به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد رضا سرفرازی امروز (29 بهمن) در اختتامیه نخستین جشنواره رسانه، نظم و امنیت عمومی و همایش تجلیل از رابطان دستگاههای دولتی، اظهار کرد: موضوع افزایش احساس امنیت در جامعه یکی از اهداف مهم و اساسی پلیس است.
وی با بیان اینکه احساس امنیت یکی از مسائلی است که تاثیر مستقیم بر زندگی روزمره مردم دارد و یکی از مقوله های حساس و اساسی است، افزود: هیچ سازمانی نمیتواند به تنهایی در رفع و خنثی سازی آسیب های اجتماعی موفق باشد و برای موفقیت در این عرصه نیاز به تعامل با سازمانها و نهادهای اجتماعی دیگر دارد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: رسانه یکی از ظرفیت های بسیار مهم و قوی و تاثیرگذار در افزایش احساس امنیت در جامعه و پل ارتباطی مستقیم مردم و پلیس با یکدیگر است.
سرفرازی ادامه داد: رسانه با بررسی موضوعات ریز اجتماعی و بیان و انعکاس آن و پرداختن به ابعاد گوناگون موضوع مورد نظر میتواند در کاهش وقوع جرم و آسیب در جامعه موثر باشد.
وی با اشاره به اینکه اگر فرهنگ سازی رسانه ها و مطبوعات در حوزه راهنمایی و رانندگی و استفاده از کمربند ایمنی نبود اتفاقات خوبی که امروز در حوزه کاهش سوانح رانندگی و تلفات ناشی از آن شاهد هستیم رخ نمی داد، افزود: این اتفاق خوب در حوزه رانندگی با فرهنگ سازی رسانه ها و مطبوعات در کنار خواست مردم به تبع آگاه سازی به وجود آمده در جامعه ایجاد شده است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی یادآور شد: هم اکنون درصد بالایی از مردم به محض نشستن در خودرو کمربند خود را می بندند.
وی با بیان اینکه به هیچ عنوان این امکان وجود ندارد که برای هر فرد پلیس در نظر گرفته شود، عنوان کرد: بنابراین اقدامات خود کنترلی یکی از موثرترین اقدامات در کاهش جرائم است،که این مهم با آگاه سازی و کمک رسانه و مطبوعات امکان پذیر است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به اینکه امنیت مهم ترین نیاز انسان در زندگی فردی و اجتماعی به شمارمی رود با هماهنگی و همدلی همه ی دستگاه ها و سازمان های دولتی این مهم در استان محقق شده است .
سرفرازی با اشاره به تغیر سیاست پلیس از رویکرد تهدید محوری به رویکرد جامعه محوری، افزود: پلیس گام های اساسی در جهت فراهم کردن امکان مشارکت آحاد جامعه در ماموریت ها که با هدف حفظ نظم و امنیت بوده را فراهم آورده است.
وی مأموریت ذاتی نیروی انتظامی در جامعه را برقراری نظم و امنیت دانست و تاکید کرد: اما این مهم صرفا با اقدامات مقابله ای پلیس امکان پذیر نبوده و نیازمند همکاری سایر نهادهای دولتی و اصحاب رسانه با استفاده از توامندی های آنان جهت نیل به امنیت پایدار است.
سرفرازی ادامه داد: در این راستا معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با برگزاری همایش تجلیل از رابطین ادارات و سازمانهای دولتی و برگزاری جشنواره رسانه نظم و امنیت سعی در تقویت ارتباط با سازمانها و رسانه ها در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کنترل جرائم را دارد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: به منظور افزايش روز افزون احساس امنيت اجتماعي در چارچوب ماموريت ها و وظايف اجتماعي، جشنواره اي با عنوان"رسانه و نظم و امنيت عمومي" با همراهي و همکاري اصحاب رسانه و فرهيختگان حوزه قلم و انديشه در استان خراسان جنوبی برگزار شد .
وی افزود: در اين جشنواره ظرايف روان شناختي، نشر و تحليل اخبار حوادث و رخ دادها، ابعاد جامعه شناختي تهيه، تدوين و انتشار اخبار اجتماعي، نقش رسانه ها در ترويج قانون گرايي و نظم پذيري، ساز و کارهاي رسانه اي ارتقاء نظم و امنيت اجتماعي و سهم و نقش رسانه ها در ارتقاي تعامل پليس و مردم مورد تاکید قرار گرفت .
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه جشنواره در محورهای خبر مکتوب، مصاحبه، گزارش و گرافیک برگزار شده، بیان کرد: بیش از 2 هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که توسط تیم داوری جشنواره متشکل از اساتید دانشگاه و فعالان رسانه ای ارزیابی شد.
سرفرازی خاطر نشان کرد: از بین آثار ارسالی 5 نفر به عنوان افراد برگزیده و 17 نفر به عنوان افراد قابل تقدیر معرفی شدند .
پایان پیام/
نظر شما