به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، اسماعیل رستمی، در نشست هماهنگی ستاد سفر استان، اظهار کرد: فضای مستعد گردشگری ، طبیعت بکر و وضعیت مطلوب بقاع متبرکه، آثار و ابنیه تاریخی و ترددکاروان راهیان نور و زوار عتبات و عالیات استان ایلام را در جایگاه ویژه ای قرار داده که می طلبد همه دستگاه های اجرایی از ظرفیت ها و امکانات خود در این حوزه برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران برای توسعه و پیشرفت استان در این حوزه تلاش نمایند.
وی، افزود: ایلام گردی باید در راس امورات ستاد سفر قرار گیرد تا در ایام نوروز ضمن ارائه خدمات مطلوب به مسافران، قابلیت ها و مولفه های گردشگری و آثار بکر آن مورد بازدید و در سطح ملی معرفی شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی با تاکید بر هماهنگی و همکاری همه دستگاههای اجرایی در ارائه خدمات سفر بیان داشت: در خصوص اطلاعات راه ها، مساجد، هتل ها، مناطق دیدنی و غیره اطلاع رسانی و تبلیغات موثری انجام شود تا مسافران دچار سردرگمی نشده و نیز نظم خاصی بر استان حاکم شود.
وی، تصریح کرد: ستاد تسهیل سفر در استانباید در راستای افزایش رضایتمندی مسافران و گردشگران نوروزی، ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه و حفظ سنت ها و فرهنگ های اصیل ایرانی اسلامی برنامه ریزی نماید.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری، نیز در این نشست، گفت: این جلسه به منظور هماهنگی و بررسی مشکلات و انتظارات برای ارائه خدمات بهینه به مسافران در حوزههای مرتبط هر بخش تشکیل شد.
وی، به روزرسانی اطلاعات در بروشورهای راهنمای نوروزی و در نظر گرفتن جاذبههای هر شهرستان را ضروری دانست و افزود: هر شهرستان برای برپایی نمایشگاههای صنایع دستی ملزومات سفر وسوغات برنامهریزی کند.
دکتر مهرعلی زاده به استفاده از توان و مشارکت مردمی در پاکسازی و نظافت عمومی با مشارکت مردمی اشاره و آمادهسازی تفرجگاهها را برای پذیرایی از مسافران نوروزی ضروری دانست.
وی بر آموزش رانندگان برای مواجهه با گردشگران و استفاده از ظرفیت گردشگری روستاه ها تاکید کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان ایلام، نیز گفت: استان ایلام از ظرفیت ها و قابلیت های بسیار بالایی در حوزه گردشگری برخوردار است و باید از این ظرفیت ها برای ایجاد ثروت و توسعه استان بهترین استفاده شود.
وی، ابراز کرد: ایجاد زیرساخت های گردشگری ، توسعه جاده ها و ایجاد دسترسی به آثار باستانی و طبیعی استان می تواند در توسعه گردشگری استان موثر باشد.
عبدالمالک شنبه زاده، با اشاره به جاذبه های طبیعی و ظرفیت های ویژه در حوزه های مختلف گردشگری استان ابراز داشت: طبیعت گردی،گردشگری مذهبی، طبیعت بکر، توریسم درمانی، اثار و ابنیه تاریخی، موقعیت جغرافیایی، غار نوردی، آثار جنگ تحمیلی وحضورکاروان راهیان نور و قرار گرفتن در مسیر تردد زوار عتبات عالیات موقعیت ویژه ای را نصیب استان نموده که گردشگران و مسافران به صورت انفرادی، گروهی و خانوادگی و با علاقه مندی خاص به استان می ایند که باید از این مولفه در استان بهره کافی برده شود.
وی،گفت: آداب و رسوم، اقوام مختلف و روستاهای هدف گردشگری در شهرستان های مختلف که هر کدام با ویژگی خاصی همراه است وضعیت استان را مطلوب کرده لذا باید تلاش نمود با همکاری و هماهنگی دستگاههای اجرایی غنای فرهنگی استان در کشور معرفی شود.
در ادامه مباحثی از سوی اعضا مطرح شد که در این میان می توان به انجام و اجرای طرح استقبال از بهار، ضرورت تعبیه تابلو ها و علائم معرفی جاذبه های استان به تفکیک شهرستان ها، تجهیز مراکز خدماتی، امدادی و بهداشتی در ایام نوروز، انجام موارد مندرج در دستورالعمل نوروز 94 براساس طرح ابلاغی، و ساماندهی نمازخانه ها، واحدهای پذیرایی بین راهی و سرویس های بهداشتی بین راهی اشاره کرد.
پایان پیام/
نظر شما