« فرزندان آفتاب »  نغمه های چند نسل انقلاب اسلامی ایران

خبرگزاری شبستان: انیمیشن « فرزندان آفتاب » موقعیتی را فراهم آورد، که کودکان و نوجوانان با ارتباط موفق با این برنامه تلوزیونی بچه های دیروز و امروز انقلاب را بشناسند و با هم ذات پنداری آرمان های خود را به آنان نزدیک سازند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، انیمیشن نام تکنیکی است که در آن هر فریم فیلم به صورت انفرادی چه به صورت یک گرافیک کامپیوتری یا عکاسی از یک تصویر و یا ایجاد تغییرات مکرر کوچک در یک واحد مدل (قسمت کلای میشن و استاپ موشن را ببینید) تولید و سپس فیلم‌برداری نتیجه توسط یک دوربین مخصوص انجام می‌پذیرد.

 

هنگامی‌که فریم‌ها به صورت سلسله‌وار به هم متصل شدند، فیلم حاصله را با سرعت ۱۶ فریم در ثانیه یا بی‌شتر ملاحظه می‌ کنید. نتیجه آن خواهد بود که این تصاویر (بر اثر قانون ماندگاری تصویر) به صورت متحرک به نظر می‌رسند. اگرچه توسعه انیمیشن کامپیوتری باعث سرعت بخشیدن به این مراحل گردیده ولی باز هم تولید چنین فیلمی مستلزم کار زیاد و خسته‌کننده ‌است.

 

یکی از این انیمیشن های زیبا و پرکار، انیمیشن فرزندان آفتاب محصول مشترک بنیاد فرهنگی روایت و مرکز پویانمایی صبا است. این مجموعه یکی از پرطرفدارترین سریال های انیمیشنی است، که با تلاش بیش از 80 نفر از هنرمندان کشورمان به تهیه کنندگی علی نوری اسکوئی و کارگردانی علی احمدی و مسعود حمزه ئی تولید شده است.

 

نقش برجسته روحانی جوانی که فرزندان آفتاب از ابتدای سریال با او ارتباط برقرار می کنند، از او مشاوره می گیرند و از خاستگاه مسجد برنامه های فرهنگی و انقلابی خود را به پیش می برند، یکی از نقاط برجسته این انیمیشن زیبا بود.

 

 

در این انیمیشن بیننده شاهد تقابل چند نسل از انقلاب است، نسل پیش از انقلاب، و پس از انقلاب که هر کدام به نحوی درگیر مسائل و اتفاقات زمانی است. جذابیت داستان به اندازه ای است، که در بیننده انگیزه پیگیری موضوع ها را در قسمت های دیگر می دهد.

 

 

کودکان مدرسه دخترانه ناحیه 2 آموزش و پرورش استان البرز با حضور در دفتر خبرگزاری شبستان در البرز از برداشت های خود از این سریال گفتند.

 

یاس اسماعیلی، در مورد انیمیشن فرزندان آفتاب گفت: من قبل از این نمی دانستم قبل از انقلاب دانش آموزان نمی توانند راحت از اعتقاد و فکرشان حرف بزنند، من با دیدن فرزندان انقلاب فهمیدم، چقدر معلم امروزم رو دوست دارم، چون به من اجازه می دهند راحت حرف ام را بزنم.

 

کوثر عارفی نیز در این رابطه گفت: محبت و دوستی این سریال بین حجت، یونس، سهراب و بچه های اون زمان نشان داد که باید با هم بود، من دوستی و محبت رو فهمیدم، این خیلی خوب بود که بدانیم محبت و اتحاد بین چند دانش آموز باعث کارهای بزرگ می شود.

 

عسل الهی نیز در مورد آن چه از سریال فرزندان آفتاب فهمیده است، به دوران جنگ و موشک باران مدرسه ها اشاره کرد و توضیح داد: من دیدم چقدر جنگ برای مردم و بچه ها سخت بود، دانش آموزان در دوران جنگ به سختی و با نگرانی از بمب باران درس می خواندند .

 

موژان حشمتی و هستی کیاصمدی نیز از قسمت های جالب این سریال گفتند، آن جا که یونس ، حجت و سهراب به دنبال درست کردن یک روزنامه نگاری بودند، برای آنان جذابیت وحدت و همدلی نسل انقلاب جالب بود.

 

اون روزها ، غیر از قصه های شیرین خیالی، قصه های دیگری نیز بود، که بسیار واقعی تر و حتی دردناک تر بود، قصه موشکی که در محله بالا افتاد در یک مدرسه دخترانه، قصه عروس و دامادهایی که در جشن عروسی شان زیر آوارها ماندند.

 

فرزندان آفتاب فرصتی بود، برای شناخت نسل قبل از انقلاب، کودکانی که مجبور بودند به سگ آمریکایی بیشتر از یک شهروند ایرانی احترام بگذارند، کودکانی که فاصله های عمیق طبقاتی را به خوبی حس می کردند، همانانی که مردانه وارد میدان پیکار شدند و انقلاب اسلامی را از دل مساجد محقق کردند.

 

امروز این فرصت، موقعیتی را فراهم آورد، که کودکان و نوجوانان با ارتباط موفق با این برنامه تلوزیونی بچه های دیروز و امروز انقلاب را بشناسند و با هم ذات پنداری آرمان های خود را به آنان نزدیک ساختند.

 

پایان پیام/

کد خبر 440459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha