محمود احمدیبیغش در گفتوگو با خبرنگار بین الملل شبستان در خصوص تداوم موج بیداری اسلامی در اروپا و موج بیداری ملتها در این کشورها اظهار داشت: این اتفاقاتی که در کشورهای قاره آفریقا، آسیا، حاشیه خلیج فارس و در اروپا حدودا مدت پنج ماه است به وجود آمده، نه تنها گفته مقام معظم رهبری و امام است، بلکه این وعده الهیست که از زبان امام خمینی(ره) و بعد از آن از زبان مبارک مقام معظم رهبری جاری شد. این فرموده خداست که حکومت زمین از آن صالحان و پرهیزکاران است. اگر حضرت امام حدود 30 سال پیش فرمودند که ما انقلاب اسلامی را به خارج از کشور صادر میکنیم و به لطف الهی میبینیم این اتفاق افتاد و اگر مقام معظم رهبری میفرمایند که بیداری اسلامی به قلب اروپا خواهد رسید، که اکنون میبینیم رسیده است، اسپانیا یعنی همان آندولسی که ما تاریخش را خواندهایم داستانهایش را خواندیم، چه امام خمینی(ره) و چه مقام معظم رهبری بیانات قرآن را فرمودند، چیزی از خودشان نگفتند. آنچه که وعده الهی بود، این دو عزیز به مردم گفتند و امروز هم جاری شده است. ریشه آن هم این بود که این وعده الهی ابتدا در ایران رخ داد.
وی افزود: ابتدا انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد، حکومت فاسد شاهنشاهی را نابود کردند و به زمین زدند و یک حکومت اسلام ناب محمدی به وجود آمد که از آنجا همانند یک رود خروشان و جاری شروع شده و اکنون به کشورهای تونس، مصر، لیبی، بحرین، قطعا عربستان، اردن، قطر و از آن طرف به اسپانیا و در ادامه به فرانسه خواهد رسید. ما دیدیم که آقای نیکلا سارکوزی صحبتهایی کرده که نشان میدهد آنها وحشت کردهاند که موج انقلاب دارد به آنجا میرسد. اینها وعده الهی بوده و تخلفناپذیر هم هست و قطعا عملی خواهد شد. مردم ما هم شاهد این هستند که اگر انقلابی را با رهبری حضرت امام به وجود آوردند، امروز انقلابشان به دنیا صادر شده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در بعضی از کشورهای اسلامی نقشهایی که برای دنیای غیراسلام ایفا کردند، بالاتر از نقش کشورهای اروپایی بوده است. شما کشور مصر را ببینید، کشور مصر یکی از بزرگترین و قدرتمندترین کشورهای اسلامی بود. این کشور یک روابطی با آمریکا و اسراییل نامشروع داشت که هیچ کدام از اروپاییها نداشتند. ما دیدیم که انقلاب اسلامی آن دولت سرسپرده را نابود کرد و به لطف الهی یک وضعیت مناسب و حکومت مناسبی را به وجود آورده است. قطعا در اروپا هم همین اتفاق میافتد. در اروپا هم دولتهای ظالم و جاعلی که از ظلم آنها، مردم به صدا درآمدهاند، نابود میشوند و ان شاءالله زمینهای به وجود میآید که ملتها چه مسلمان و چه غیر مسلمان بتوانند با مسالمت در کنار هم زندگی کنند و از این جنگ و خونریزیها جلوگیری شود. این بیداری که در اسپانیا، فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی به نتیجه برسد، قطعا خونریزیها هم به حداقل خواهد رسید.
احمدیبیغش در خصوص تفاوت ساختاری در دول عربی و کشورهای اروپایی مبنی بر دیکتاتوری بودن سیستم کشورهای عربی و چهره به ظاهر دموکرات دول اروپایی تصریح کرد: این طور نیست که تفاوت زیادی میان کشورهای مسلمان عربی و کشورهای اروپایی وجود داشته باشد. درست است که در کشورهای دیکتاتور عربی یک رییس جمهور مادامالعمری مانند مبارک و یا یک پادشاهی مانند آل خلیفه بحرین سرنگون میشوند و بعد مردم به پای صندوقهای رأی میروند و یک رییس جمهور انتخاب میکنند اما اکنون در کشورهای اروپایی چیزی بهتر از وضعیت همان کشورهای عربی نیست. شما به آمریکا نگاه کنید که پرچمدار امپریالیسم است، در خود آمریکا مردم نیستند که رأی میدهند، احزاب، گروههای نفتی میآیند زمینه انتخاباتهای فرمایشی را درست میکنند و آن را به سمت و سویی که خودشان میخواهند سوق میدهند نه به سمت و سویی که مردم میخواهند.
وی ادامه داد: در اروپا هم همین طور است. در اروپا اثرگذاری دست احزاب است. احزاب هم دست قدرتها و گروههای بزرگ سیاسی و نفتی است. انقلابها و خیزشهایی که در اروپا به وجود میآید، قطعا ریشه این احزاب را خشک میکند. ریشه احزابی که در دست ثروتمندان و سیاسیون و گروههای نفتی است و مردم خودشان میآیند تا انتخاب کنند نه اینکه برایشان انتخاب کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: هنگامی که انقلابهای اسلامی در آفریقا و کشورهای حاشیه خلیج فارس رخ داد، تصورم این است که چون ناگهانی بود، هیچ تحلیلگری، هیچ مفسر سیاسی، دستگاههای امنیتی و سازمانهای جاسوسی این انقلابها را پیش بینی نکرده بودند، خصوصا اینکه این انقلابها از کشوری مانند تونس آغاز شود، لذا قدرتهای شیطانی بزرگ مانند آمریکا در یک خوابی بودند که متوجه نشدند و تا آمدند به خودشان بیایند سرنوشت دو کشور یعنی تونس و مصر مشخص شد. بعد که اینها به خودشان آمدند، از آنجا که حیات انگلیسیها، فرانسویها، آمریکاییها و کلا اروپاییها در فتنه میبینند، سعی کردن از به نتیجه رسیدن مابقی جلوگیری کنند.
احمدیبیغش خاطرنشان کرد: در لیبی، یمن و به ویژه بحرین آمریکاییها و اروپاییها به شدت دفاع میکنند. درست است در ظاهر حکومتهای آنهاست اما پشت قضیه اروپاییها، آمریکاییها و اسراییلیها هستند که تلاش میکنند این پیروزی حاصل نشود. آنها میدانند که اگر در بحرین پیروزی حاصل شود، یعنی کلید مرگ همه این حاکمان عربی حاشیه خلیج فارس یعنی قطر، عمان، اردن، یمن و عربستان. میدانند که اگر دولت یمن سقوط کند، سقوط بعدی، حاکمان عربستان سعودی هستند. اصلا در این مسئله شک ندارند، بنابراین اروپاییها و آمریکاییها مقاومت شدید میکنند. مثل آن روز نیستند که در کما باشند و به راحتی حکومت مصر و تونس سقوط کند. الان اینها تلاش میکنند که این انقلابها به پیروزی نرسد اما قطعا این پیروزیها حاصل خواهد شد.
وی در خصوص حضور نظامی عربستان در بحرین نیز بیان داشت: عربستان آمد یک حرکتی کند که پیشدستی کرده باشد و انقلابی را که در بحرین به وجود آمده، در نطفه خفه کند. چون آل خلیفه چیزی به اسم یک ارتش مقتدر ندارند. بنابراین عربستان آمد برای جلوگیری از مرگ زودرس خودشان در بحرین دخالت کردند. همین قضیه سبب شد که انقلابی که باید در عربستان به وجود بیاید را تسریع کرد، یعنی حضور عربستان در بحرین برای جلوگیری از انقلاب در بحرین قطعا سبب تند شدن حرکت به سمت خود عربستان خواهد شد. فکر میکنم این اتفاق میافتد. بحرین برای آمریکاییها و اروپاییها بسیار مهم است. پایگاه پنجم آمریکاییها در بحرین است و درست است که این کشور به ظاهر کوچک است اما در اصل کشوریست که یک پایگاه مهم آمریکایی را در خود جای داده است، آن هم در مقابل جمهوری اسلامی؛ بحرین کشوریست که تا 50 سال پیش یکی از مناطق جمهوری اسلامی بوده و بخش اعظم آن را شیعیان تشکیل میدهند و آمریکاییها از این میترسند که ایران دومی در آنجا شکل بگیرد. آمریکایی که 33 سال است تلاش میکند ایران را از پا دربیاورد که نه تنها نتوانسته و نمیتواند بلکه ایران هر روز قویتر و منسجمتر شده است. وحشت اینها از این است که این انقلاب اسلامی شیعهها دوباره در جایی دیگر اتفاق بیفتد. آن هم بحرین که پایگاه آمریکاییها و بسیار حایز اهمیت است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: به همین دلیل عربستان را وارد این صحنه کردهاند. چه بسا عربستان هم اگر توسط تظاهراتهای مردمی که در خود عربستان و علیه مداخله عربستانیها در بحرین شکل گرفته، عقبنشینی کند، قطعا آمریکاییها تلاش میکنند بحرین را حفظ کنند، گرچه پس از عربستان اگر بیرون برود و به زمین بخورد، اگر آمریکاییها دخالت مستقیم کنند، واکنش تمام مسلمانان دنیا شدیدتر از وضع فعلی خواهد شد.
پایان پیام/
این طور نیست که تفاوت زیادی میان کشورهای مسلمان عربی و کشورهای اروپایی وجود داشته باشد. اکنون در کشورهای اروپایی چیزی بهتر از وضعیت کشورهای عربی نیست.
کد خبر 44009
نظر شما