فعالان کانونهای مساجد با منظومه فکری رهبر معظم انقلاب ‌آشنا شوند

خبرگزاری شبستان: معاون توسعه و برنامه ریزی ستاد عالی کانون های مساجد کشور با تاکید بر اینکه فعالان کانونهای فرهنگی هنری باید با منظومه فکری رهبر معظم انقلاب ‌آشنا شوند، افزود: هم افزایی، هم فکری، همکاری و حفظ وحدت رویه در روند پیشرفت برنامه های دبیرخانه مساجد بسیار مهم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سعید سعادتی امروز (۲۹ بهمن) در دیدار با کارکنان دبیرخانه مساجد خراسان جنوبی و خبرگزاری شبستان اظهار داشت: خراسان جنوبی آخرین استانی است که تیم ارزشیابی و ارزیابی عملکرد ستادعالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد به آن سفر کرده است.

 

وی از همکاران دبیرخانه مساجد خراسان جنوبی خواست اگر ایده، انتقاد و یا پیشنهادی نسبت به عملکرد ستاد عالی دارند، در سفرهای استانی به گروه ارزیاب منتقل کنند.

 

معاون توسعه و برنامه ریزی ستاد عالی کانون های مساجد کشور با تاکید بر برنامه ریزی در تمامی امور گفت: در دهه های قبل عنوان می شد که برنامه ریزی باید از بالا به پایین باشد و به همین علت بسیاری از استانها منتظر ارسال بخشنامه از سوی مرکز بودند ولی آنچه مدنظر مقام معظم رهبری و مورد تاکید دین مبین اسلام است، برنامه ریزی تعاملی است.

 

سعادتی با تاکید بر شکر نعمت هایی که خداوند در اختیار انسانها قرار داده است، گفت: نعمت خدمتگزاری به مساجد به عنوان خانه خدا یکی از این نعمات است که باید در برابر این نعمت شاکر باشیم.

 

وی اظهار داشت: کارکنان دبیرخانه های مساجد به عنوان یک عنصر فرهنگی، علاوه بر شکر زبانی، باید شکر عملی را در دستور کار قرار دهند.

 

معاون توسعه و برنامه ریزی ستاد عالی کانون های مساجد کشور با تاکید بر اینکه باید با منظومه فکری مقام معظم رهبری و مبانی نظام انقلاب اسلامی، آشنا شویم، گفت: پشتیبانی از مساجد و حمایت از نظام باید به عنوان شکر عملی در دستور کار قرار گیرد.

 

وی با طرح این سوال که امروز موقعیت و نقش ما در جهان کنونی چیست؟ ادامه داد: مقام معظم رهبری فرموده اند که ما در پیچ تاریخی قرار داریم و باید به عنوان یک فعال فرهنگی مطالعه کنیم که منظور از گفته رهبر معظم انقلاب چیست؟

 

سعادتی بر توجه بیشتر به کارآفرینی هنرهای خلاق و اقتصاد فرهنگی توسط فعالان کانونهای مساجد تاکید کرد.

 

وی با اشاره به اینکه تغذیه فکری، مطالعه و توجه به جسم در قالب ورزش باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: مجهز شدن به فناوری روز با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب که فرمودند "خود را مجهز کنید و بعد به سراغ کانونها بروید" باید در دستور کار تک تک اعضای دبیرخانه مساجد قرار بگیرد.

 

معاون توسعه و برنامه ریزی ستاد عالی کانون های مساجد کشور هم افزایی، هم فکری، همکاری و حفظ وحدت رویه را در روند پیشرفت برنامه های دبیرخانه مساجد بسیار مهم ذکر کرد.

 

وی بر بازدید از کانونهای فرهنگی هنری مساجد به عنوان ولی نعمتان ستادعالی کانونهای مساجد تاکید کرد و افزود: ارتباط دبیرخانه مساجد خراسان جنوبی با ائمه جمعه و جماعات استان بسیار خوب است.

 

سعادتی با بیان اینکه خراسان جنوبی در مباحث شرح وظایف، استان موفقی است، گفت: برخی از کانونها بسیار فعال هستند اما ارتباط گیری فعالان کانونها با امام جماعت و هیات امنا، ضعیف است.

 

محمد شفیعی، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی نیز در این دیدار اظهار داشت: خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است و پراکندگی استان موجب شده است که خدمات رسانی به برخی نقاط استان با دشواری همراه باشد.

 

وی با اشاره به اینکه 460 روستای استان به وسیله تانکر آبرسانی می شود، افزود: 318 هزار نفر از جمعیت استان یعنی برابر ۴۳ درصد را روستاییان تشکیل می دهند.

 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه ۳ هزار و ۵۵۵ آبادی در استان وجود دارد که از این تعداد یک هزار و ۷۰۳ آبادی دارای سکنه است،‌ ادامه داد: چهار شهرستان خراسان جنوبی دارای مرز مشترک با کشور افغانستان هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه باید در کلان کشور برای ماندگاری جمعیت در استان تدابیری اندیشیده شود، به تشکیل شورای فرهنگی دفتر امور روستایی اشاره کرد و گفت: در گام نخست شورای فرهنگی در 62 مرکز دهستان در استان خراسان جنوبی تشکیل می شود و دستگاههای فرهنگی موظف به همکاری با این شورا هستند.

 

شفیعی با اشاره به اینکه 3 درصد از کل اعتبارات دهیاری ها سهم امورات فرهنگی است، افزود: در این راستا باید اعتبارات بر اساس اولویت و نیازهای مهم به برنامه های فرهنگی روستاها اختصاص یابد.

 

پایان پیام/

کد خبر 440522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha