به گزارش خبرنگار قرآن ومعارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام ابوترابیفرد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در همایش تکریم چهره های قرآنی و اختتامیه سومین دوره مسابقات قرآن تسنیم ودومین دوره مسابقات قرآنی تلاوت گفت: مهمترین رسالت قرآن کریم هدایت انسان ها به سوی قله های رفیع معرفت و ثمره ابدیت و جاودانگی است.بر همین اساس نوع هدایت بشر طبق فرموده آیات قرآن کریم در دو سطح ارائه می شود.
وی افزود: گاهی قرآن کریم خود را هادی انسانها و گاهی خود را هدایت کننده متقین معرفی می کند.
حجت الاسلام ابوترابی فرد عنوان کرد: هدایت نوع اول مخاطب جامعه انسانی وتمام بشریت است ونقشه راه و ارائه طریقی برای همه مردم است.اما هدایت نوع دوم مخصوص متقین است و نتیجه آن دست یابی به هدف مطلوب ونتیجه نهایی است.
وی تصریح کرد: همان طوری که در نماز هایمان از خدا می خواهیم "اهدنا الصراط المستقیم" یعنی ما را به راه راست هدایت کن، منظور رسیدن به مقصد نهایی وهدف مطلوب است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: طبق آیات قرآن کریم رسیدن به مقصد نهایی سه ویژگی می طلبد؛اول آنکه آدمی باید خود را به لباس تقوا آراسته کند؛تا قرآن دست گیری کند و دست گیری قرآن از انسان ها رابطه مستقیم با مرتبه تقوای آنها دارد.لذا برای آراستگی به تقوا باید در مدرسه قرآن حضور پیدا واین دوری تکرار شدنی است.
وی افزود: پروردگار عالم انسان ها طوری آفریده است که قدرت شناخت تقوا را دارند و استفاده از هدایت نفس و و هدایت عقل و حرکت در مسیر تقوا قطعا نتیجه ای جز راهیابی به مدرسه وحی و قرآن کریم ندارد. نایب رییس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: لذا گام اول برای دست یابی به تقوا حیات عقلانی است تقوایی که حضرت علی(ع) در خطبه متقین وصف کرده است.و در راه خدا و رسول قدم برداشتن انسان را به همان درجه می رساند.
وی افزود: تقوا یعنی آنکه که بزرگی فرمود: در مسیر سیر و سلوک به نقطه ای رسیدم که با تلاوت هر آیه قرآن کریم دریچه ای از معرفت برمن باز می شد.
حجت الاسلام ابوترابی فرد عنوان کرد: ویژگی بعدی انسان های متقین ایمان به غیب و مبدأ هستی است، ویژگی بعد نحوه ارتباط با خداوند متعال است که نقش عبودیت را دارد ونماز تجلی گاه آن است.
وی افزود: انسان های متقی علاوه بر وِزگی های خاص در ارتباط با خود، خداوند با سایر انسان ها نیز پیوند عاطفی دارند و اهل انفاق به دیگران هستند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انسان های متقی از هر آچه که دارند از جمله، مال، وقت، انرژی خود برای کمک به دیگرانفاق می کنند و انفاق کردن یکی از مهمترین نشانه های انسان های اهل تقوا است.
وی افزود: پیرامون انفاق اهل تقوا دراین مجال خاطره از آیت الله بهجت نقل می کنم، روزی در محضر ایشان بودم و از حال پدرم سوال کردند؛ گفتم پدر دچار بیماری آب مروارید شدند وبرای مطالعه و خواندن دچار مشکل هستند؛ آیت الله بهجت به من گفتند: به پدرتان بگویید برای همسرش مروارید بخرد تا از این طریق بیماری آب مرواریدش درمان شود.
حجت الاسلام ابوترابی فرد عنوان کرد: آیت الله بهجت این عابد سالک الی الله دعوت به انفاق برای نزدیکان از جمله همسر کردند و انسان های متقی نیز همین طور هستند.
وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران نیز از هدایت قرآن بهره مند شد و انقلاب بزرگ اسلامی ایران را به پیروزی رساند و امروز نیز رهبر معظم انقلاب از هدایت قرآن بهره مند هستند که می توانند مشکلات وچالش های کنونی را مدیریت کنند.
پایان پیام/
نظر شما