به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن طارمی، مسئول موسسه بهایی پژوهی امروز 29 بهمن 1393 در مدرسه علمیه مجد تهران گفت: هدف علم نفع رساندن به دیگران و هدایت آنان است همچنان که پیامبر (ص) به علی (ع) فرمود ای علی هدایت کردن خدا به وسیله تو از همه دارایی های روی زمین بهتر است.
وی ادامه داد: معرفت دینی دو وجهه سلبی و ایجابی دارد یعنی در کنار بیان آموزه ها و معارف از برخی امور نهی می کند همچنان که قرآن در کنار دعوت به توحید از شرک و چندخدایی نهی می کند.
حجت الاسلام والمسلمین طارمی با بیان اینکه اثبات و تبیین معارف و آموزه های دین و شبهه زدایی دو وظیفه علم است در همین ارتباط امام صادق (ع) می فرمایند به بچه هایتان بیاموزید آنچه را که به آنها در مسیر الهی سود می رساند قبل از اینکه مرجعه در آنها قالب شود.
وی با اشاره به اینکه منظور از مرجعه کسانی بودند که اعتقاد داشتند علی (ع) جانشین پیامبر نیست، خاطرنشان کرد: در هر زمانی و مکانی باید دو جنبه تبیین و بیان معارف و مبارزه با شبهات را لحاظ کنیم زیرا زمانی ماتریالیست ها فعالیت می کنند و زمانی دیگر مبشرین مسیحی لذا باید عالم دین، روان شناس و مکان شناس بوده و با توجه به اقتضائات زمانی و مکانی وظیفه خود را انجام دهند.
مسئول موسسه بهایی پژوهی ادامه داد: به دلیل توسعه رسانه ای جامعه دینی از هر سو در معرض شبهات است لذا عالم باید در چنین وضعیتی به معارف اصیل دینی بپردازد.
وی افزود: فرقه ضاله بهاییت 2 باور اصلی همه مسلمانان یعنی اعتقاد به اینکه اسلام آخرین دین است و حضرت محمد (ص) آخرین پیامبر است را زیر سوال برده اند.
حجت الاسلام والمسلمین طارمی با بیان اینکه بهاییت مدعی دین جدید است، اظهار داشت: همه شیعیان معتقدند که در زمان غیبت امام زمان بسر می بریم و در این دوره مراجع نیابت عام از حضرت دارند اما بهاییت این اعتقاد را زیر سوال برده است.
وی تصریح کرد: جریان بهاییت که از سال 1260 قمری در ایران فعال شده است امروزه زیر پوست شهر، در مدارس، در ادارات، شهرک ها و ... مشغول فعالیت است.
مسئول موسسه بهایی پژوهی در پایان با بیان اینکه اقداماتی برای روشنگری درباره بهاییت از سوی برخی مؤسسات صورت گرفته است، گفت: اقدام در زمینه شبهه زدایی از وظایف علما است.
پایان پیام/
نظر شما