به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه امروز(۲۸ بهمن) در پیامی به هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی با اشاره به آیه 111 سوره یوسف(قَدْ كَانَ فِي قَصَصِهِمْ عِبْرَةٌ لِّأُوْلِي الأَلْبَابِ)، اظهار کرد: تعلیم و تربیت انسان ها مهمترین وظیفه انبیاء الهی است.
وی ابراز کرد: راه های مختلفی برای تربیت و آموزش وجود دارد و یکی از این راه ها استفاده از قصه گویی وزبان قصه است.
امام جمعه کرمانشاه، تصریح کرد: خداوند متعال در قرآن کریم برای هدایت و تربیت انسان ها قصه های قراوانی چون قصه موسی(علیه السلام)، یونس(علیه السلام) و یوسف(علیه السلام) دارد.
آیت الله علما، افزود: خداوند اولین قصه گوی عالم است و به بهترین شکل و با زبان قصه آن چه را که برای رشد و تعالی آدمی لازم است بیان کرده است.
وی بیان کرد: در همه جوامع بخش مهمی از تعلیم و تربیت کودکان از طریق قصه است چرا که قصه به عنوان یک واسطه تربیتی به صورت غیرمستقیم به رشد اجتماعی کودکان می انجامد.
نماینده ولی فقیه در استان تأکید کرد: قصه گویی، فعالیتی تربیتی در جهت انتقال و نهادینه کردن ارزش های پاک انسانی و دینی می تواند باشد و بی شک بهره گیری از قصه های قرآنی دینی به عنوان محور موضوعی قصه، اثر بخشی بیشتری خواهد داشت چرا که زبان قرآن، زبان فطرت است.
آیت الله علما با خیر مقدم به قصه گویان آنان را هنرمندان عرصه تعلیم و تربیت خواند و گفت: شما به خاکی قدم گذاشته اید که روزگاری جوانانش در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس زیباترین قصه ها را سرودند.
وی در پایان با قدردانی از زحمات مدیرکل و کارکنان کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان در برگزاری این جشنواه برای تمامی دست اندرکاران این رخداد عظیم فرهنگی آرزوی توفیق کرد.
گفتنی است، هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی با حضور قصه گویان مطرح ایرانی و ۱۲ کشور خارجی، از (۲۷ تا ۳۰ بهمن) در مجتمع فرهنگی هنری آفرینش کرمانشاه در حال برگزاری است.
پایان پیام/
نظر شما