو هم با انرژی و حمایت کامل از طرح تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی پشتیبانی و حمایت می‌کند و مدیران ما موظف هستند بیشترین بهره‌وری را از فضای ایجاد شده داشته باشند.

وی ادامه داد: اجرای طرح تعادل‌بخشی به منابع آب زیرزمینی نیازمند عزم جهادی و ایثار مدیران آب است و همانطوریکه در دوران دفاع مقدس همگی بسیج شدیم و با تمام توان از تمامیت اراضی کشور دفاع کنیم، باید برای دفاع همه جانبه از منابع آبی کشور نیز همگی بسیج شویم و دست به‌دست هم بدهیم تا منابع آبی کشور را به بهترین شکل ممکن حراست کنیم.

۹۴ سال سختی پیش رو داریم؛بدترین شرایط آبی در راه است

وزیر نیرو گفت: سال آینده سال سختی را در پیش رو داریم؛ از ابتدای سال آبی تا امروز، ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به گذشته داشته‌ایم و موظفیم بر اساس بدترین شرایط برنامه‌های خود را به اجرا بگذاریم.

حمید چیت‌چیان در اولین همایش سراسری مدیران امور و روسای ادارات منابع آب شهرستان‌های کشور، اظهار داشت: امروز کسی تردید ندارد که موضوع آب و بحرانی که کشور در این مساله دارد در راس تمام مسائل کشور قرار گرفته است.

وی افزود: در سال‌های اخیر دچار خشکسالی‌های مستمر بوده‌ایم؛ به‌طوری که متوسط بارندگی از 250 میلی‌متر به 242 میلی‌متر کاهش یافته اما جمعیت ما و نیاز به مصرف آب به صورت مستمر در کشور افزایش یافته و میزان آب تجدید پذیر از 130 میلیارد به 120 میلیارد تقلیل پیدا کرده است؛ در نتیجه سرانه آب تجدیدپذیر به کمتر از 1500 مترمکعب رسیده و طبق تمام استانداردها، کشور ما در شریط بحران آب قرار گرفته است.

وزیر نیرو با بیان اینکه "بیان دایمی بحران آب از زبان مدیران وزارت نیرو فقط برای جلب توجه نیست"، گفت: این بیان مکرر برای این است که در این شرایط تدابیر دقیق‌تر، سیاست‌های روشن‌تر، اقدامات جدی‌تر و همت بیشتری را برای حل مسائل آب داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما باید با شفافیت کامل با مردم صحبت کنیم و در این صورت است که علاقه مردم برای همراهی با مسئولین بیشتر خواهد شد.

وزیر نیرو با بیان اینکه "حدود 60 درصد آب مصرفی کشور از منابع آب‌های زیرزمینی تامین می‌شود"، گفت: در سال‌های گذشته علاوه بر استفاده از ذخایر دینامیک، 110 میلیارد مترمکعب از ذخایر استاتیک آب‌های زیرزمینی را مصرف کرده‌ایم.

۳۰۰ دشت ممنوعه در کشور وجود دارد

رئیس سازمان جنگل‌ها و منابع طبیعی گفت: بیابانی بودن کشور سبب شده در ۳۰۰ دشت کشور حفر چاه ممنوع شود.

خداکرم جلالی ظهر امروز در کنگره بین‌المللی استحصال آب و آبخیزداری که در بیرجند برگزار شد، اظهار داشت: بحث حاکمیت، مدیریت و ارزش‌هایی که در دین و علم نهفته است می‌تواند به آب تکیه کند.

وی با بیان اینکه آب می‌تواند مایه عزت، تعالی و ارزش‌ها باشد، افزود: از 10 هزار سال گذشته تا 70 سال پیش برای گازهای گلخانه‌ای 270 پی‌پی‌ان و در 70 سال گذشته به 400 پی‌پی‌ان رسیده که تا پایان قرن حاضر به 600 پی‌پی‌ان با وجود گازهای گلخانه‌ای می‌رسد.

رئیس سازمان جنگل‌ها و منابع طبیعی بیان کرد: از آثار و پدیده‌های گازهای گلخانه‌ای به طور طبیعی پدیده گرم شدن کره زمین را در پی دارد.

جلالی تصریح کرد: تغییر در سرعت آب و باد، کاهش آب شیرین، تغییر کیفی و کمی در مسائل آب، تغییر تنوع زیست محیطی، نشست زمین، مرگ آبخوان‌ها، تخریب منابع آب و خاک و آلایندگی‌ها نتیجه افزایش گازهای گلخانه‌ای است که باید به صورت جهانی در مورد آن فکر شود.

وی افزود: پیشگیری هزینه‌های آسان‌تری در مقابل درمان دارد و این پیشگیری‌ها می‌تواند تاثیر مثبتی بر وضعیت و شرایط اقلیمی بگذارد.

رئیس سازمان جنگل‌ها و منابع طبیعی گفت: کشور ایران تنها 1.3 میزان بارندگی‌های جهان را به خود اختصاص داده و 3 برابر تبخیر میانگینی در جهان را دارا است.

جلالی بیان کرد: در دشت‌ها نیز یک درصد دشت‌های خشک جهان و 2 درصد بیابان‌ها جهان را در دست داریم که همین بیابانی بودن سبب شده 300 دشت کشور ممنوع شود.

بهای آب شْرب مشترکان شهری افزایش یافت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با افزایش بهای آب شْرب مشترکان شهری موافقت کردند.

نمایندگان مردم در خانه ملت در جریان بررسی لایحه بودجه سال 94 کل کشور، بند(هـ) تبصره 9 ماده واحده این لایحه را تصویب کردند.

براساس این بند از لایحه بودجه سال 94، وزارت نیرو از طریق شرکت‌های آبفای شهری سراسر کشور مکلف است علاوه بر دریافت نرخ آب‌بهای ‌شهری، به ازای هر مترمکعب فروش آب شرب مبلغ یکصد و پنجاه (150) ‌ریال از مشترکین آب دریافت و به خزانه‌داری کل کشور واریز کند.

ایسنا: اجرای قانون شفافیت ساختار و اطلاعات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های دولتی

عضو شورای عالی بورس، از اجرای قانون شفافیت ساختار و اطلاعات مالی شرکت ها و بنگاه های دولتی خبر داد و گفت: از 15 بهمن به بعد، همه شرکت ها و بنگاه های اقتصادی کشور ملزم به افشای اطلاعات مالی خود نزد سازمان بورس و اوراق بهادار شدند.

محمدرضا پورابراهیمی در همایش حرفه‌ای جامعه حسابداران رسمی ایران گفت: بر اساس این قانون مجموعه شهرداری ها، بنیادهای نظامی که شرکت های اقتصادی دارند، سازمان ها و شرکت های خیریه کشور، نهادها و سازمان‌های وقفی، صندوق های بازنشستگی کشوری و لشکری و نهادهای انقلاب اسلامی موظف هستند اطلاعات مالی خود را شفاف سازی کرده و آنرا نزد سازمان بورس و اوراق بهادار افشا سازی کنند.

پور ابراهیمی گفت: با این اقدام در واقع سازمان بورس مسئولیتی بسیار بزرگ برعهده می گیرد و باید کارگروهی جدید و چارت سازمانی جدیدی برای خود تعریف و اجرا کند.

وی با بیان اینکه هم اینک حدود 40 هزار خیریه در کشور وجود دارد که از آنها هیچ صورت مالی به صورت شفاف منتشر نشده است، گفت: به عنوان مثال یک شرکت خیریه دارای یک شرکت هواپیمایی با ارزش 4 میلیارد دلار است که حتی از آن یک صفحه صورت حساب مالی وجود ندارد.

ساعت واگذاری و تعیین وضعیت چک‌ها در چکاوک تغییر کرد

با توجه به افزایش حجم مبادلات چک‌ها در روزهای پایانی ماه، بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای به بانک‌ها ساعات واگذاری و تعیین وضعیت چک‌های عادی و رمز‌دار در سامانه چکاوک را تغییر داد.

اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با توجه به افزایش حجم مبادلات چک‌ها در روزهای پایانی بهمن‌ماه و به منظور ایجاد شرایط لازم جهت مدیریت صحیح امور مربوط به چک‌های واگذاری و عهده در سامانه چکاوک، بانک‌ها را به رعایت تغییرات زمانی دریافت چک در روز پنجشنبه - 30 بهمن - موظف کرد.

بانک مرکزی در اعم تغییرات زمانی دریافت چک برای فردا، مهلت واگذاری چک در سامانه چکاوک که در روزهای پنجشنبه تا 10 است را تا ساعت 13 افزایش داد. این در حالی است که در سایر روزهای هفته نیز چک‌ها تا ساعت 13 در سامانه چکاوک واگذار می‌شوند.

براین اساس، ساعت واگذاری چک عادی 5 بامداد تا 13 و چک رمزدار 5 بامداد تا ساعت 13 و 15 است.

همچنین مهلت اتمام تعیین وضعیت چک‌های عادی ساعت 15 و چک‌های رمزدار ساعت 13 و 15 تعیین شده است.

این در حالی است که به منظور تسریع و کنترل بیشتر عملیات، چک‌های عادی عهده بانک طی سه مرحله جهت تعیین وضعیت به شعبه‌ها ارسال می شود.

باشگاه خبرنگارن: آغاز عرضه CNG برحسب کیلوگرم در جایگاههای سراسر کشور/ تغییر واحد عرضه سی ان جی از مترمکعب به کیلوگرم با هدف یکسان سازی واحد فروشCNG

مدیر طرح احداث جایگاه سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: طرح عرضه گاز طبیعی فشرده (سی ان جی) بر مبنای واحد فروش کیلوگرم، از امروز جمعه (اول اسفند ماه) در جایگاههای سراسر کشور اجرایی شد.

امیر وکیل زاده  گفت: برای اجرای این طرح همه پیمانکاران و جایگاهداران از مدتها پیش موظف به تغییر واحد شمارشگر توزیع کننده های سی ان جی در جایگاههای خود از مترمکعب به کیلوگرم شده بودند.

مدیر طرح احداث جایگاه سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، افزود: تغییر واحد عرضه سی ان جی از مترمکعب به کیلوگرم با هدف یکسان سازی واحد فروش سی ان جی در جایگاههای عرضه کننده این سوخت پاک انجام می شود و بر همین اساس، جایگاهداران موظف شده اند که از زمان اعلام شده، گاز طبیعی فشرده را تنها با واحد فروش کیلوگرم به مشتریان عرضه کنند.

وکیل‌زاده  تصریح کرد: پیش از این، واحد فروش سی ان جی در جایگاهها با توجه به نوع تجهیزات مورد استفاده در آن بر مبنای مترمکعب یا کیلوگرم بود که این مهم با تغییر نرخ قیمت ظاهری تحویل سی ان جی به مشتری، در برخی موارد با اعتراض مشتری همراه شده بود.

واردات گازوئیل متوقف شد

مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران از توقف واردات گازوئیل خبر داد و گفت: ایران بزودی این فرآورده نفتی را صادر خواهد کرد.

محسن قمصری  با اشاره به واردات گازوئیل در چند ماه اخیر گفت: طی چند ماه گذشته چند محموله گازوئیل با توجه به نیاز فصلی کشور وارد شده که هم اکنون واردات آن متوقف شده است.

وی درباره این که مهمترین مشکلی که هم اکنون برای صادرات فرآورده های نفتی وجود دارد چیست، تصریح کرد: عدم توان بانکهای داخلی برای ارائه تضمینهای مالی به خریداران فرآورده های صادراتی مهمترین مشکلی است که در حال حاضر وجود دارد.

پایان پیام/

 

کد خبر 440956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha