مسئله شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) باید مورد توجه قرار گیرد

خبرگزاری شبستان: مدیر مجموعه فرهنگی تفریحی «فدک الزهرا (سلام الله علیها)» با اشاره به اینکه اصل شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) یکی از مهمترین اصولی است که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: متاسفانه برخی از معاندان در شهادت ایشان شائبه ایجاد کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام سید بهرام حسینی، مدیر مجموعه فرهنگی تفریحی «فدک الزهرا (سلام الله علیها)» امروز (30بهمن) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اصل شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) یکی از مهمترین اصولی است که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: متاسفانه برخی از معاندان در شهادت ایشان شائبه ایجاد کردند.

 

وی افزود: حدیثی در باب تایید شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) از پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل شده که در کتب اهل سنت نیز آمده است که پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: "اول کسی که از اهل بیت من با حالت محزون، مکروب، مغموم و کشته شده به من ملحق می شود، دخترم فاطمه (سلام الله علیها) است."

 

این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه حدیث دیگری از امام موسی بن جعفر (علیهما السلام) وجود دارد که می فرمایند: "فاطمه صدیقه ایست که به شهادت رسیده است."

 

وی با اشاره به اینکه در رابطه با فدک شائبه ایحاد شده است، افزود: سرزمینی حاصل خیز بود در شمال مدینه در سال هفتم هجری بدون جنگ از یهودیان به پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) بخشیده شد و در همان سال خداوند به پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: "پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) حق ذی القربی را بدهد." و ایشان باغ فدک را به حضرت زهرا (سلام الله علیها) بخشیدند.

 

مدیر مجموعه فرهنگی تفریحی «فدک الزهرا (سلام الله علیها)» یادآور شد: در قدیم رسم بر این بود در جنگ های املاکی که گرفته می شد، برای تشویق بین سربازان توزیع می کردند.

 

وی با اشاره به اینکه فدک از راه مسالمت آمیز به حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) اهدا شد و ایشان به حضرت زهرا (سلام الله علیها) اهدا کردند، تصریح کرد: فدک 70 هزار دینار درآمد سالانه داشته است که با رقم امروزی حدود 276 میلیارد تومان درآمد داشته است که در آمد توسط حضرت زهرا (س) این باغ بین فقرا و یتمیانی که پدرشان در جنگ از بین رفته بودند، تقسیم می شد.

 

حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه کاش مسئولینی که بیت المال دارند ذره ای از رفتار علوی و فاطمی را سرلوحه خود قرار می دادند، تاکید کرد: آن حضرت این باغ را داشتند ولی با آب افطار می کردند.

 

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در 2 دهه اخیر به لطف پروردگار مراسم بزرگداشت شهادت آن بانوی فداکار در مرکز استان توسط این مجموعه به عنوان بزرگترین مراسم استان برپا شده است، اظهار داشت: امسال نیز با حضور صادق آهنگران و محسن طاهری در فاطمیه بلوار گلستان شیراز خیابان امام مهدی (عج) در روز یک شنبه 10 اسفند ساعت 15 تا 17 در خدمت خواهران و برادران سوگوار خواهیم بود.

 

وی با اشاره به اینکه سال های گذشته مراسم عزاداری با مداحی صادق آهنگران اجرا شده است، افزود: سخنران این مراسم حجت الاسلام محمدصادق یوسفعلی، رئیس حوزه علمیه بیت المهدی (عج) خواهد بود که به همت این مجموعه و با همکاری هیئت پاسداران کمیته انقلاب اسلامی استان فارس و هیئت سیدانی های مقیم شیراز برگزار می شود.

 

وی اضافه کرد: مراسم عزاداری به جای یک دهه به صورت متمرکز در یک روز برگزار می کنیم که جمعیت زیادی حضور پیدا کنند و در سال 91 حدود چهار هزار و 500 نفر و در سال گذشته یک هزار و 500 نفر در روستا در این مراسم حضور داشتند.

 

حسینی با اشاره به اینکه هزینه ها را خود موسسه تامین می کند از هیچ نهادی کمک نگرفتیم، افزود: مجموعه فرهنگی تفریحی «فدک الزهرا (سلام الله علیها)» واقع در کیلومتر 23 جاده شیراز - خرامه در اختیار مدارس و مساجد قرار می گیرد که استفاده کنند.

 

وی در ادامه حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) را حجتی برای همه ائمه اطهار (علیهم السلام) خواند و اظهار داشت: به لحاظ تحقیقاتی در خصوص شخصیت حضرت فاطمه و فدک کتابی تالیف شده است که هنوز زیر چاپ نرفته است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کتاب «امام حسین (ع) و محرم» چاپ اول آن تمام شده است که در سه هزار نسخه چاپ شده بود و چاپ دوم نیز در حال ورود به بازار است، تاکید کرد: چاپ چهارم کتاب 72 صفحه ای «قیام مختار علل و چگونگی آن» در راه است.

 

پایان پیام/

کد خبر 440800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha