بیش از ۲۰۰ هزار نیکوکار عضو شبکه های نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند

خبرگزاری شبستان: مدیر کل هماهنگی شبکه های مردمی و موسسات عام المنفعه کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور با اشاره به اینکه ۹۰۰ مرکز نیکوکاری در کشور فعال هستند، اظهار داشت: حدود پنج هزار و ۴۰۰ نفر از معتمدین محله هیئت عامل مراکز نیکوکاری در کشور هستند و بیش از ۲۰۰ هزار نفر به عنوان نیکوکار عضو شبکه های نیکوکاری فعالیت دارند که از ابتدای راه اندازی این شبکه ها ۶۷۰ میلیارد ريال جمع آوری و بین نیازمندان توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حمید نصیری، مدیر کل هماهنگی شبکه های مردمی و موسسات عام المنفعه کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور امروز (26بهمن) در جمع خبرنگاران با اشاره به راه اندازی شبکه نیکوکاری مردمی توسط این نهاد حمایتی گفت: شبکه نیکوکاری یک شبکه مردم محور است که با هدف کمک رسانی مردم راه اندازی شده است.

 

وی با اشاره به اینکه این شبکه ها شامل مراکز نیکوکاری می شود، افزود: شبکه های نیکوکاری شامل 2 بخش فیزیکی و مجازی هستند که بخش فیزیکی در مساجد قرار گرفته و بخش مجازی در فضای مجازی قرار می گیرد که در حال تکمیل است.

 

نصیری با تاکید بر اینکه مراکز نیکوکاری محله با مرکزیت مساجد است و به ازای هر 20 هزار نفر باید یک مرکز نیکوکاری وجود داشته باشد، افزود: این مراکز 6 نفر هیئت عامل دارند که تحت نظارت پشتیبانی کمیته هستند.

 

وی جامعه هدف این مراکز را نیازمندان و نیکوکاران دانست و تصریح کرد: این مراکز با هدف ایجاد اعتماد، مشارکت و همبستگی های اجتماعی بنا نهاده شده است که کارکردهای زیادی همچون تقویت همبستگی های اجتماعی، افزایش همگرایی و کاهش واگرایی برای آن متصور هستیم.

 

مدیر کل هماهنگی شبکه های مردمی و موسسات عام المنفعه کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور با یادآوری این مطلب که تقویت مسئولیت اجتماعی از دیگر اهداف این شبکه هاست که در این راستا هر فردی از جامعه باید نقش خودش را در مقابل نیازمندان ارائه کند، اضافه کرد: در شبکه نیکوکاری افرادی که به عنوان نیروی افتخاری وارد می شوند مورد شناسایی و آموزش قرار می گیرند تا مددکار اجتماعی قوی باشند.

 

وی بهره گیری از فن و تخصص مردم در این شبکه ها برای رفع نیاز نیازمندان را یکی دیگر اهداف این شبکه ها خواند و تصریح کرد: جهت دهی به افکار عمومی و اعتمادسازی از برنامه های ماست که سعی داریم مردم را وارد این عرصه کنیم.

 

نصیری با اشاره به اینکه شناسایی فقر حفظ و رعایت کرامت انسانی از جمله کارهای این شبکه هاست، تاکید کرد: این شبکه ها کارکرد سیاسی ندارند و فقط اجتماعی هستند و از فقر پیشگیری می کنند و می توانند از ناهنجاری های اجتماعی جلوگیری کنند.

 

مدیر کل هماهنگی شبکه های مردمی و موسسات عام المنفعه کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بر لزوم توانمندسازی نیازمندان تاکید کرد و یادآور شد: این توانمندسازی را از طریق آموزش فرهنگی و اشتغال انجام می دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه 900 مرکز نیکوکاری در کشور فعال هستند، اظهار داشت: حدود پنج هزار و 400 نفر از معتمدین محله هیئت عامل مراکز نیکوکاری در کشور هستند و بیش از 200 هزار نفر به عنوان نیکوکار عضو شبکه های نیکوکاری فعالیت دارند که از ابتدای راه اندازی این شبکه ها 670 میلیارد ريال جمع آوری و بین نیازمندان توزیع شده است.

 

نصیری، فارس را جز پنج استان برتر کشور در مراکز نیکوکاری دانست و افزود: موسسات خیریه از بهزیستی، نیروی انتظامی وزارت کشور مجوز می گیرند و ما مجوز نمی دهیم ولی تعامل می کنیم و قصد داریم از طریق تعامل به موسسات خیریه همبستگی، هم افزایی و هدفمندی را اجرا کنیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 439797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha