به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، امیر رجبی، سرپرست حوزه هنری استان اردبیل، در دیدار با فعالان و داستان نویسان اردبیلی در مرکز آموزش حوزه هنری، گفت: برگزاری کارگاه های نشست و نقد و بررسی در این مرکز به افزایش غنا و کیفیت آثار و شکوفایی استعدادهای بالقوه هنرمندان داستان نویس کمک می کند.
وی، با بیان اینکه حوزه هنری استان اردبیل برنامه های خود را با 2 رویکرد آموزشی و تولیدی به خصوص در حوزه داستان با قدرت ادامه می دهد، تصریح کرد: حوزه هنری سعی می کند در سال آینده در راستای اهداف و برنامه های خود با افزایش و تخصیص منابع مالی مناسب و با نیاز سنجی حداقل 2 تا 3 مورد کتاب ارزشمند، جریان ساز و مخاطب محور را منتشر کند.
سرپرست حوزه هنری استان، خاطر نشان کرد: تولیدی که در توزیع دچار مشکل باشد هیچ ارزشی نخواهد داشت؛ چرا که یک تولید خوب باید هدفمند و با برنامه صورت بگیرد تا بتواند به دست مخاطبان خود برسد.
رجبی، فضای آموزشی حوزه هنری استان را فضایی مطلوب برای فعالیت هنرمندان دانست و با تاکید به اینکه وجود هر دو بخش آموزش و کارگاه برای داستان نویسان استان ضروری است، گفت: وجود کلاس های آموزشی برای افراد مبتدی و کارگاه برای فعالان داستان نویس و ارتقاء سطح کارآنها از اهمیت زیادی برخوردار است.
در پایان این نشست صمیمی برخی از داستان نویسان ا ز مشکلات و دغدغه های این حوزه صحبت کردند و با تاکید بر اینکه با کمک هنرمندان و داستان نویسان در کنار فعالیت مسئولین حوزه هنری بتوان گام های بزرگ و موثری را در حوزه داستان نویسی در سطح استان برداشت.
پایان پیام/
نظر شما