رد ادعای محمدرضا رحیمی در پرداخت پول به نمایندگان مجلس

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام اژه ای از رد ادعای محمدرضا رحیمی مبنی بر پرداخت ۱۲۰۰ میلیارد تومان از مبالغی که به وی پرداخت شده به نمایندگان مجلس خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری امروز گفت: داود سرخوش مشکلی داشته است که برای رفع آن به محمدرضا رحیمی متوسل می‌شود و حاضر به پرداخت وجهی معادل 5/1 میلیارد می شود؛ داود سرخوش در دو نوبت به حساب شخصی محمدرضا رحیمی در بانک ملی 450 و 550 میلیارد تومان واریز می‌کند و 500 میلیارد نیز به ابدالی تا به رحیمی بدهد.

اژه ای افزود: در دادگاه کیفری استان مبلغ یک میلیارد واریزی به حساب محرز شود و همان مقدار از وی پذیرفته شد و حکم نیز بر مبنای بازگشت این یک میلیارد و پرداخت جریمه قرار گرفت.

وی درباره نامه رحیمی به احمدی نژاد گفت: آقای رحیمی مدعی شده است که 1 میلیارد و 200 میلیون تومان به نمایندگان مجلس داده شده است و اسامی 170 نفر را با ارایه میزان مبلغی که دریافت کرده اند ارایه داد که از این تعداد یک سری نه نامزد و نه نماینده مجلس بوده اند و وجهی که مدعی به پرداخت آن است بسیار کمتر از مبلغ 1 میلیارد و 200 میلیون است که مدعی شده است.

سخنگوی دستگاه قضا علت محکومیت رحیمی را به دلیل دریافت رشوه عنوان کرد و گفت: وی به اتهام اخذ رشته محکوم شده است و اینکه مبالغی به کسان دیگر داده است محرز نشده است و اتهام اصلی وی 1 میلیاردی است که به حساب وی واریز شده است.

وی درباره فعالیت های تبلیغاتی و اینکه می تواند منبع فساد باشد گفت: اینکه کسانی که نامزد در هر انتخابات هستند هزینه تبلیغات را از کجا تحصیل می کنند مشکلی است که باید برای آن فکری کرد و این مساله می‌تواند منشاء فساد باشد و از انقلاب تاکنون هر چه قدر جلوتر آمده‌ایم هزینه تبلیغات بیشتر شده است.

وی افزود: در مجمع تشخیص که بحث انتخابات مطرح است این مسایل مطرح می‌شود و این موضوع به اصرار بعضی در پرونده رحیمی وارد شده است که هیچ ربطی به این محکومیت ندارد.

سخنگوی دستگاه قضا درباره پرونده دیگری که این روزها در دادگاه مطرح است گفت: دادگاه هنوز درباره این پرونده رای نداده است و تمامی اظهارنظرها طبق گمانه‌زنی است.

وی تاکید کرد: جلسات دادگاه تمام شده و لایحه دفاعیه تکمیلی به درخواست وکیل ارایه خواهد شد که برای این مساله فرصت گرفته‌اند البته تا چند روز آینده باید حکم صادر شود.

وی درباره مباحثی که پیارمون این پرونده مطرح می شود گفت: از طرف متهم و کسانی که منتسب به وی هستند یا حتی طرفین مقابل گفته می شود که قاضی تحت تاثیر قرار نگیرد البته قاضی براساس مستندات تصمیم می گیرد و تا جایی که ممکن است قوه قضاییه سعی در حفظ مسایل در چارچوب دارد.

اژه ای درباره پرونده وکیل سی و دو میلیاردی گفت: این پرونده به دلیل جعلهای انجام شده و فساد مالی مطرح بود و از وزارتخانه مربوطه دو نفر مورد تحقیق قرار گرفته اند و وکیل بازداشت شده و یک نفر از نهاد ریاست جمهوری برای سوال خواسته شده است و در مجموع 6 نفر تحت تعقیب قرار گرفته اند و قرار بازداشت موقت صادر شده است و پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه رفته است.

وی تصریح کرد: ما مصمم هستیم در فساد در داخل نظام برخورد کنیم و اگر فسادی نیز در دستگاه قضایی باشد برای آن اقدام می‌نماییم در همین راستا نظارتها و ارزشیابی ها دقیق نشده است و حفاظت نیز قوی تر برخورد می کند و در این مدت 5 قاضی سلب صلاحیت شده اند و از سمت قضا خلع گشته اند.

همچنین چند قاضی و کارمند تحت تعقیب قرار گرفته و بازداشت شده اند.

وی گفت: ما معتقدیم در دستگاه قضا اکثریت قاطع کارمندان و قضات از افراد شریف و دلسوز هستند اما اگر چند نفر آلوده شوند به این معنی نیست که علیه آنان اعلام و اقدام صورت نگیرد.

سخنگوی دستگاه قضا درباره پروند ج.ر که مرتبط با مسایل امریکا بود گفت: پرونده به دادگاه رفته است و وکیل در حال مطالعه پرونده است که تعیین وقت آن انجام شده و کیفرخواست صادر گشته است.

اژه ای درباره پرونده متهمین نفتی گفت: برای وی قرار مجرمیت صادر شده و دادستان و معاون آن به این کیفرخواست ایراداتی داشته اند که پس از رفع مجدداً ارسال می شود.

همچنین برای سه نفر قرار مجرمیت صادر شده و به زودی کیفرخواست آنها ارسال می شود.

اژه ای از شناسایی سه هزار میلیارد تومان اموال بابک زنجانی خبر داد و گفت: این اموال کارشناسی شده است که البته اعتراضاتی درباره قیمت وجود داشت و کارشناسی های مجدد در حال انجام است.

معاون اول قوه قضاییه درباره پرونده اتوبوس اسکانیا که در جاده قم آتش گرفت گفت: ما انتظار داشتیم این پرونده زودتر از این رسیدگی شود اما پرونده هایی که کارشناسان مختلف می خواهد قدری طولانی می شود کیفرخواست این پرونده نیز صادر شده و به دادگاه رفته است.

اژه ای درباره سارق گلپایگان و مسایل امنیتی این چنینی گفت: سارقان گلپایگان در زمان دستگیری کشته و یک نفر آنها دستگیر شد که در کمتر از یک ماه به پرونده وی در دادسرا و دادگاه رسیدگی و حکم آن اجرا شد.

همچنین پرونده دیگری در تهران مربوط به سرقت مسلحانه و قتل و ارعاب وجود داشت که چند نفر حکم اعدام گرفته اند البته جای اعتراض برای آنها وجود دارد اما عزم برای مقابله با کسانی که برای امنیت جامعه ایجاد مشکل می کنند جذب شده است.

وی درباره فعالیتهای ضدامنیتی در فضای مجازی و ارتباط با شبکه های ضدانقلاب گفت: دستگاههای امنیتی برخی از این افراد را دستگیر کرده اند و اگر کسی دستگیر نشده است به معنی عدم شناسایی وی نیست بلکه این افراد بدانند که شناسایی شده اند و به زودی علیه آنها اقدام می شود.

وی از خانواده ها خواست مراقب اقدامات فرزندانشان باشند و گمان نبرند که فعالیتهای مجازی قابل پیگیری نیستند زیرا تولید و اطلاعات به خوبی این مسایل را دنبال می کنند.

پایان پیام/

کد خبر 440048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha