به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین کریم خان محمدی عضو هیأت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه باقرالعلوم امروز (28 بهمن) در نشست علمی صدور انقلاب، روندها- پیامدها که در سالن همایش پژوهشگاه باقرالعلوم برگزار شد در خصوص پیام مقام معظم رهبری (مد ظله) به جوانان اروپا و آمریکای شمالی عنوان کرد: این پیام را میتوان در یک مدل مرسوم ارتباطی که شامل پیام فرست، مخاطب و پیام است جای داد.
مقام معظم رهبری (مد ظله) جریان اسلامعطوفت را به جهانیان معرفی کرد
حجت الاسلام و المسلمین خان محمدی با بیان این که این پیام، یک پیام اصیل است گفت: این پیام توسط یک رهبر مذهبی روشنفکر و آزادی خواه و نه به عنوان یک سیاستمدار ارسال شده است.
عضو هیأت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه باقرالعلوم اظهار داشت: مقام معظم رهبری (مد ظله) به عنوان یک رهبر مذهبی به این مرحله رسیدند که به صورت مستقیم با جوانان صحبت کنند و اسلام را نه جریان اسلامخشونت بلکه جریان اسلامعطوفت را به جهانیان معرفی کنند.
وی افزود: ما در گذشته پیامهایی در برابر غربیها داشتیم منتها این پیامها از طرف مقامات سیاسی بوده است از جمله پیام رئیس جمهور خاتمی که مبنای پیام ایشان سکولاریستی بود و با ادبیات خود آنان بحث را شروع کرد.
حجت الاسلام و المسلمین خان محمدی بیان داشت: رئیس جمهور احمدی نژاد نیز به غرب پیام دادند که پیام ایشان نیز سکولاریستی ولی به صورت جدلی و مبتنی بر عقلانیت بود.
گرایش به اسلام در 50 سال اخیر بیشتر شده است
مدیر گروه تربیت اجتماعی پژوهشکده باقرالعلوم تصریح کرد: پیام مقام معظم رهبری (مد ظله) یک پیام دینی و مبنای آن نیز مبنای دینی است لذا ایشان در پیام خود از جوانان غرب درخواست میکنند که قرآن و اسلام ناب محمدی را از پنجره تلویزیون نبینند بلکه آن را به صورت مستقیم مطالعه کنند و این پیام نشان میدهد که ایشان به دین اسلام اعتماد دارند.
وی تأکید کرد: برخی مسلمانان به اصالت اسلام اعتقاد ندارند و با توریسم مخالف هستند و معتقدند نباید راه به روی توریستهای باز شود، در حالی که ما اعتقاد داریم اگر راهها به روی غیرمسلمانان باز شود، آنان جذب اسلام میشوند.
حجت الاسلام و المسلمین خان محمدی با اشاره به این که گرایش به اسلام در 50 سال اخیر بیشتر شده است گفت: ما اسلام را در جهان ترویج نکردیم بلکه خود قرآن کریم، خود را در جهان تعریف کرده است.
پیام مقام معظم رهبری (مد ظله) را میتوان به مباهله پیامبر اسلام (ص) تشبیه کرد
عضو هیأت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه باقرالعلوم با بیان این که پیام مقام معظم رهبری (مد ظله) را میتوان به مباهله پیامبر اسلام (ص) تشبیه کرد، عنوان کرد: اگر مردم بدون واسطه قرآن کریم را بخوانند جذب اسلام میشوند که این حاکی از اعتماد رهبر (مد ظله) است.
وی با بیان این که امتیاز ما قرآن است اظهار داشت: در قرآن کریم، همه گزینه از جمله ایثار، عدالت، دوگرایی (با ظالمان شدید و با محرومان رحیم بودن) وجود دارد و مقام معظم رهبری (مد ظله) جوانان غرب را به همه فضائل دعوت کرد.
حجت الاسلام و المسلمین خان محمدی بیان داشت: در میان مسلمانان در خصوص صحت قرآن کریم هیچ اختلافی وجود ندارد و همه مسلمانان اعتقاد دارند که این قرآن که امروز به دست ما رسیده است تحریف نشده است.
اسلام در 50 سال آینده در جهان غلبه خواهد یافت
مدیر گروه تربیت اجتماعی پژوهشکده باقرالعلوم با اشاره به این که مخاطبان این پیام، جوانان هستند، ابراز کرد: زیرا جوانان آزادی خواه هستند و رهبر به این موضوع اشراف دارند؛ عمدتا مواجهه ما با سیاستمداران غرب است در حالی که رهبر به ارتباط با جوانان غرب خوش بین است که کشف بزرگی است.
وی با بیان این که اسلام در 50 سال آینده در جهان غلبه خواهد یافت گفت: اندیشمندان غرب متوجه شدند که قوی ترین دشمن آنها، جهان اسلام است لذا دشمن تراشی کردند و به مسلمانان بهتانهایی بستند و کاریکاتورهای موهن ساختند.
حجت الاسلام و المسلمین خان محمدی اظهار داشت: امروز جوانان در کل جهان، اسلام را از پشت پنجره تلویزیون میبینند و نسبت به مسلمانان تصور خوبی ندارند.
عضو هیأت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه باقرالعلوم تصریح کرد: انتشار این نامه به جا بود و حاکی از هوشمندی رهبر بود و امید است که مراجع نیز نامههایی در این خصوص داشته باشند؛ امروز برخورد میان ادیان وجود دارد و رسالت مسئولین فرهنگی بیشتر شده است.
پایان پیام/
نظر شما