زیرساخت‌های اقامتی گردشگری ماسال جوابگوی استقبال گردشگران نیست

خبرگزاری شبستان:مدیرکل میراث فرهنگی گیلان، گفت: متاسفانه زیرساخت‌های اقامتی گردشگری ماسال جوابگوی استقبال گردشگران نیست و باید در این زمینه توجه ویژه‌ای صورت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ماسال، رضا علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان ظهر امروز در جلسه تسهیلات سفر نوروزی ماسال در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: حوزه گردشگری می‌تواند با قابلیت‌های فراوانی که دارد به عنوان یکی از تکیه‌گاه‌های اقتصاد مقاومتی در کشور مطرح باشد.

وی با بیان اینکه سفرهای نوروزی گردشگران و مسافران نزدیک است، افزود: یکی از ویژگی‌های بارز گیلانی‌ها مهمان‌نوازی آنها است که در کشور زبانزد عام و خاص می‌باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: در همین راستا ادارات و نهادهای مربوطه باید با برنامه‌ریزی مناسب زمینه پذیرایی از مهمانان نوروزی را در هر شهرستان فراهم کنند.

علیزاده تصریح کرد: ماسال از لحاظ اکوتوریسمی، ژئوتوریستی، تاریخی، فرهنگی و... بسیار غنی و کم نظیر است که باید از این ظرفیت در راستای جذب گردشگر بهره مند شد.

وی با بیان اینکه با وجود جاذبه‌های گردشگری فراوانی که در این شهرستان وجود دارد و هرساله پذیرای گردشگران بسیاری است، خاطرنشان کرد: متاسفانه زیرساخت‌های اقامتی گردشگری ماسال جوابگوی استقبال گردشگران نیست و باید در این زمینه توجه ویژه‌ای صورت بگیرد.

در ادامه محمود قاسم‌نژاد، فرماندار ماسال در این جلسه اظهار کرد: ماسال از جاذبه‌های گردشگری و طبیعت بکری برخوردار است.

وی با بیان اینکه توجه به مواهب گردشگری در این شهرستان در افزایش درآمد اقتصادی مردم این منطقه تاثیرگذار است، افزود: باید در راستای شناساندن مناطق گردشگری این شهرستان به گردشگران و مسافران تلاش شود.

فرماندار ماسال با بیان اینکه این شهرستان دارای ییلاقات زیبا، غارهای بسیار و بسترهای تاریخی و باستانی فراوانی است، گفت: در صورت سرمایه گذاری مناسب برای پتانسیل ماسال،  این شهرستان می‌تواند به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری استان گیلان باشد.

قاسم‌نژاد با بیان اینکه باید از پتانسیل و ظرفیت ماسال برای درآمد و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی خانواده‌ها بهره برد، تصریح کرد: برای خروج از رکود اقتصادی در هر منطقه باید به ظرفیت‌های اقتصادی انجا توجه ویژه شود.

وی با بیان اینکه  نظام برنامه ريزي بايد به گونه‌ای طراحي شود كه به مناطق كمتر توسعه يافته توجه بيشتري شود، خاطرنشان کرد:  كه عدم توجه به مشكلات اقتصادي در مناطق كمتر توسعه يافته زمينه ساز مهاجرت جمعيت به شهرهاي بزرگتر و تبع آن ايجاد معضلات اجتماعي و كاهش استقلال اقتصادي كشور مي گردد.

پایان پیام/

 

کد خبر 440059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha