کبری خزعلی، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان، پیرامون قوانین و ضوابط مرتبط با حجاب و عفاف در مجلس به خبرنگار شبستان گفت: بازنگری در تدوین آئیننامهها، قوانین و ضوابط مرتبط با حجاب و عفاف به منظور اجرای قانون "گسترش فرهنگ عفاف و حجاب " ضروری است.
وی اظهار کرد: مجموعههای غیر دولتی برای گسترش عفاف و حجاب در کشور ایجاد شده و بنیاد ملی مد و لباس در حال تأسیس است، ولی این اقدامات برای مبارزه با بدحجابی کافی نیست؛ هم اکنون قانون گسترش فرهنگ عفاف و حجاب با وجود مسئولیت پنج وزیر برای اجرای آن بر روی زمین مانده و اعمال نمیشود.
رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان با بیان اینکه طراحان توانمندی برای ارائه الگوهای ایرانی و اسلامی در کشور وجود دارند، تصریح کرد: این افراد میتوانند در طراحی لباسهایی مطابق با پوشش ایرانی و اسلامی به بازار مشارکت داشته باشند؛ در حال حاضر در کشور مشکل مد نداریم، بلکه مشکل اصلی تولید انبوه از مدلهای ارائه شده است.
خزعلی ادامه داد: جوانان از مدلهای پوشش اسلامی و ایرانی که علاوه بر پوشیدگی، طراحی زیبا داشته باشد، استقبال میکنند، اما مشکل اینجاست که نمیتوانند در بازار کشور، لباسهای پوشیده و زیبا را پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه بازار لباس کشور از مدلهای خارجی اشباع شده است، افزود: این ضعف بزرگی است که مدلهای ارائه شده طراحان داخلی به تولید انبوه نمیرسد؛ این افراد مدلهای زیبا و پوشیدهای را برای کارمندان زن با حفظ الگوهای اسلامی و سنتی طراحی کردهاند، اما دریغ از حمایت.
رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان با تأکید بر نقش دولت و جامعه در گسترش فرهنگ حجاب و عفاف خاطر نشان کرد: به جز نهادهای دولتی و جامعه، خانواده نیز نقش بسزایی در فرهنگسازی پوشش در بین جوانان و فرزندان برعهده دارد؛ نهادینه شدن اصل حجاب، چه برای مرد و چه برای زن، در نهاد خانواده صورت میگیرد.
خزعلی گفت: مشکل اصلی بی حجابی در جامعه این است که الگوی زندگی جاری در برخی از خانوادهها، اسلامی نیست؛ در دنیایی که وسایل ارتباطی مثل ماهواره و اینترنت، برهنگی و بی حجابی را تبلیغ می کنند، ابزار مقابله با آنها داشتن یک الگوی صحیح زندگی اسلامی است که هماهنگی تمام نهادهای فرهنگی و در رأس آنها صدا و سیما در ایجاد الگوی زندگی اسلامی و ایرانی مؤثر است.
انتهای پیام/
نظر شما